2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nerdesiniz yaw hala 5 saat önce yazdıklarım duruyor.. ne yaptınız uyuyormusunuz? hadi ayeser gezmelere gitmiş, diğerleri nerede? macide, tuanas, şeker delisi, naksis, okyanus, dilek (hadi o bebeğine bakıyordur ama bize bilgi verecekti doktorun söyledikleri hakkında:44:), mlbstnc, asualp, utkumuz ve daha niceleri neredesiniz? görümcemi uyuttum geldim ama yoksunuz..

Son düzenleme:

canım bugün senin misafirin gelecekti diye hatırlıyorum :44:

Ben geldim Harpycim :))) Ama gözümden uyku akıyo, yatmayı düşünüyorum. Bende şaşırdım geçmiş birikmemiş :)

Ben geldim Harpycim :))) Ama gözümden uyku akıyo, yatmayı düşünüyorum. Bende şaşırdım geçmiş birikmemiş :)

aynen benim de gözümden uyku akıyor,ya senin oğluşun yanakları ve çenesi oğluma çok benziyor ciddi ciddi

Bizdede dün görümcem vardı. Kal diye çok ısrar ettik kalmadı gece 12:30ta gitti. Millet görümcesini sevmez zorla gelir kalır bizde severiz gelsin kalsın oğluşumla oynasın isteriz kalmaz. Anacım herkes başka alemlerde....

Harpyde gitti. Naksis ve dilek size iyi geceler :) Ayeser sanada )) Sen gezmeden gelince geçmişi okumadan uyumazsın

aynen benim de gözümden uyku akıyor,ya senin oğluşun yanakları ve çenesi oğluma çok benziyor ciddi ciddi

Ewet bende çok şaşırıyorum. Hatta birazdan eşimede göstercem oğlumun adaşın. Ama seninle tanışırız inşallah. Nasılsa Konyalısın. Buluşuruz birgün

canım bugün senin misafirin gelecekti diye hatırlıyorum :44:

geldi canım yattı şimdi yarın uyanır artık yarın da doktora gitcez.:18: aşı felan çok stresliyim..

kızlar gitmeyin ya erken daha ,biraz internetin başında oturayım eşim saatlerdi uyuyor sinir etti beni birazda ben onu sinirlendireyim internetin başından kalkmıyorsun diye o da sinirlensin

Harpyde gitti. Naksis ve dilek size iyi geceler :) Ayeser sanada )) Sen gezmeden gelince geçmişi okumadan uyumazsın

siz yoksunuz diye gittim bi baktım gelmişsiniz :86: neyse sen yorulmuşsun herhalde bugün uyu bakalım. iyi geceler canım..

Ewet bende çok şaşırıyorum. Hatta birazdan eşimede göstercem oğlumun adaşın. Ama seninle tanışırız inşallah. Nasılsa Konyalısın. Buluşuruz birgün

canım iki yıl kalacam Konyada sen Ankaradan taşınma o zaman kesin tanışırız

kızlar gitmeyin ya erken daha ,biraz internetin başında oturayım eşim saatlerdi uyuyor sinir etti beni birazda ben onu sinirlendireyim internetin başından kalkmıyorsun diye o da sinirlensin

yaa bizimki de uyuyor şimdi uyandırsam kalkmaz ben de sinirlenirim ondan kaldırmıyorum..ee neler yaptın bugün :97:

geldi canım yattı şimdi yarın uyanır artık yarın da doktora gitcez.:18: aşı felan çok stresliyim..

Daha önceki aşılarda rahatsızlandı mı hiç,biz pek hissetmedik bi rahatsızlığı olmamıştı .

yaa bizimki de uyuyor şimdi uyandırsam kalkmaz ben de sinirlenirim ondan kaldırmıyorum..ee neler yaptın bugün :97:

ilk elma püremizi bugün yedik fena sayılmazdı beğendi sanırım yedi biraz,yarında havuç püresini vermeyi düşünüyorum bakalım içerisine pekmez atarsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum havuçta c vitamini var ya pekmezle demir etkisini daha iyi gösterir diye düşündüm:44:

Daha önceki aşılarda rahatsızlandı mı hiç,biz pek hissetmedik bi rahatsızlığı olmamıştı .

4.ay aşılarında biraz ateşi olmuştu aynı gece ve ertesi gündüz. ama öyle 39-40 değil 37,5 olmuştu max.

4.ay aşılarında biraz ateşi olmuştu aynı gece ve ertesi gündüz. ama öyle 39-40 değil 37,5 olmuştu max.

inşallah canım bi rahatsızlığı olmaz ,benimde hep aklıma geliyor rahatsızlanınca falan elim ayağıma dolanır benim diye korkuyorum Allah korusun

Bende eşini çok sevenlerdenim ama tek sinir olduğum yanı yatağa girer girmez uyuya kalması. :))))))

Sen 2 yıl konyada kaldıktan sonra Ankaraya mı gelceksin? İzinde misin? Çalışıyomusun canm?

afiyet bal olsun :) tavsiyem öncelikle yiyecekleri katkısız olarak vermen.. mesela yoğurda meyveli yoğurt olarak başlarsan sonra sadeyoğurdu yemeyebilir. yada havucapekmez koyarsan sonradan havucu yemeyebilir. ayrıca pekmez için erken olduğunu duymuştum.. bizimki de bugün mürdüm eriği yedi.. tadı çok güzelmiş aslında ama bizimki biraz nazlandı açıkcası :44:

liste yapıyorum yarın doktora soracaklarımı sorusu olan var mı?

Bende eşini çok sevenlerdenim ama tek sinir olduğum yanı yatağa girer girmez uyuya kalması. :))))))

Sen 2 yıl konyada kaldıktan sonra Ankaraya mı gelceksin? İzinde misin? Çalışıyomusun canm?

ben de yatağa girince biraz konuşalım isterim ama eşim de hemen uyur :)))
Tayinimiz Ankaraya gelmez ama ailem Ankarada sık sık gidip geliyorum , çalışıyorum ama şimdi izindeyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…