2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar terleyen bebeğe ne yapmalıyız Hemen her uykusundan sırtı terli kalkıyor Levent. Hasta olacak diye korkuyorum. Hemen penye yeleğini giydiriyorum ytağından kaldırmadan. Sonra da sırtına pamuklu mendillerinden koyuyorum. Biraz zaman sonra da değiştiriyorum. Terli terli hemen açmayayım diye. Doğru mu yapıyorum ki.?

Benimki gelmedi daha, umarım 10 gün içinde gelir. Yoksa o gelmeden ben gideceğim
ne kitabıı????ben de isytiyoruumm..
ben de arzum kullanıyorum yaptım taş gibi olmasa da yoğurt oldu yani
kızlar benimki de mavi renkli artık değişmez dedi doktor doğduğundaki rengin aynısı. herkesinki de renklimi olmuş ne ? yoksa değişecek mi ki? ama değişecek gibi de değil?
işte benim küçük kuzum bizim hiç saçımız yok,teyzeler,daha yeni yeni çıkmaya başladı önlerde harpynin avatarına benzeyen resmi yükleyemedim hata veriyor nedense.
ooyyy çok tatlı maşallah canım yaaa yelim onu

anammmm burası ne güzel olmuş böyle gene sayfalara yetişilmiyor maşallah
:2:bir zamanlar açılışı ben yapar ben kapatırdım harikasınız

canım ter hasta eder bebekleri asıl yatırırken daha ince giydir benim büyk kızım çok terlerdi kışın bile yastığı ıslanırdı dr götürdüm sırf bu yüzden bazı çocuklarda guatırdan bile olurmuş terleme tahliller yapıldı rahat nefes alamazdı geniz eti vardı burnunda geçen yıl aldırdık şuan rahat çok şükür

ay naksis masallah nasıl tatlı bebek o öyle benim oğlum da sarışın benziyorlar:) valla nas felak okudum nazar degmesin

Bebiş fotoları ne güzel ayeser hemen kaldırmışsın yaakşam tekrar koy ben de oğlumunkini koyayım ne güzel bebeklerimizi görelim

bugün oğlumla farklı bi tarif yaptık aklımızdan ve oğlum çok sevdi size de tavsiye ederim;
100 ml su içine 2 tatlı kaşığı irmik ve 1 yemek kaşığı kaşık maması ekleyip muhallebi kıvamını alıncaya kadar kaynattım ve karıştırdım. Ocaktan alıp oda sıcaklığına gelince içine 1 yada 2 ölçek bebek sütü(1 numara mama) koydum en son çeyrek elma püresi ekleyip yedik çok besleyici ve tadı güzel oldu oğlumdan kalanı ben yedim :))

çok tatlı bi oğlun var maşallah

Benimkide öyleydi çok koyu gri mavi arası bişey, şuanda kahverengi. Avatardaki de bizim küçük bey, mama sonrası ifadesiyle.

ben göremedim oğlunun resmini

akşama ne yemek yapacaksınız kızlar?
çorba pilav komposto var pilavın yanına bi yemek yapmam lazım bana bi fikir verin

ben ayeserin fikrini çalıp tavuklu pilav yaptım :)

bencede biraz kalın giydiriyor olabilirsin.. benoğlumu biraz kalın giydirsem hemen sıcak olur başı ama hiç terletmem (belki de üşüyordur :18:) en iyisi kendine göre giydirmek herhalde sen tshirt giyiyorsan ona uzun kollu giydir. sen uzun kollu giyiyorsan ona yelek giydir. eğer sen yelek giyiyorsan ona hırka giydir. ve ensesine bak eğer nemliyse bi kat çıkart.

mu da menimm minnak tavşanımmm mmmmm
çook tatlıymış bebişin allah bağışlasın.. maşallah tombik

nereye gittiniz kızlar yaw.. banyo günü mü yoksa bizbirazdan yapcaz banyo yemekden sonra :130:

Sen varken de koyarım bir ara, ben de senin bebişi çok merak ediyorum canım.
Peki rahatsız etmedi değil mi hazırladığınız yiyecek. Ben de böyle değişik tatlar istiyorum işte. Yaparım belki. Ama bende kaşık maması yok, onun yerine ne koyabilirim?

Harpy cim tek zıbınla bile yatırdım yine terliyor. Acaba yatağından mı ki:26: Bugün yan yatırdım yüzüstü neredeyse, terlemedi o zaman. Ve üzerine hastane çıkışı battaniyesi varya, pamuklu kumaştan onu örtüyorum sadece. Gece üstünü çok açıyor.Tulum giydiremem sıcaktan isilik olur gibime geliyor. Ne yapıcam ya. Düngece kaç kere kalktım baktım, üstünü açmış.

Harpy ve şekerdelisi bebişleri bekliyorum
Ben de koycam şimdi.

Biz banyo yaptık, şimdi babasıyla yemek yiyeceğiz. Kuzuyu da yatırdım, ama kendi kendime konuşuyorum.

pirinç unu koyabilirsin bence..

Biz banyo yaptık, şimdi babasıyla yemek yiyeceğiz. Kuzuyu da yatırdım, ama kendi kendime konuşuyorum.

sıhatler olsun canım. ayrıca size de afiyet olsun.. biz de yemek yedik şimdi banyo yaptırcaz babişinin kucağından bana cilve yapıyor

arkadaşlar kızım hemen hemen herseyın tadna baktı artık öğün olarak gecmeyı dusunuyruz az cok bılsemde tam karar veremedım ne zaman ne kadar ne yedırıcegımı ek gıdaya tamamen gecen arkadaslardan fıkır alabılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…