Benimki gelmedi daha, umarım 10 gün içinde gelir. Yoksa o gelmeden ben gideceğim
geldi ama henüz deneyemedim.. ben de arzum aldım umarım becerebilirim güzel yapmayı.. bu arada arzumun fonksiyonu da çok güzel istersen kavanozlarda yapıyorsun istersen bütün olarak.. çok kullanışlı görünüyor bu akşam koyarım yarın sabah konuşuruz iyi mi kötü mü... benim oğlum yine çıldırdı 2 kere uyuttum 5 dk uyuyup kalkıyor sonra da huysuzlanıyor :84: uykun var madem uyune uyanıyorsun
Biz daha kahvaltıya geçmedik denemek için yaptım çok az yedi ama çok sevdiğimiz söylenemez :)
selam kızlar,canım kitaplara talep çok fazla olunca kargo işleri uzamış,en geç 15-20güne gelirmiş,face de öyle yazıyordu,kadının biri hatta bebeğim istemiş,hamilelik kitabı göndermişler kargaşadan o da tekrar iade etmiş,site yönetimiyle tartışıyordu yazılı olarak.benimki de hala gelmedi
Aman tartışacak ne var yani, o da hamile birine hediye etseymiş, bebeğimi tekrar isteseymiş. Bu millete de iyilik olmaz haaa
kuzun 6 aylık olmuş hayırlı olsun, biliyorsun tickerbir kaç gün geride. Başlarsın artık yoğurda. Bize de yaz burdan. Benim ki dün uyumamıştı da bugün fena değil. Dün gündüz toplam 1,5 saatcik uyudu o da yolculukta.
Harpy avatarın tam sana göregörünce senin bebiş canlanıyor gözümde.
ben harpynin avatarındaki bebeği kendi bebeğime çok benzetiyorum
Benim bebeğimin gözleri kahverengi olacak, belli oldu.
Saçları çok az benim bebişin, döküldü şimdi yenileri çıkıyor ama hala kel gibi.
Sizinkiler?
canım senşn neden avatarın yok? sana da bulalım bi bebiş resmi sen de koy :)
benimkinin de az ama subay traşı derler ya üzt uzun yanlar kısa öyle şuan.. göz rengini de döner diye bekledik ama hala dönmedi bi ara maviydi şimdi gri gibi maşallahbilmiyorum hala dönermi ama şuanki rengi çok değişik gri göz hiç görmemiştim..
Benim bebeğimin gözleri kahverengi olacak, belli oldu.
Saçları çok az benim bebişin, döküldü şimdi yenileri çıkıyor ama hala kel gibi.
Sizinkiler?
valla benim ki görüldügü üzere saçı dogdugunda baya vardı kel kalmadan yerine yenileri çıkıyo hala dökülme var gözleride mavi bakalım degişicek mi:44:
Evet küçük bey benim oğlum, çok efendidirAyeser avatardaki bebeginmi masallah cok guzel efendi bi durusu var :)) masallah herkesin bebislerine hepsi ayri bi tat :)