2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Biz öleyiz işte şıp şıp damlıyo :)))) Geçen bi gezmeye gittik 3 önlük değiştirdim. Başka önlük yok yanımda kaloriferde kuruttuk baştan tekrar takmaya başladık :)))

Biz öleyiz işte şıp şıp damlıyo :)))) Geçen bi gezmeye gittik 3 önlük değiştirdim. Başka önlük yok yanımda kaloriferde kuruttuk baştan tekrar takmaya başladık :)))

Yerim yaa..... Her halleri tatlı.

Emeeelll...Sen bana birkaç gün önce işle ilgili birşeyler sormuştun,kusura bakma cevaplayamadım şimdiye kadar.Ben ekonomi mezunuyum,9 yıl özel sektörde çalıştım ama ilk bebeğim doğunca işi bıraktım.. Ben çalışırken evden 7.30 da çıkıp 7.30 da giriyordum eve.Annem,kayınvalidem,kardeşim falan hiç kimsem yoktu bebekle ilgilenebilecek,bakıcıyı arasıra da olsa kontrol edebilecek.Saldım çayıra mevlam kayıra gibi olacaktı yani. Bir de hassasım ben bu konuda,bebeğe anne bakmalı diye düşünüyorum ya da aileden birileri.Ama tabii imkan varsa.Hep söylerim, Allah bebeğini bırakıp işe gitmek zorunda olan tüm annelerin yüreklerine su serpsin,çok zor biliyorum. Ben normalde ilk kızım 4 yaşına gelince başlayacaktım işe ama ikinci çocuk istedik.Fakat araya başka şeyler girdi,erteledik.Ben de çalışmaya başlarsam birkaç yıl sonra yine bırakacağım ikinci bebek olunca,o da doğsun öyle dedim.Ama biz ikinci çocuğa tam kararımızı çok geç verdik,Allah'tan hemen oldu. Ben bebeğim 3 yaşına gelince kendime bir iş kurmayı düşünüyorum inşallah.Bu yaştan sonra kimse bana iş vermez.
Evde tam gün yardımcım sadece 1,5 aydır var,onu da gönderiyorum bu hafta. Eskisi gibi haftada 3-4 gün yarım gün yardımcı alacağım.

herkese günaydın kızlar,oğlum dün gece o kadar geç yatmama rağmen hiç uyanmayan çocuk 4te uyandı,bir de neşeli ki nasıl,şarkılar söylüyor,benim gözler uykulu,saat 6 ya kadar oynadık,tekrar yattı.

urmu dutu,siyah dut canım.çok faydalı ,kan yapıcı özelliği de var.

kızlar iyki bi akşam takılmadık muhabbetin dibine vurmuşsunuz öyle olsun

kopardınız beni kızlar sabah sabah

Yoğurdu ne zaman başlayacaksın Harpy?
Muhallebi verdin mi hiç?
Ve dışkısı nasıl?

yok canı ikisinden de vermedim hala cumartesi doktora gideceğiz.. o zaman belli olacak. herhalde bişiler daha ekler menüye. aslında akşamları muhallebi veresim geliyor çünkü sanki doymuyor gibigeliyor bana.. gerçi gece uykusu fenadeğil maşallah ama yine de insanın içi rahat etmiyor :44: dışkıya gelince gittikçe yoğunlaşıyor artık top gibi bişi yapıyor.. böyle beze yapışık değil yani o kadar yoğun.. bir de muhallebi versem ne olur kim bilir

Eşimde çok uyuya kalıyor sağda solda onu kaldırıp yerine yatırana kadar canım çıkıyor ya... Bir anlaşma yaptık, bir daha böyle yaparsa küseceğim ona
Sen de bu sorunu yaşıyor musun?.

yaaa bu erkeklerin hepsi mi aynı akşam evegeliyor bugece uykum yok uyumicam bak uyursam uyandır beni diyor. yemeği yiyoruz ben oğlanı uyutup gelene kadar uyumuş oluyor sesleniyorum tamam diyor devam ediyor uykusuna resmen görüşemez olduk

Yok canım benim hoşuma bile gidiyor rezil uyuyunca daha çok uykuda konuşuyor çünkü
Dün gece 02.30 da kaldırıyorum yatagına gitsin diye bana "punctual" dedi
"punctual ne" dedim
"senin bölümün ne dostum " diyor bana ama hala uyuyor
Punctual bu arada ingilizcede dakik anlamında nerden geldiyse aklına

Son düzenleme:

koptum yaaaa, sen yaz bu komikleri buraya, süpersiniz.

Harpy, senin bebeğinin yüzü düzeldi mi? Ben de az önce yaklaşık yüz üstü yatırmıştım, bir kalktı, gözü çin çan çon olmuş,

şekerdelisi bir de adamı konuşturuyorum uykusunda diyorsun,adam sana dokundurma bile yapmış o saatte...

Şekerdelisi,siz çok yaşayın e mi! Çok komiksiniz. Benim kocam da hep koltukta uyuyakalıyor,gece kaldırabilirsem kaldırıyorum.Koltukta uyumaktan hep kasları tutulmuş geziyor.Ah erkekler!!

Canım senin kadron o okulda değil mi? Yönetmeliği iyice araştır, neye göre hangi öğretmenin norm fazlası olduğuna karar veriyorlarmış.

Canım kıdemi en az olan norm fazlası oluyomuş. Müdür yeni değişti. Eski müdür öğretmenden zarar gelmez hesabı ders saatini yüksek gösterirken yeni gelen az göstermiş ne biliyim işte naptılarsa ben 2009 eylülde geldim okula 2010 haziranda 4 öğretmen geldi arkamdan şimdi ben fazla oldum. :SSS

benim sıpa maşallah kollarından tutunca adım atıyor emeklemeden mi yürüyecek ne

Kızlar aha fazla kalmak isterdim ama kuzuyu uyutmaya gidiyorum,bana şans dileyin.:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…