benim sıpa maşallah kollarından tutunca adım atıyor emeklemeden mi yürüyecek ne
Kızlar aha fazla kalmak isterdim ama kuzuyu uyutmaya gidiyorum,bana şans dileyin.:80:
Harpy, senin bebeğinin yüzü düzeldi mi? Ben de az önce yaklaşık yüz üstü yatırmıştım, bir kalktı, gözü çin çan çon olmuş,
Şekerdelisi,siz çok yaşayın e mi! Çok komiksiniz. Benim kocam da hep koltukta uyuyakalıyor,gece kaldırabilirsem kaldırıyorum.Koltukta uyumaktan hep kasları tutulmuş geziyor.Ah erkekler!!
Kızlar aha fazla kalmak isterdim ama kuzuyu uyutmaya gidiyorum,bana şans dileyin.:80:
Bizim de sebzemiz pişiyor birazdan yiyecek, İrmik olsaydı irmik de koyacaktım ama yok evde.
geldim arkadaşlar :) ama her an gidebilirim :) biliyorsunuzgörev beklemez
bu arada benim ellerim çok fena çatladı felaket durumdalar.. gerçi oğlum doğduğundan beridir böyle..her dakika krem sürüyorum ama değişiklik yok..
pirinçkoy canım.. ben hiç irmikkoymadım heppirinç koydum şimdiye kadar.. hem pirinç irmikten daha faydalı..
benim sıpa maşallah kollarından tutunca adım atıyor emeklemeden mi yürüyecek ne
Akşam zaten pirinçten muhallebi yiyor ya, bazen mercimek koyuyorum, bazen de hiç tahil koymuyorum. Ama irmiğin namını ben de duydum. Görümcemden, İki çocuk büyütmüş o da.
mrb kızlar nslsınız? bikaçgün yoktum buralarda özledim sizi bebişler nsl?
benimki uzun zamandır ilkkez otun halısında yatıyor tam 10 dk oldu :44: ateşine mi baksam ne?
seninkineler yapıyor