peki bebei kendi kendine oyalanan anneler warmı onlar nasıl başarıyor bunu çok merak ediyorum benim ilk çocugum acaba ben mı bilemiyorum diyorum
eşime aldırıyım bugün ozaman. bide onu deniyelim. çok moralim bozuluyor.Çocuğumun canı çıkıyor sıçmaktan.Kiloda alamıyor .Bütün gün homini gırtlak yediriyorum ama direk dışarı atıyor.1 ay oluyor bizimde nerdeyse.fotoyu çekerken önünde oyuncak vardı onu inceliyordu oyüzden gözler önüne doğru dönüktü..[/QUOT
benimde oğlumun adı kağa
he hee nası korkutuyolar bacak kadar şeyler bizi merak etme annesi belki uslu durur insaflı tarafına gelirse
süpürge sesiyle uyuyomu sizin bebişler
kızlar nerdesiniz yaw hala 5 saat önce yazdıklarım duruyor.. ne yaptınız uyuyormusunuz? hadi ayeser gezmelere gitmiş, diğerleri nerede? macide, tuanas, şeker delisi, naksis, okyanus, dilek (hadi o bebeğine bakıyordur ama bize bilgi verecekti doktorun söyledikleri hakkında:44:), mlbstnc, asualp, utkumuz ve daha niceleri neredesiniz?görümcemi uyuttum geldim ama yoksunuz..
Harpyde gitti. Naksis ve dilek size iyi geceler :) Ayeser sanada)) Sen gezmeden gelince geçmişi okumadan uyumazsın
geldi canım yattı şimdi yarın uyanır artıkyarın da doktora gitcez.:18: aşı felan çok stresliyim..
ilk elma püremizi bugün yedik fena sayılmazdı beğendi sanırım yedi biraz,yarında havuç püresini vermeyi düşünüyorum bakalım içerisine pekmez atarsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum havuçta c vitamini var ya pekmezle demir etkisini daha iyi gösterir diye düşündüm:44:
liste yapıyorum yarın doktora soracaklarımı sorusu olan var mı?
kızlar dun bisoru srmuştum ama kımse cevaplamadı bılgısı olan yokmu acaba hoppala almak ıstıyorum kızıma kllannan yada herhangı bır bılgısı olan varmı?
Eskiden öyleydi ama şimdi ne olduysa çok korkuyor süpürge sesinden.Çığlık çığlığa ağlıyor.Yalnızken süpürge yapamıyorum akşam eşim gelince o bi odada onu oyalıyor öyle yapıyorum bende
Biz yaklaşık 4,5 aylıkken yavaş yavaş alıştırmaya başladık. Şimdi de doyurucu öğünler halinde yiyoruz. Ek gıda ile ilgili o kadar görüş var ki, doktorlar ayrı - hatta doktorlar kendi içinde de ayrı- , ebeler ayrı, çocuk gelişimi uzmanları ayrı görüşte. Biraz araştırma yapıp kendi aklına yatan yolu seçeceksin.
Biz şu anda sebze püresi muhallebi ve meyve yiyoruz, yoğurt da yiyorduk ama ara verdik birkaç gün. Yeniden başlayacağız yoğurda.
İlk başlarken gözlem yapa yapa ilerlemen gerek. Bazı besinlere alerjisi olabilir. Miktarda ilk başta azken yavaş yavaş arttıracaksın. Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar. Eminim diğer arkadaşlar da yazar birşeyler. Haaa su içirmeyi de ihmal etme.
Bebeğin ne kadarlık?
Havuç deyince akla öncelikle A vitamini gelir, ve A vitamini demir emilimini artırıyor, hamileyken bir yerde okumuştum.
Levent süpürgeyi duyunca uzaylı görmüş gibi oluyor,şaşkın şaşkın dinliyor ne oluyor diye, en rahat yaptığım iş süppürmek, uyanıkken.
canım havuçta C vitaminide var diye biliyorum ve C vitamini olan bir sebze yada meyveyle pekmez verildiği zaman demir emilimi daha da artar diye okudum ben de o yüzden havuç püresini pekmezle mi versem diye düşünmüştüm.
bebegim 5.5 aylık.. dun elma suyu verdım 2 kasık.. su da verdim elma suyu verdim diye :)ayın 11inde 6 aylık olacak.. fikir ayrılıkları cok gercekten, sanırım yine en iyisi anneleri dinlemek :)cok tesekkur ederim cvbın için..