2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de yarın doktora gidiyoruz,ek gıdaya başlatacak nihayet. Bizim kız 6 ay 3 günlük,safi anne sütü! Geç mi kaldık ne?? Yazarım buraya doktorun ek gıdayla ilgili söylediklerini.

Yok canım, isteneni bu şekilde zaten, biz biraz erkenciyiz.
Paylaşımlarını bekliyorum.

Bebek mi tekmeliyor, yok daha neler

Zinco şurup değil canım ayrıca içinde bitkisel yağlar var, bildiğimiz çörek otu dere otu falan filan, istersen içeriğini uzun uzun yazarım. Bana memleketteyken 30 yıllık çocuk doktoru metsil vermişti, burdaki doktorum metsil ilaç zinco ise bitkiseldir, metsili bırak zincoya geç dedi. Metsil de işimizi gördüğü halde. Bu güne kadar hiçbir yan etkisini görmedim ben, tabi çok uzun vadeyi gözlemleyemiyoruz biz.

Bebek mi tekmeliyor, yok daha neler

neden öyle diyorsun canım yaw düşünsene benim bebeğim 6 aylık doğumdan 2 ay sonra hamile kalsam al sana 4 aylık bebek çok rahat hissederim hareketlerini bence :18: içime kurt düştü şimdi :18: bugün ben bir test alayım..

canım biz de aynen sadece yoğurt veriyorum diğerlerine geçemedim. kesinlikle paylaşımını bekliyorum hadi hayırlısı bebişe şimdiden geçmiş olsun

Yoğurdu alıştırman iyi olmuş canım Diğerlerine daha kolay alışacağını düşünüyorum.

Ya bizi çekecek kimse yok gündüzleri, zaten evde o kadar paspal oluyorum ki,

günaydın kızlar.. nasılsınız görüşmeyeli?

kıyamammm :) ben daha önce yanında birkaç kez saçımı kurutmuştum ondan sese alışkın ama yine de hoşlanmadı tabi orası kesin

Ben onun saçını kurutmadım hiç, ama bem kuruturken gözlerini kocaman açıyor.

Emelcim merhaba, akşamları giremiyorsun Ecemi surmuyor yoksa koca bebeğin mi?
Ben senin bitter çikolatanı biliyorum, ama yeni fotoğraflarını görmek ister teyzesi, ben koydum facebooka birkaç yeni.

Umarım yoktur yeni bir bebek, çok zor olur senin için.

Ya bizi çekecek kimse yok gündüzleri, zaten evde o kadar paspal oluyorum ki,

günaydın kızlar,harpy hayırlı olsun canım,iştahlı şekilde yemekler yer inşallah küçük bey o sandalyede.

ayeser aynen ben de öyleyim,paspal paspal,hani filmlerde olur ya saçları bigudiyle sarılı sabahlıkla evde gezen kadın,eteğini çekiştiren çocuk,bazen kendimi böyle hayal ediyorum istemeyerek

Ahaha, benim de saçlar saçak saçak, Genelde üzerimde pijama ya da tayt, üste tişört. Bazen eşim gelirken düzgün giyiniyorum da herzaman yetişmiyor.

Oğlumu uyuttum, saçaklardan kılıç buzlar eriyip düşüyor,düşene kadar çarpıyor sağa sola, herbirinde uyanıyor yavrucak.:97:

Oğlumu uyuttum, saçaklardan kılıç buzlar eriyip düşüyor,düşene kadar çarpıyor sağa sola, herbirinde uyanıyor yavrucak.:97:

canım eviniz sobalı değildir inşallah,o soğukta soba yakmak çok zordur.bizde de alt komşu matkapla bir yerleri deliyor sabah 9dan beri,oğlum uyanıp duruyor,beşiğe koydum sallıyorum

canım eviniz sobalı değildir inşallah,o soğukta soba yakmak çok zordur.bizde de alt komşu matkapla bir yerleri deliyor sabah 9dan beri,oğlum uyanıp duruyor,beşiğe koydum sallıyorum

Yok canım Allahtan sobalı değil. Kaloriferli hem de şu eski tip demirdökümlerden. Öyle ısıtıyor ki, kolsuz duruyoruz evde. Pişiyoruz resmen. Oğluma bir battaniye örtüyorum.

üşümeyin de pişin sorun değilben ilk atandığım köyde sobalı bir evde kalmıştım,eşim de memlekette kaldı tayin isteyememişti,oğluma hamileydim,o halimde soba yakmaya uğraşırdım,dışarısı kar,odun kömür ev de de değil evin karşısında ambarda,soğukta çık hamile halinle taşı yakmaya çalışş,offffffffff kabus gibiydi o günler.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…