2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben çıkıyorum kızlar sabah sabah o iğrenç mahsun kırmızıgül şarkılarımdan söylememi istemezsiniz herhalde

eşim çok komiktir ben hamileyken tutturdu at kılından tarak alalım diye,belki saçı olmayacak çocuğun nerden biliyorsun falan dedim hatta bizimkiler çok güldüler eşime ama gitti aldı tarağı şimdi her banyodan sonra olmayan saçlarını tarıyor oğlumun

Maşallah...Balık burcu yapar,benimki de Balık.Sadece korkuyor,yalnız kalamıyor...

Ay yetişemiyorum ben bu tatlı oğlanlara,hep de erkek var ya bu forumda. Harpy,çok tatlı seninki de maşallah.Ben de mi koysam foto acaba?

Neden at kılı ?

Pek entelektüelmiş senin oğlun da
Biz bağırıp çağırdık, uyanık durduk hep,

yaa aynen nedense çıldırdı bugün 2 ye kadar ağladı ciyak ciyak sonra bir uyudu 3 saat sonra uyandı mamasını yedi çünkü öğlen yememişti..

bugün oğluşumla kitap okudk,biraz o okudu,biraz da ben siz neler yaptınız?

seni anladım da onasıl okudu

ne güzel muhhabbet edıyorsunuz ya cok ıstıyorum bende katılayım ama fırsat bulamıyorum benım kızın uykusu tılkı uykusu cunku uyutuyorum acıyorum sohbet edeyım dıye ıcerden mızıklanmaya baslıyor 6dan sonra uyutmadım bugun gece benı cıldırtıyor cunku oyle sıkıstıkı uykusu hemen uyudu sımdı ama kalkmazsa tabı bu arada hepınızınkını gormedım ama gordugum bebeler cok tatlı maşşallah allah bagıslasın rabbım esırgesın ohepsını ayyyyy olamazzz kızımın sesımı bu ya off ınsallah degıldırrrrr(((((((((((((

yaa bizimki de kızmıştı bana ne gerek var diye :100: cins ayol benim koca.. kova burcu ondan mı acaba? :44:

Son düzenleme:

Ay bu tam benim gorumce bizimkide 22 yasinda nisanli benim bebegim olsa soyle yaparim boyle aparim der durur ha bire orgu oruyo dogmayan bebeye amma merakli

senin oğlan saçlı maaşallah,çok tatlı...keltoşu emzireyim geliyorum kızlar

sorma son zamanlarda saç kurutma makinesiyle kurutuyorum saçını tipini görseniz gözünü açamıyo çok komik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…