Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bu yasılanların dısında baska yer bilen yok muuuuuuuuuuuuuuu
selam kızlar benim düğüne daha çok var aöa bildiğim yerleri söyleyim sizler bakarsınız
kurtuluş parkının ordaki paten salonunun içinde bir yer var açık alan kapasite yüksek hizmet güzeldi ben gittiğimde,dışkapıda binbirgece düğün salonu var yerine aldanmayın yeni yapılan bir yer oldukça güzel ve ucuz aekadaşlareylülde kuzenimin düğünü oldu 2000 tl idi ve memnun kaldık iki salonu var, birde iller bankasının macun köyde hem açık hemde kapalı yeri var fiyatının uygun olduğunu duydum ben açık alandaki düğüne gitmiştim oldukça güzeldi aklımda buralar var birde keçiören ceft cafe var gökçek parkının içinde oda çok güzel bir salon bu yaz bir düğün oldu 5000 tl verdiler herşey içinde benden bu kadar aklıma gelirse yazarım daha
binbirgece dugun salonuna da baktım netten ama bulamadım yerine gidp ole bakcaz onada orayı begenenler cok
nette tyeri yok gidip bak ama kapalı alan orası sen kesinlikle iller bankasına ve kurtuluşdaki paten salonunun yanındaki yere bak pişman olmıcaksın iller banaksı uygundur ama diğerinin fiyatı biraz fazla olabailirrr
canım istanbul yolunda organizede macunköy ama bakamya değer yakınlık uzaklık dersen çok zor güzelim o zaman ben keçiörene yakın bir yerler düşüneyim yazarım canım
tamam cnm cok ii olur yakınlardan bi yer olurda yazarsan aslında yakından kastım herkesn kolaylıkla gelebilecegi bi yer her iki taraf içinde ilgilendigin için saol cnmm beklıorumm:1hug:
aman kuzum taş atımda kolum mu yoruldu hem maddi hem manevi mutlu ol yeterropuyorumnanaktan
yaaa ben neden bulamıyorum düğün yeriiiii
Bende kısmetse Haziran gibi evlenicem,biizmki 100-150 kişilik aile arasında yemekli bide tabi müzik olucak açık hava olursa tercihimiz ama en önemliside fiyat:)akannehir