yaa bizimki de kızmıştı bana ne gerek var diye :100: cins ayol benim koca.. kova burcu ondan mı acaba? :44:
galiba daha yumuşak oluyormuş atın tüğlerinin en yumuşak olan bölgesinden yapılıyormuş falan dedi,o zaman annemler baya kafabulmuşlardı bizimle at kılı tarağınızı unutmayın sakın diye
Ay bu tam benim gorumce bizimkide 22 yasinda nisanli benim bebegim olsa soyle yaparim boyle aparim der durur ha bire orgu oruyo dogmayan bebeye amma merakli
Sen ne demek istiyorsun bakıyım kova burçlarına
ayy bizimki de daha ben 27 yaşındayken (kendisi daha 18 yalında o zaman) "30 yaşına geldiniz daha ne yaşayacaksınız yapın artık bi çocuk" demişti.. ben de ona "27 yaşına gelince sana bu lafını hatırlatıcam" demiştim 5 yıl felan kaldı
anam sen de mi kovasıniçime de doğmuştu haa ben de terazi memnun oldum
gerçi sen aldırmakta haklıymışsın canım senin oğlanın baya saçı var maşallah ona tarak gerek tabi
Hımm anladım canım, ben bebedor kullanıyorum, at kılını bu akşam duydum.
Avatarımı değiştiremedim,hata veriyor??
gebelik testi pozitif çıkan arkadasım zeynepberendi sanırım canım seni üzmek istemem ama büyük ihtimal hamilesin ama çok erken bi gebelik. ben çok düşük yaşadıgım için sabah yaptıgım testleri akşama kadar atmazdım gece yatarken falan çok az çift çizgi olurdu ve kan testinde gebe oldugum kesinleşirdi. 5. haftalarda falan da düşük yaşardım zaten. ama herseyin hayırlısı bi zamanlar o çift çizgiyi görmek için ne kadar uğraşmıştık yani ben sahsen uğrastım :) olmaya da bilirsin ben tecrübeme dayanarak konuştum ama sayet hamileysen Allah kolay kolay bebek bahşetmiyor bazen sakın kötü bişey yapma bence
Kovayım yaaa
o zaman daha doğmamıştı :78:
bakma takıldığıma kovaları severim :) en iyi anlaştığım burçtur. sizin burçlar ne arkadaşlar?
Neden hata veriyor ki?