2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

"oğ lu mun ba ba sı ner de? ça buk gel sin bu ra ya " diye diye yedik. Oy iyice zorlaşıyor durumlar. Mama püskürtmesi çok fena.

"oğ lu mun ba ba sı ner de? ça buk gel sin bu ra ya " diye diye yedik. Oy iyice zorlaşıyor durumlar. Mama püskürtmesi çok fena.

yaa bu mama türküleri bitmez zaten bizimki doymaya başlayınca püskürtüyor ben de onaylamaz bir sesle "bunu yapmamalısın" diyorum sallıyor mu? hayır.. ama bi kitapta sofra adabına ilk kaşıkta başlanmalı diyor.. ben de çabalıyorum napiyim.. bu arada her yemekte bir kere de hapşırıyoruz.. geçen misafir varken yine hapşırdı bende yüzümü silerim bitince deyip unuttum insanların içine öylece çıkmışım.. 2 saat alay ettiler benimle :78: yemek savaşımı yapıyorsunuz içerde diye.. annelik işte..

Canım,hormonlar sebebiyle deride kuruluk olabiliyormuş.Bende de yine kuruluk kaynaklı egzama oldu saç derimde,hayatımda ilk kez egzama oldum. Aylardır geçmiyor,gerçi ben de doktorun verdiği kremleri düzenli sürmüyorum ya.

Canım yaaa, mamalı surat, kimbilir benim yüzümde de var mı. Kontrol etmem lazım aynada
Şimdi uyuttum, üst katta bişey devirdiler uyandı hemen, neyse ki daldı yine. O kadar hafif ki ykusu. Geçen yanında gofrete ısırdım uyandı.

Aaa Emine sen de.Gofret sesine benimki de uyanır herhalde.Hayalet gibi gezmeliyiz evde

kızlar kocalarla maceralara bayıldım ben gülerken kızım yüzüme bakıp oda gülüyoobiz biraz ev işi yapalım döneriz birazdan

hoşgeldin ayesercim seni görmek çok güzel

aynen benim ki de normalde 8-30 dauyanır bugün ben geç yattım ya 7 de hortladı ben de aldım yatağa ağlamadan durdu ben de uyudum ama türlü eziyet etti burnumu sıktı yüzümü çimdikledi gözümü açtıkça güldü uyudukça tekmeledi. sersefil bir sabahtı..
evet bizimkinin de idrarı 3 haftadır kokuyor artık böbrekler daha aktifleşti önceden süt kokan bebem artık idrar kokuyor
bizde de öyle salya yok ben de salyayı görmeyince daha çıkmaz diyordum ama salyasız çıktı ucu :44:
kızlar kaçıncı ayda emekliyecek bunlar
vallaa benimki böyle tosbaa gibi yüzüstü döndükçe tısırdıyor ama kızlardan bebişi emekleyenler var aramızda
siz programa devam etmişsiniz havaya girmiş
Bu oğlan bensiz birşey yapmıyor ya, iki dakika yanından ayrılayım başlıyor ağlamaya, gözyaşısız. Ben gelince alıyor oyuncağını. Bir de tabi konuşmam lazım onunla sürekli.:96:
ya alıştırdık herhalde babaları gibi atıp bir kenara işimize bakmıyoruz ıh dese yanındayız saatlrce muhabbet ediyoruz onlarda hep yanlarında olalım istiyorlar. babasına öyle bişey yapmıyor. hatta babası hiç gelmese babam nerde demeycek
mrb kızlar nslsınız? bikaçgün yoktum buralarda özledim sizi bebişler nsl?
hoşgeldin canım tam lovelyangeldan ses yok nerdeyse diyecektim yazını gördüm nabersiniz mehmet sercan nasıl

kızlar kitabım geldiiiiiiiiiiiiii 5,5 tl kargo ücreti verdim :44: kitap ne kadar acaba neyse en azında ayağıma geldi şimdi hönküren oğlumla ilgilencem ayrıntıları yazarım...

kızlar kitabım geldiiiiiiiiiiiiii 5,5 tl kargo ücreti verdim :44: kitap ne kadar acaba neyse en azında ayağıma geldi şimdi hönküren oğlumla ilgilencem ayrıntıları yazarım...

Benimki gelmedi daha, umarım 10 gün içinde gelir. Yoksa o gelmeden ben gideceğim

Hani kargo ücreti 4,90 dı. Kandırıkçılar. Yoğurt makinen geldi mi Harpy? Dün misfirliğe gittiğim arkadaşım arzumunkini kullanıyordu. Taş gibi yoğurt yapıyormuş. Bir ara özendim ben de. :44:

Hani kargo ücreti 4,90 dı. Kandırıkçılar. Yoğurt makinen geldi mi Harpy? Dün misfirliğe gittiğim arkadaşım arzumunkini kullanıyordu. Taş gibi yoğurt yapıyormuş. Bir ara özendim ben de. :44:

Bana da dün geldi kitap 5 tl verdim

geldi ama henüz deneyemedim.. ben de arzum aldım umarım becerebilirim güzel yapmayı.. bu arada arzumun fonksiyonu da çok güzel istersen kavanozlarda yapıyorsun istersen bütün olarak.. çok kullanışlı görünüyor bu akşam koyarım yarın sabah konuşuruz iyi mi kötü mü... benim oğlum yine çıldırdı 2 kere uyuttum 5 dk uyuyup kalkıyor sonra da huysuzlanıyor :84: uykun var madem uyune uyanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…