2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
şuan cips yiyorum biliyorum çok sağlıksız normalde de hiç yemezdim
ama çok canım çekti habire reklamlarda çıkıp duruyordu bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.Yaşlarımız yakın ben 37 yaşındayım. Yaş meselesini biraz takıyorum. Senin ilk çocuğunmu?. Nasıl gidiyor hamileliğin?

8 haftalık hamileyim bir kere bile bulantım olmadı yaa..Bu normal mi kızlar?

slm cnm benimde çok şükür mide bulantıım hiç yok denecek düzeyde sadece bazı yiyeceklerden tiksinir oldum(et,tavuk vs)) aynıyız seninle sat olumunekankayizsmile 2 aralık

arkadaşlar bide benim bu aralar midede yanma hissi var ve yediklerim yatınca ağzıma geliyor sanki çok rahatsız bi durummafoldumben

bide asitli şeyler cnm çekiyo kola fanta gibi bunların günlük hayattada zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz ama içsem nasıl olur sizce siz içiyormusunuz?bilmiyorumkismile

cips te yiyenler var sanırım aramızda bilmiyorumkismile

evet canım ben hamile olmadan öncede felaket derecede kola tüketiyordum şimdi canım nasıl istiyo nasıl istiyo ama eşim kesinliklee olmaz diyo ondan bende içemiyorumm :))) cips geçenlerde canım istedi sade olanından yedim asitli içecekleri içmemek en iyisi canım

çok normal canımzemuszemus ben 2009 eylül annesiyim ve çok bulantım olmamıştı hele başlarda hiç. Şimdı nurtopu kızım kucağımdaopuyorumnanaktan Bu belirtiler herkesde olmuyor korkma. İnşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. Bütün 2010 annelerine sağlıklı ve sorunsuz hamilelik ve doğum diliyorum.

yok kızz ölesine bakıyorum neler var neler yok diye ... netten geziyorum işte can sıkıntısı :) :smiley-cool:

hihoyyytonlara bakıp sipariş edeceğimiz yada alacağımız günlerde gelecek inş allah izin verirse olumunekankayizsmile

Saol Canım Teşekkürler...Bakalım Bizimki Kız Mı OlaCAk ErKeK Mi:))

senağlamadün dayanamadım 1 bardak içtim fanta ama bidaha içmemeye çalışıcam senağlama

cipse gelince bir defa alıp yemezsem içim rahat etmicekk :sinifsinif:

amin inş çok tşkürler

demek bulantısı olmayanlar şanslı kişiler bizim bulantılarda 3. aydan sonra geçer inş :Saruboceq:

hndcyln kız çok zor bi nickin var :)))

benim ismim serap bu arada şimdi kaçıyorum ok kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…