2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

neysem ben kaçar oğluş uyanıyor...

yeliz Sensin dimi Yelizim arada girmek lazım çok uzak kaldık :))

beim canım valla girmiyoruz ne zamandır..arada bakıyorum ben diğer topikten arkadaşlara ama çok değil..

yahu bu resim değişmiyor sinir oldum???

burası eskiden hep böyleydi hatta en az olduğu günler böyle olurdu amma kalabalık olurduk ne muhabbetler..şimdi face deyizde fırsat olmuyor burası,anlaşıp girdik zaten ondan böyle oldu:))

Nevinn kizini sacalri ne okadar esim gelsin gostericem irlandadaki kel bebislwerden sorna daam sok olcak gorunce masallahhhhhhhhhh:)

Yuse saklanma cik ortaya

Mihri tapu siteyen arkadese hemen bir tane gonderelim adresini gondersin :)

ne hızlı ilerliyosunuz gene
bozo seni tanıdım ben en son doğumda hastaneeden girdiğimi hatılıyorum :)))
yuse resim diye tutturmuştu sen girebiliyonda bebeğin resmi niye yok diye yazmıştı :)))

evet kuzumun saçı çok uzun :)) böyle suyu dökerken zevkle bakıyom :))) maşallah kızıma teyzeleri

buranın böyle şenlenmesi güzel ama, eskiler yeniler muhabbeti pek hoş olmadı hepimiz eylül annesiyiz, paylaşımlara burdan devam ediyoruz. keşke baştan karşılaşabilseydik ama benim o zamanlar aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir forum olduğu.
ben lilaya teşekkür ediyorum tekrar böyle bir forum açtığı için. zaten face den de söylemiştim.
tekrardan buraya girip şenlendirdiğiniz için size de teşekkürler kızlar.
sayfalar hızla akıyor, çoğunu okuyamadım girenler benim gibi şok olacak

eskisi gibi ne güzel ama nickleri unutmuşum

evet kuzumun saçı çok uzun :)) böyle suyu dökerken zevkle bakıyom :))) maşallah kızıma teyzeleri

maşallah çok severim ben saclı bebekleri bnmkinde toplasan bi tutam yok...toka filan takıyim diyoum bazen tutmuo maalesef bandanayla idare ediyouz

ben taniyorumm seni face grubunda merhaba yeniden :)

maşallah çok severim ben saclı bebekleri bnmkinde toplasan bi tutam yok...toka filan takıyim diyoum bazen tutmuo maalesef bandanayla idare ediyouz

hoşbulduk canım ama bek zor geldi be burası :) face'İn gözünü sevem ama burasınında anlamı başka tabi ilk göz ağrımız

Nevinn kizini sacalri ne okadar esim gelsin gostericem irlandadaki kel bebislwerden sorna daam sok olcak gorunce masallahhhhhhhhhh:)

Yuse saklanma cik ortaya

Mihri tapu siteyen arkadese hemen bir tane gonderelim adresini gondersin :)

saadetim yine süpersiiin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…