2010 da evlenecekler ANKARADA düğün mekanları....

1900-1250 fiyatı olan yerlerin adresleri nere canımm

1900-1250 fiyatı olan yerlerin adresleri nere canımm

bende tam diğer topige onu yazmıstım canm :) ikiside keçiörende 1900 olan baglum dugun salonu netten bak içi gusel buyukde hem ama bu gecen yılın fiyatları şimdi birazcık zam gelmişitr ama CADIARZU 1250 de sanatoryum dugun salonu oda arastırma hastanesi war biliosundur o caddede onun ustunde biraz 1250 ye bile yardımcı oluruz demişlerdi kaydirigubbakcemile3 fiyat gayet uygun nişan içinde olabilir bence orası içide gusel fakat kolonlar war o sorun olurmu bilmıorum ama buna ragmen dugun yapan filanda cokk yani bi bakın derim yerimseniben

Merhaba arkadaşlar,
Forumu uzun zamandır takip ediyorum. Buradaki bilgi paylaşımı sayesinde birçok şey hakkında bilgi sahibi oldum, teşekkür ederim.

Benim düğünüm Bursa'da (17 Temmuz Cumartesi - Gold Düğün Salonu), kına gecem ise Ankara'da (16 Temmuz Cuma veya 15 Temmuz Perşembe de olabilir) olacak. Ancak Ankara'da mekan için herhangi bir karara varamadım. Benim yakınlarımın çok büyük bir kısmı Bursa'ya gelemeyeceği için Ankara'daki kına gecesini biraz da düğün havasında yapmak daha yerinde olacak sanırım. Bunun için mekan önerileriniz ne olur acaba? Yemeksiz ancak ikramları kaliteli ve -nasıl olacaksa!- hesaplı, yaklaşık 300 kişilik bir yer tavsiyeniz var mı? ıki farklı yerde olacağı için çok fazla masrafa girmek de istemiyoruz açıkçası.

Bugün Pursaklar'daki Binbir Gül Parkı'na gittim. Mekan güzel fakat cuma günü için 4000, haftaiçi için 3,250 lira (kuruyemiş + kurupasta + yaş pasta + müzik + 36 poz resim + 1 kaset video + süslemeler) fiyat verdiler. Buna içecek dahil değil

fame; altinparka bizde sorduk adam 8000 dedi hersey dahil yani yemekli fln..
bizimkisi ins star gap otelde olacak.. ulusda :asigim:

geçtiğimiz eylül ayında kardeşimin düğünü burada oldu..
Stardust Balo ve Dügün Salonu
hepimiz çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ederim...
istenildiğinde sabah saatlerine kadar eğlence devam edebiliyor dj eşliğinde:))
biz 3:00,e kadar felan gençler olarak eğlenmiştik...

Canım stardust ın mÜzİĞİ nasıldı?

canım güncel tarzda bar tarzındaydı...
2 tane solist vardı ama süper çaldı ve söylediler..
arada dj girdi yabancı parçalarla coşturdu felan:)))

arkadaşlar ben de bu sene evleniyorum ve sürekli mekan geziyorum. gezdikçe kendi blogumda yayınlıyorum. ilginizi çekerse oradan okuyabilirsiniz. sadece düğün mekanıyla ilgili değil fotoğrafçı, gelinlik, süsleme gibi her türlü konuya değineceğim. post sayım az olduğundan buradan link veremiyorum ama dilerseniz mesaj atabilirim...

eryamanda grandpark var 1000 kişi 4000tl asansörle falan iniliyo salona değişik yani gelinler için

Ben çok araştırdım.gölbaşında clup mirador çok güzel birde şehri sima var aoç de ikisi arasında bir türlü karar veremedim.ama merkezi olsun diyorsanız şehri sima çok hoş kızlar.

Merhaba bayanlar öncelikle böyle bir konu açan arkadaşa çok teşekkür ederim,gerçekten tam yerinde bir konu olmuş.. sizlerden az çok aldığım bilgiler umarım benimde işime yarar. Bizde ekimde düğün yapmak istiyoruz inşallah ama şöyle bir durum var her şeyi düğüne dair her şeyi tek maaşla kendimiz yapacağımız için bütçemiz çok kısıtlı. bu konuda yardımcı olursanız bilgilerinizi paylaşırsanız tabi özellikle fiyatları çok sevinirim.

şimdi bizim düğün için tutacağımız yerı soyleyım..
çiftlik restaurant 300kişi herşey dahil yemeksiz... pasta+içecek+kuruyemiş+meyve+foto+video+masa sandalye süsleme+gelinyolu+volkan hepsi içinde

canım selam öncelikle evliliğini tebrik ediyorum mutluluklar diliyorum. düğününü çiftlik restaurantta yapacagını yazmışsın. nasıl memnun kaldın mı acaba ben de 2011 için araştırma yapıyorum yardımcı olursan çok sevinirim

slm kızlar.. benim dügünüm temuzda ve biz havuz başı istiyoruz, neden havuz başı diye sorarsanız sigara yasagından sonra buna karar kıldık, bu yakınlarda arkadaşımın maydonozda dügünü vardı ve inanırmısınız mekan boş kalıyordu nerdeyse herkez sigara icin dışarıya cıkıyordu mekanda sadece gelin damat kalıyordu:), kendi dügünümde böyle bi şeyi yaşamak istemiyorum o yüzden havuz başı düşünüyorum bende herkeste rahat ettsin diye, bildiginiz cok iyi havuzlu mekanlar varsa lütfen paylaşırmısınız....

hala merak edenler varmı bilmiyorum, biz gölbaşı AKALIN GARDEN'ı tuttuk havuz başı, dügün seneye 9 temuz, yazda dügünüm olsun diyenler ve özellikle cumaertesi düşünenler 1sene önceden tutmaya bakın salonu, yer kalmıyor ..

benim geçen yıl teyzmin kızı buyılda diğer teyzemin kızı aynı yeri tuttular.
keçiörende aktepe stadının altındaki yer.
yer olarak biraz kötü yokuşta ama içi çok güzel 700 kişi, istenrse 1200e kadr çıkıo.
750 kişi pasta içecek yani yemeksiz 5000e anlaştılar. oda tanıdıkla.

3 yıl önce abim evlendi altınpark.
çook güzeldi 600 kişi meyveli içecekli falan anlaştık 3 yıl önce 5000tl vermiştik.

seneye benim düğün olabilr daha belli değil ama keçiörendeki gökçek parkındaa ceft cafe var. çok güzel çok beğeniyorum bu yıl 6000tl yemeksiz tutuldu, seneye de çok değişmez galiba.

keçiörende oturduğumz için hep bu civarları biliyorum =))

altınparkda minik bi havuz var ama yer mekan olarak çok güzl gelin yolu falan çok hoş oluyor.
eğer fotoğrfçınla gidersen etrafıda yeşillikli ya fotoğrflar çok güzl çıkıo.

mrb arkadaşlar bizde 8 temmuzda düşünüyoruz yer araştırıyorum yemekli olacak ve baya da kalabalık 800 kişi felan altınparkla telde konuştum haftaiçi 20tlden başlıyo birde ceft cafeyle konuşcam başka tavsiye edeceğiniz yer var mı?

merhaba kızlar...benimde düğünüm 2011 temmuzunda olacak...bizde yer bakıyoruz ama açık hava yerlere bakıyoruz.işin kötü tarafı nişanlım da ben de ankara dışında çalışıyoruz ve mekanları gidip görme gibi bir şansımız yok...netten araştırıp 1 kerede gidip tutmamız lazım..böylesi inanın çok daha zor şimdi sizlere sormak istiyorum
1-şehri simada düğün yapan varmı ya da ordaki düğüne giden? yaşanılan olumsuzlukları neler?
2-gölbaşında pembe köşk var, netten baktık güzel görünüyor açık hava terasta..fiyatıda diğerlerine göre daha uygun 300 kişi yemekli haftasonu 8bine falan geliyor herşey içinde. ama 300 kişi oraya sığarmı ve oranın olumsuzlukları neler?
3-başka açık hava mekan bilenler varsa lütfen yazar mısınız?
teşekkür ederim şimdiden

pembe kosk icin guzel yorumlar yapilmisti canim bu sitede ben de arastiriyorum da 2011 icin, orayla da gorusucem yakin zamanda, akalin da cok guzel hemen yaninda pembe koskun, golbasi patalya otele baktik dun, 50tlden basliyor fiyatlar haftasonu icin ama cogu sey fiyata dahil degildi o yuzden pahali geldi bana.. hatta temmuz haftasonlari dolmaya baslamis bile eger acikhava ve haftasonu istiyorsan acele etmek lazim

Pembe Köşkle ilgili duyduğun olumsuzluklar var mı peki? mesela netten fotolarına bakınca mekan sanki 300 kişiyi almazmış gibi görünüyor.. akalında bir yakınımızın düğünü olmuştu ama çok pahalı orası.dediğin gibi şimdiden yeri tutmak lazım, yoksa dolacak hepsi.senin düğünün hangi tarihte olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…