2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki gelmedi daha, umarım 10 gün içinde gelir. Yoksa o gelmeden ben gideceğim

selam kızlar,canım kitaplara talep çok fazla olunca kargo işleri uzamış,en geç 15-20güne gelirmiş,face de öyle yazıyordu,kadının biri hatta bebeğim istemiş,hamilelik kitabı göndermişler kargaşadan o da tekrar iade etmiş,site yönetimiyle tartışıyordu yazılı olarak.benimki de hala gelmedi

kuzun 6 aylık olmuş hayırlı olsun, biliyorsun tickerbir kaç gün geride. Başlarsın artık yoğurda. Bize de yaz burdan. Benim ki dün uyumamıştı da bugün fena değil. Dün gündüz toplam 1,5 saatcik uyudu o da yolculukta.

Biz daha kahvaltıya geçmedik denemek için yaptım çok az yedi ama çok sevdiğimiz söylenemez :)

Tuzunu alıp tatırdım ben, diliyle dışarı atıyor hemen. Bugün havuç verdim eline yine, Dondurma gibi yalıyor benim oğlum diş miş kaşımıyor, çok komik oluyor resmen diliyle sıyırıyor.

Aman tartışacak ne var yani, o da hamile birine hediye etseymiş, bebeğimi tekrar isteseymiş. Bu millete de iyilik olmaz haaa

benim kız kolunu emiyo ama eline bişeyler verdigim zaman onları azına götürmüyo ben diş kaşıcılarını azına verdigim zaman benimkide yalayo şapır şapırdün 3 kere üst çıkardım kolları sırılsıklam oluyo

Harpy avatarın tam sana göre görünce senin bebiş canlanıyor gözümde.

ben harpynin avatarındaki bebeği kendi bebeğime çok benzetiyorum

yok canım normal şartlarda 2sinde doğdu ama şubat 28 çektiği için yarın gibi oldu.. ama yine de teşekkürler off başım ağrıdı ağlamasından :84: eskiden yatağına bırakırdım dönencesine baka baka uyurdu artık mümkün mü, resmen avazı çıktığı kadar bağırıyor artık :84: beynim yamuldu. emzirdim uyuttum bakalım tekrar kalkacak mı..

Harpy avatarın tam sana göre görünce senin bebiş canlanıyor gözümde.

bazen tıpa tıp aynızını yapıyor oğlum aslında benziyor da biraz.. sadece bizimkinin gözleri renkli henüz

Benim bebeğimin gözleri kahverengi olacak, belli oldu.
Saçları çok az benim bebişin, döküldü şimdi yenileri çıkıyor ama hala kel gibi.
Sizinkiler?

Sizinkiler?

benimkinin de az ama subay traşı derler ya üzt uzun yanlar kısa öyle şuan.. göz rengini de döner diye bekledik ama hala dönmedi bi ara maviydi şimdi gri gibi maşallah bilmiyorum hala dönermi ama şuanki rengi çok değişik gri göz hiç görmemiştim..

canım senşn neden avatarın yok? sana da bulalım bi bebiş resmi sen de koy :)

bir ara bebeğiminkini koyuyordum sonra kaldırdım,ama senin avatara ne zaman baksam oğlum sanki,çok benimsedim senin avatarı,hatta geçen gün eşime gösterdim,bak utkuya benz,yor dedim o da şaşırdı. dur bi ekleyeyim oğlumun resmini de avatara,sen de bana hak vereceksin.

Benimkide öyleydi çok koyu gri mavi arası bişey, şuanda kahverengi. Avatardaki de bizim küçük bey, mama sonrası ifadesiyle.

Sizinkiler?

valla benim ki görüldügü üzere saçı dogdugunda baya vardı kel kalmadan yerine yenileri çıkıyo hala dökülme var gözleride mavi bakalım degişicek mi:44:

Ayeser avatardaki bebeginmi masallah cok guzel efendi bi durusu var :)) masallah herkesin bebislerine hepsi ayri bi tat :)

benim oğlumunda az bir saçı var o da sapsarı olduğu için kel gibi görünüyor zaten görenler Almanların bebekleri gibi diyor hastanede karıştı mı ne ,gözleride mavi ilk doğduğu günki gibi değişmedi hiç bakalım sonra ne renk olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…