"oğ lu mun ba ba sı ner de? ça buk gel sin bu ra ya" diye diye yedik. Oy iyice zorlaşıyor durumlar. Mama püskürtmesi çok fena.
geldim arkadaşlar :) ama her an gidebilirim :) biliyorsunuzgörev beklemez
bu arada benim ellerim çok fena çatladı felaket durumdalar.. gerçi oğlum doğduğundan beridir böyle..her dakika krem sürüyorum ama değişiklik yok..
Canım yaaa, mamalı surat, kimbilir benim yüzümde de var mı.Kontrol etmem lazım aynada
Şimdi uyuttum, üst katta bişey devirdiler uyandı hemen, neyse ki daldı yine. O kadar hafif ki ykusu. Geçen yanında gofrete ısırdım uyandı.
kızlar kocalarla maceralara bayıldım ben gülerken kızım yüzüme bakıp oda gülüyoobiz biraz ev işi yapalım döneriz birazdan
günaydııııın oğlum annesinin geç yattığını idrak edememiş sabahın köründe başladı cızırdamaya oysa söyledim oğlum biraz uyumam lazım gec yattım dedim ama nerdeeeebu çocuklar bizi ne zaman anlar acaba?
aynen benim ki de normalde 8-30 dauyanır bugün ben geç yattım ya 7 de hortladı ben de aldım yatağa ağlamadan durdu ben de uyudum ama türlü eziyet etti burnumu sıktı yüzümü çimdikledi gözümü açtıkça güldü uyudukça tekmeledi. sersefil bir sabahtı..herkese günaydın kızlar,oğlum dün gece o kadar geç yatmama rağmen hiç uyanmayan çocuk 4te uyandı,bir de neşeli ki nasıl,şarkılar söylüyor,benim gözler uykulu,saat 6 ya kadar oynadık,tekrar yattı.
evet bizimkinin de idrarı 3 haftadır kokuyor artık böbrekler daha aktifleşti önceden süt kokan bebem artık idrar kokuyorUmarım birşey çıkmaz canım, Bu dönemler zor dönemlermiş, düzenler altüst olabilirmiş, bana da doktorumuz demişti.
Bu aralar bizimkinin idrarı da kokmaya başladı, siz de var mı böyle bir durum?
Bir de benim gözüm kararıyor yerden kalkınca. KAnsızlık belirtisi bu , öyle biliyorum, halbuki kan ilacımı kullanıyorum ben
bizde de öyle salya yok ben de salyayı görmeyince daha çıkmaz diyordum ama salyasız çıktı ucu :44:Çizgi çizgi durum bizde de var, ama salya olayı daha yok biz de. Geçen bir bebek gördüm benimkinden 4 gün büyükmüş, o fena salyalıydı, ben hiç öyle olacak diye tahmin etmiyordum. Resmen damlıyordu yavrucak.
vallaa benimki böyle tosbaa gibi yüzüstü döndükçe tısırdıyorkızlar kaçıncı ayda emekliyecek bunlar
Yok canım benim hoşuma bile gidiyor rezil uyuyunca daha çok uykuda konuşuyor çünkü
Dün gece 02.30 da kaldırıyorum yatagına gitsin diye bana "punctual" dedi
"punctual ne" dedim
"senin bölümün ne dostum " diyor bana ama hala uyuyor
Punctual bu arada ingilizcede dakik anlamında nerden geldiyse aklına
ya alıştırdık herhalde babaları gibi atıp bir kenara işimize bakmıyoruz ıh dese yanındayız saatlrce muhabbet ediyoruz onlarda hep yanlarında olalım istiyorlar. babasına öyle bişey yapmıyor. hatta babası hiç gelmese babam nerde demeycekBu oğlan bensiz birşey yapmıyor ya, iki dakika yanından ayrılayım başlıyor ağlamaya, gözyaşısız. Ben gelince alıyor oyuncağını. Bir de tabi konuşmam lazım onunla sürekli.:96:
hoşgeldin canım tam lovelyangeldan ses yok nerdeyse diyecektim yazını gördüm nabersiniz mehmet sercan nasılmrb kızlar nslsınız? bikaçgün yoktum buralarda özledim sizi bebişler nsl?
kızlar kitabım geldiiiiiiiiiiiiii5,5 tl kargo ücreti verdim :44: kitap ne kadar acaba neyse en azında ayağıma geldi şimdi hönküren oğlumla ilgilencem ayrıntıları yazarım...
Peynir yapmak çok kolay ben yaptım 1 kez
Hani kargo ücreti 4,90 dı. Kandırıkçılar. Yoğurt makinen geldi mi Harpy? Dün misfirliğe gittiğim arkadaşım arzumunkini kullanıyordu. Taş gibi yoğurt yapıyormuş.Bir ara özendim ben de. :44:
Bilmem,bebek için mi? yedi mi peki?
Hani kargo ücreti 4,90 dı. Kandırıkçılar. Yoğurt makinen geldi mi Harpy? Dün misfirliğe gittiğim arkadaşım arzumunkini kullanıyordu. Taş gibi yoğurt yapıyormuş.Bir ara özendim ben de. :44: