2010 da evlenecekler ANKARADA düğün mekanları....

Pembe Köşkle ilgili duyduğun olumsuzluklar var mı peki? mesela netten fotolarına bakınca mekan sanki 300 kişiyi almazmış gibi görünüyor.. akalında bir yakınımızın düğünü olmuştu ama çok pahalı orası.dediğin gibi şimdiden yeri tutmak lazım, yoksa dolacak hepsi.senin düğünün hangi tarihte olacak?

canım ben bir arkadaşa mesaj attım düğünü pembe köşkte olmuş. tek tek sordum resımcıyı orkestrayıı mekanı. hiç kötü birşey söylemedi. ferah ve güzel mekan hizmet güzel dedi. fotograflar çok kaliteli dedi.
ben gidip görüşücektim aslında bu hafta sonu ama biz biraz fikir değiştirir gibi olduk. düğün yerine nikah yapıcaz galiba kokteyl tarzında o yüzden görüşmedim. mayısta düşünüyoruz canım biz.

netteki resimlerde benim de içime sinmeyen birkaç durum oldu. mesela gelin damat masası biraz köşede kalmış gibi .
çok dar gelmedi bana aslında bence 300 kişiyi alır çok rahat. ama resimlerde karanlık bir görüntü var belki o dar gibi göstermiş olabilir.

pembe kosk icin guzel yorumlar yapilmisti canim bu sitede ben de arastiriyorum da 2011 icin, orayla da gorusucem yakin zamanda, akalin da cok guzel hemen yaninda pembe koskun, golbasi patalya otele baktik dun, 50tlden basliyor fiyatlar haftasonu icin ama cogu sey fiyata dahil degildi o yuzden pahali geldi bana.. hatta temmuz haftasonlari dolmaya baslamis bile eger acikhava ve haftasonu istiyorsan acele etmek lazim :(

selam babylom.benim düğünüm pembe köşkte oldu.2007 kasımda.ben kesinlikle tavsiye ederim hiçbir aksilik yaşamadım ben.çok memnun kaldım

selam babylom.benim düğünüm pembe köşkte oldu.2007 kasımda.ben kesinlikle tavsiye ederim hiçbir aksilik yaşamadım ben.çok memnun kaldım

Ya bizede en uygun ve güzel yer pempe köşk gibi geliyor şu anda ama daha yeri gidip göremedik, nişanlımın ailesi gidip gördüler sadece.bizde inşallah yılbaşından sonra gidip bakıcaz.
Müzik nasıldı düğününde? orkestrada neler vardı? yemekleri falan güzel miydi? bir de gölün kenarında görünüyor mekan, bunun bir dez avantajı olmuş muydu? son olarak o teras katında mı oldu düğünün? 300 kişi sığar mı oraya :)))
cevap verirsen çok memnun olucam..

ankarada club leylaada düğün organizasyonuna katılan varmı acaba? orada düğün yapmayı düşünüyoruz ama nasıl bi yer olduğunu merak ediyorumm

Şehr-i Sima yı bilen kimse yokmu?

merhaba arkadaşlar...şehr-i sima da geçen yıl bir düğüne katıldım yer olarak gerçekten güzel bir yer şıklık ve şirinlik bir arada merkezi olması büyük avantaj...
olumsuz herhangi birşey görmedim...kır düğünü isteyenlere tavsiye ederim. :61:

Back