Oğlumun benle doğrudürüst fotoğrafı yok kızlar ya, çoğu tek başına.
olsun canım içine doğmuş demekki ben kel olacağını tahmin etmiştim mesela, almayalım kel olur bu çocuk demiştim
Fotodaki kesilmiş kişi ben değilim ona göre,o benim annem,ben daha o kadar yaşlanmadım ayol!!
Fotodaki kesilmiş kişi ben değilim ona göre,o benim annem,ben daha o kadar yaşlanmadım ayol!!
Canım sensin diye demedim. Benim oğlumun fotoğrafları hep tek, kimseyle yok hemen hemen. Bu kareyi görünce geldi aklıma.
benimde oğlumla hiç fotoğrafım yok çünkü eşim güzel bi kare yakalayıp çekemiyor ben onların çok güzel anlarını yakalıyorum ama o nedense öyle güzel bi foto çekemedi ya da ben mi çirkinim yoksa ondan mı beğenmiyorum fotoları
benimde oğlumla hiç fotoğrafım yok çünkü eşim güzel bi kare yakalayıp çekemiyor ben onların çok güzel anlarını yakalıyorum ama o nedense öyle güzel bi foto çekemedi ya da ben mi çirkinim yoksa ondan mı beğenmiyorum fotoları
bugün güneşliydi aslında ama rüzgar vardı diye gözüm yemedi çıkmaya... cumartesi güzelmiş galiba.. doktordan çıkınca biraz dolaşırız belki sahilde felan.. oralar nasıl?
ben de şişkoolduğum için çektirmiyorum 1-2 tane çekildim. fotoya bakınca şok oluyorum bu benmiyim diye.. acil kilo vermemlazım kızlar
Kızlar ben çıkıyorum, çok muhabbet edeceğe benziyorsunuz, keyifli geceler.
Eşimin doğum günü hem,
Koydum benim yaramazı.
Biz de yarın doktora gidiyoruz,ek gıdaya başlatacak nihayet. Bizim kız 6 ay 3 günlük,safi anne sütü!Geç mi kaldık ne?? Yazarım buraya doktorun ek gıdayla ilgili söylediklerini.
ben kilo verdim ama önümde kocaman bir göbek var baktıkca hamilemiyim ne diyorum :18:
ben kilo verdim ama önümde kocaman bir göbek var baktıkca hamilemiyim ne diyorum :18:
Oooof ooofff!Ben emzirirken son 1 ayda 4 kg aldım,yoksa eski kiloma dönmüştüm.Yine fazla toplu değilim ama göbeğim aynen hamile gibi duruyor.Benim büyük kız geçenlerde dalga geçiyor göbeğimi elleyip:"Anneee,i kardeşim daha mı olacak???":18: