Tavuğun varsa tavuk kavur,akşama ne yemek yapacaksınız kızlar?
çorba pilav komposto var pilavın yanına bi yemek yapmam lazım bana bi fikir verin
galiba fotoğraflar büyük geliyor
ne kitabıı????ben de isytiyoruumm..Benimki gelmedi daha, umarım 10 gün içinde gelir. Yoksa o gelmeden ben gideceğim
ben de arzum kullanıyorum yaptım taş gibi olmasa da yoğurt oldu yanigeldi ama henüz deneyemedim.. ben de arzum aldım umarım becerebilirim güzel yapmayı.. bu arada arzumun fonksiyonu da çok güzel istersen kavanozlarda yapıyorsun istersen bütün olarak.. çok kullanışlı görünüyor bu akşam koyarım yarın sabah konuşuruz iyi mi kötü mü... benim oğlum yine çıldırdı 2 kere uyuttum 5 dk uyuyup kalkıyor sonra da huysuzlanıyor :84: uykun var madem uyune uyanıyorsun
kızlar benimki de mavi renkli artık değişmez dedi doktor doğduğundaki rengin aynısı. herkesinki de renklimi olmuş ne ? yoksa değişecek mi ki? ama değişecek gibi de değil?yok canım normal şartlarda 2sinde doğdu ama şubat 28 çektiği için yarın gibi oldu.. ama yine de teşekkürleroff başım ağrıdı ağlamasından :84: eskiden yatağına bırakırdım dönencesine baka baka uyurdu artık mümkün mü, resmen avazı çıktığı kadar bağırıyor artık :84: beynim yamuldu. emzirdim uyuttum bakalım tekrar kalkacak mı..
bazen tıpa tıp aynızını yapıyor oğlumaslında benziyor da biraz.. sadece bizimkinin gözleri renkli henüz
ooyyy çok tatlı maşallah canım yaaa yelim onuişte benim küçük kuzumbizim hiç saçımız yok,teyzeler,daha yeni yeni çıkmaya başladı önlerde harpynin avatarına benzeyen resmi yükleyemedim hata veriyor nedense.
canım ter hasta eder bebekleri asıl yatırırken daha ince giydir benim büyk kızım çok terlerdi kışın bile yastığı ıslanırdı dr götürdüm sırf bu yüzden bazı çocuklarda guatırdan bile olurmuş terleme tahliller yapıldı rahat nefes alamazdı geniz eti vardı burnunda geçen yıl aldırdık şuan rahat çok şükürKızlar terleyen bebeğe ne yapmalıyızHemen her uykusundan sırtı terli kalkıyor Levent. Hasta olacak diye korkuyorum. Hemen penye yeleğini giydiriyorum ytağından kaldırmadan. Sonra da sırtına pamuklu mendillerinden koyuyorum. Biraz zaman sonra da değiştiriyorum. Terli terli hemen açmayayım diye. Doğru mu yapıyorum ki.?
bir ara bebeğiminkini koyuyordum sonra kaldırdım,ama senin avatara ne zaman baksam oğlum sanki,çok benimsedim senin avatarı,hatta geçen gün eşime gösterdim,bak utkuya benz,yor dedim o da şaşırdı.dur bi ekleyeyim oğlumun resmini de avatara,sen de bana hak vereceksin.
Benimkide öyleydi çok koyu gri mavi arası bişey, şuanda kahverengi. Avatardaki de bizim küçük bey, mama sonrası ifadesiyle.
akşama ne yemek yapacaksınız kızlar?
çorba pilav komposto var pilavın yanına bi yemek yapmam lazım bana bi fikir verin
Kızlar terleyen bebeğe ne yapmalıyızHemen her uykusundan sırtı terli kalkıyor Levent. Hasta olacak diye korkuyorum. Hemen penye yeleğini giydiriyorum ytağından kaldırmadan. Sonra da sırtına pamuklu mendillerinden koyuyorum. Biraz zaman sonra da değiştiriyorum. Terli terli hemen açmayayım diye. Doğru mu yapıyorum ki.?
çook tatlıymış bebişin allah bağışlasın.. maşallah tombikmu da menimm minnak tavşanımmm mmmmm
mu da menimm minnak tavşanımmm mmmmm
bugün oğlumla farklı bi tarif yaptık aklımızdan ve oğlum çok sevdi size de tavsiye ederim;
100 ml su içine 2 tatlı kaşığı irmik ve 1 yemek kaşığı kaşık maması ekleyip muhallebi kıvamını alıncaya kadar kaynattım ve karıştırdım. Ocaktan alıp oda sıcaklığına gelince içine 1 yada 2 ölçek bebek sütü(1 numara mama) koydum en son çeyrek elma püresi ekleyip yedik çok besleyici ve tadı güzel oldu oğlumdan kalanı ben yedim :))
çok tatlı bi oğlun var maşallah
ben göremedim oğlunun resmini
ben ayeserin fikrini çalıp tavuklu pilav yaptım :)
bencede biraz kalın giydiriyor olabilirsin.. benoğlumu biraz kalın giydirsem hemen sıcak olur başı ama hiç terletmem (belki de üşüyordur :18:) en iyisi kendine göre giydirmek herhalde sen tshirt giyiyorsan ona uzun kollu giydir. sen uzun kollu giyiyorsan ona yelek giydir. eğer sen yelek giyiyorsan ona hırka giydir. ve ensesine bak eğer nemliyse bi kat çıkart.
çook tatlıymış bebişin allah bağışlasın.. maşallah tombik
Sen varken de koyarım bir ara, ben de senin bebişi çok merak ediyorum canım.
Peki rahatsız etmedi değil mi hazırladığınız yiyecek. Ben de böyle değişik tatlar istiyorum işte. Yaparım belki. Ama bende kaşık maması yok, onun yerine ne koyabilirim?
Biz banyo yaptık, şimdi babasıyla yemek yiyeceğiz. Kuzuyu da yatırdım, ama kendi kendime konuşuyorum.