maşallah maşallah
Allah allahhhh...Damatlardan damat beğen benim kuzuya.Maşallah ona
ben çıkıyorum kızlar sabah sabah o iğrenç mahsun kırmızıgül şarkılarımdan söylememi istemezsiniz herhalde
Ay ya kıyamam ben onaAnlatamıyorum da korkuyorum nazar değer diye.
Mama yedirirken oğlumu oyalar, gider yatırır uyutur, rahat etsin diye yan çevirir. Altını değiştiremiyor bir de emziremiyor.
Yemek konusunda da çok anlayışlıdır, yapmasam bile birşey demez benim aşkım. Acele etttirmez hiç. Yemeği o geldikten sonra yapıyorum, çok çeşit de aramaz. Böyle koca dostlar başına
Maşallah deyin bakıyım.
eşim çok komiktir ben hamileyken tutturdu at kılından tarak alalım diye,belki saçı olmayacak çocuğun nerden biliyorsun falan dedim hatta bizimkiler çok güldüler eşime ama gitti aldı tarağı şimdi her banyodan sonra olmayan saçlarını tarıyor oğlumun
Pek entelektüelmiş senin oğlun da
Biz bağırıp çağırdık, uyanık durduk hep,
bugün oğluşumla kitap okudk,biraz o okudu,biraz da bensiz neler yaptınız?
İstanbullular, havalar nasıl gidiyor? Bebekle gezebilecek kadar oldu mu?
İstanbullular, havalar nasıl gidiyor? Bebekle gezebilecek kadar oldu mu?
eşim çok komiktir ben hamileyken tutturdu at kılından tarak alalım diye,belki saçı olmayacak çocuğun nerden biliyorsun falan dedim hatta bizimkiler çok güldüler eşime ama gitti aldı tarağı şimdi her banyodan sonra olmayan saçlarını tarıyor oğlumun
yaa bizimki de kızmıştı bana ne gerek var diye :100: cinsayol benim koca.. kova burcu ondan mı acaba? :44:
Neden at kılı ?
sorma benim de görümcem geliyor yarıngelir gelmez bilmeden konuşmaya başlar.
bebeği daha seyrek yıkayın, kalın giydirin, iyice örtün... duyan da 9 tane çocuk büyüttü sanır, 20 yaşında kız ama kaynana gibi..
yaa bizimki de kızmıştı bana ne gerek var diye :100: cins ayol benim koca.. kova burcu ondan mı acaba? :44:
senin oğlan saçlı maaşallah,çok tatlı...keltoşu emzireyim geliyorum kızlar