2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Buraya gelmiyeli aylar oldu facebook cikti cikali ugramadik buraya halbuku hamileligimin 10.haftasinda gelmistim vay beee e gunlerdi kimler var kizlar?

neyse arkidişler geç oldu.. yatayım ben artık.. eğer doktora sormamı istediğiniz bişi varsa özelden yazın sabah bütün geçmişi okuyamayabilirim. herkese sevgiler.. iyi geceler.. tatlı rüyalar

iyi gecelerrrbende çıkıyorum benim kız uyanıyo

Son düzenleme:
Burasi cok yavas fac cok hizli kizlar yarin Pinarda bulusma vard gilmi kimler gidiyor ist bulusmasinda ??

Tamam canım Dikimevi bize yakın sayılır bende keçiörendeyim. Nisanda görüşürüz inşallah. Ben yatıyorum iyi geceler sana :)

yeni gördüm yazını canım ablam etlik tarafında keçiörene yakın baya,inşallah görüşürüz, iyi geceler...

Buraya gelmiyeli aylar oldu facebook cikti cikali ugramadik buraya halbuku hamileligimin 10.haftasinda gelmistim vay beee e gunlerdi kimler var kizlar?

merhaba canı 6422. sayfada aktif kullanıcıların bi listesi var. belki aklıma gelmeyen 1-2 kişi olabilir ama sık girenler bunlar. iyi geceler..

neyse arkidişler geç oldu.. yatayım ben artık.. eğer doktora sormamı istediğiniz bişi varsa özelden yazın sabah bütün geçmişi okuyamayabilirim. herkese sevgiler.. iyi geceler.. tatlı rüyalar

herkese iyi geceler ben de çıkıyyorum

Kizilcik Yagmurun son resmine bakiyorum simdi dikkat ettim dunki resminde 2 dis gorunuyor ben aksam anliyabildim gulen remsien bak 2 dis parliyor :):) miink canavarimda..

bende geldimmmmmmmmmm

Send ehosgeldin pazartesi buraya donus yapalim eskiyi hatiliyalim guzel olur :):)
Arkadaslar face te ek gida grubuda kurduk tum arkadaslari bekleriz ek gida tarifleri tecrubelerini paylasanlar 189 uyemiz var tum arkadaslari bekleriz :)

pazartesi burdayız hepimiz.fire vermek yok.ama ben şimdi kaçıyorum.eymen paşa kalktı.off ya offf ağlamk istiyorum artık.kimbilir kaçta yatar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…