boy:170
kilo:77
sat:22 aralık
hafta: 6
tahmini doğum tarihi:28 eylül 2010
keseyi 5 haftalıkkken gördük, 6 şubatta kontrol var tekrar.
Yüce Rabbimden tüm anne adaylarına ve kendime bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etmesini diliyorum.
8 haftalık hamileyim bir kere bile bulantım olmadı yaa..Bu normal mi kızlar?
hoşgeldin canım.kaç haftalık hamilesin.
canım valla bulantı olmaması normalmi bilmiyorum ama8 haftalık hamileyim bir kere bile bulantım olmadı yaa..Bu normal mi kızlar?
slm kızlarrr......
saol canım çok iyiyiimm ..... öyle bebek takımlarına falan bakıyorum :)))))
nerden bakıyosun netten mi :)))
biraz erkenciyiz hee :)))hihoyyyt
8 haftalık hamileyim bir kere bile bulantım olmadı yaa..Bu normal mi kızlar?
yok kızz ölesine bakıyorum neler var neler yok diye ...netten geziyorum işte can sıkıntısı :) :smiley-cool:
çok normal canımzemuszemus ben 2009 eylül annesiyim ve çok bulantım olmamıştı hele başlarda hiç. Şimdı nurtopu kızım kucağımdaopuyorumnanaktan Bu belirtiler herkesde olmuyor korkma. İnşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. Bütün 2010 annelerine sağlıklı ve sorunsuz hamilelik ve doğum diliyorum.
evet canım ben hamile olmadan öncede felaket derecede kola tüketiyordum şimdi canım nasıl istiyo nasıl istiyo ama eşim kesinliklee olmaz diyo ondan bende içemiyorumm :))) cips geçenlerde canım istedi sade olanından yedim asitli içecekleri içmemek en iyisi canım
çok normal canımzemuszemus ben 2009 eylül annesiyim ve çok bulantım olmamıştı hele başlarda hiç. Şimdı nurtopu kızım kucağımdaopuyorumnanaktan Bu belirtiler herkesde olmuyor korkma. İnşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. Bütün 2010 annelerine sağlıklı ve sorunsuz hamilelik ve doğum diliyorum.
hndcyln kız çok zor bi nickin var :)))
benim ismim serap bu arada şimdi kaçıyorum ok kendinize ve bebişlerinize çok ii bakın