kızlar nerdesiniz yaw hala 5 saat önce yazdıklarım duruyor.. ne yaptınız uyuyormusunuz? hadi ayeser gezmelere gitmiş, diğerleri nerede? macide, şeker delisi, naksis, okyanus, dilek (hadi o bebeğine bakıyordur ama bize bilgi verecekti doktorun söyledikleri hakkında:44:), mlbstnc, asualp, utkumuz ve daha niceleri neredesiniz?görümcemi uyuttum geldim ama yoksunuz..
Ben geldim Harpycim :))) Ama gözümden uyku akıyo, yatmayı düşünüyorum. Bende şaşırdım geçmiş birikmemiş :)
kızlar nerdesiniz yaw hala 5 saat önce yazdıklarım duruyor.. ne yaptınız uyuyormusunuz? hadi ayeser gezmelere gitmiş, diğerleri nerede? macide, tuanas, şeker delisi, naksis, okyanus, dilek (hadi o bebeğine bakıyordur ama bize bilgi verecekti doktorun söyledikleri hakkında:44:), mlbstnc, asualp, utkumuz ve daha niceleri neredesiniz?görümcemi uyuttum geldim ama yoksunuz..
aynen benim de gözümden uyku akıyor,ya senin oğluşun yanakları ve çenesi oğluma çok benziyor ciddi ciddi
canım bugün senin misafirin gelecekti diye hatırlıyorum :44:
Harpyde gitti. Naksis ve dilek size iyi geceler :) Ayeser sanada)) Sen gezmeden gelince geçmişi okumadan uyumazsın
Ewet bende çok şaşırıyorum. Hatta birazdan eşimede göstercem oğlumun adaşın. Ama seninle tanışırız inşallah. Nasılsa Konyalısın. Buluşuruz birgün
kızlar gitmeyin ya erken daha ,biraz internetin başında oturayım eşim saatlerdi uyuyor sinir etti beni birazda ben onu sinirlendireyim internetin başından kalkmıyorsun diye o da sinirlensin
geldi canım yattı şimdi yarın uyanır artıkyarın da doktora gitcez.:18: aşı felan çok stresliyim..
yaa bizimki de uyuyor şimdi uyandırsam kalkmaz ben de sinirlenirim ondan kaldırmıyorum..ee neler yaptın bugün :97:
Daha önceki aşılarda rahatsızlandı mı hiç,biz pek hissetmedik bi rahatsızlığı olmamıştı .
4.ay aşılarında biraz ateşi olmuştu aynı gece ve ertesi gündüz. ama öyle 39-40 değil 37,5 olmuştu max.
kızlar gitmeyin ya erken daha ,biraz internetin başında oturayım eşim saatlerdi uyuyor sinir etti beni birazda ben onu sinirlendireyim internetin başından kalkmıyorsun diye o da sinirlensin
ilk elma püremizi bugün yedik fena sayılmazdı beğendi sanırım yedi biraz,yarında havuç püresini vermeyi düşünüyorum bakalım içerisine pekmez atarsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum havuçta c vitamini var ya pekmezle demir etkisini daha iyi gösterir diye düşündüm:44:
Bende eşini çok sevenlerdenim ama tek sinir olduğum yanı yatağa girer girmez uyuya kalması. :))))))
Sen 2 yıl konyada kaldıktan sonra Ankaraya mı gelceksin? İzinde misin? Çalışıyomusun canm?