canlarım cok yoruldummmmmm:bbo:ne zor bişi bu yaaa ama zewkli de yerimseniben lale rest. bakmadık nişanlım istemedi estergonada girmedk orayıda istemedi..bizde aoç de yeni çiftlik rest. war oraya gittik orası hafta sonu yemeksiz 20 tl dedi kişi bası ama foto video yok ekstra ucret istıo oraya yani 300 kişilk bişi içn 6 500 tl yi gozden cıkarmak lazım..hafta içi daha uygun kişi bası yemeksz 15 tl ama içnde foto filan olmayınca pahalıya gelio..acıkcası o kadar para wermeye gerek duymuorum tamm bi kere oluo ama o da cok para yaa.tabi bu fiyat uygun gelenler wardır yeride gusel bence bakabilirler ben beğendm cunku..yine orda sehri alem war orada cok gusel ama kişi bası 30 tl yemekli onu duyunca hiç konusmadık bilekıslar bide elinizi cbk tutun ya hiç yer kalmamıs muzıkhol war kapalı alan orası ben istemıodum da nişanlım istedigi içn girdık istedigimz tarhler hep dolmus hafta sonu yer bulamadık walla hafta içi bile zor bulduk ordaN dusunun artık gerisini..ama buna ben sewndm tabiisırnaşık şey..orasıda hafta sonu 4 500 tl salonda oldukca buyuk sinewizyon gosterisi filanda yapılıo..kıslar fiyatı 1 900 e 1 250 ye olan salonlarda war ilginizi ceker mi bilmıorum 1 900 olan gusel ama 1250 olan hep kolonlarla dolu hatta bu 1 250 ye bile yardımcı oluruz dıolar kecıorende bu ikisi eger ilgilenen warsa yerini filan solerim size..tabi salonlarda kola fiyata dahil olmuo..biizde tutcamız yeri sanırsam buldukk :dance: konserwatuwar tessleri war ank hastanesnn karsısında orası her sey dahil aklınıza ne gelıosa volkan gotserisi fotosu filan nettetn bakın buraya hafta sonu yemeksiz 6 500 hafta içi 4 500 civarı..biz de artık haftaiçi yapcaz aradaki fark cok walla 2 bn tl..gelmek isteyen her zmaan gelır yanii..bi havuzlu yeri war bide bole yesllıklı filan gusel bi yer hosuma gitti fiyatda uygun bu fiyata baska bi yer bulamam..yarın da bakmaya dewam etcez eer bulamazsak burası olcak hayrlısı bakalım..
1900-1250 fiyatı olan yerlerin adresleri nere canımm