2010 da evlenecekler ANKARADA düğün mekanları....

canım demirsporum kuçuk bi bahçe bölümde var.. ama 250kişilik demişlerdi. kişi saısı tutarsa orayada bakın. bahce bölümünüde görebilirmiyiz derseniz gösterirler canım.
inşallah içine sinen aradığın gibi bi yer bulursunkaydirigubbakcemile5

arkadaslar bu yasılanların dısında baska yer bilen yok muuuuuuuuuuuuuuu

arkadaslar bu yasılanların dısında baska yer bilen yok muuuuuuuuuuuuuuu

selam kızlar benim düğüne daha çok var aöa bildiğim yerleri söyleyim sizler bakarsınız
kurtuluş parkının ordaki paten salonunun içinde bir yer var açık alan kapasite yüksek hizmet güzeldi ben gittiğimde,dışkapıda binbirgece düğün salonu var yerine aldanmayın yeni yapılan bir yer oldukça güzel ve ucuz aekadaşlareylülde kuzenimin düğünü oldu 2000 tl idi ve memnun kaldık iki salonu var, birde iller bankasının macun köyde hem açık hemde kapalı yeri var fiyatının uygun olduğunu duydum ben açık alandaki düğüne gitmiştim oldukça güzeldi aklımda buralar var birde keçiören ceft cafe var gökçek parkının içinde oda çok güzel bir salon bu yaz bir düğün oldu 5000 tl verdiler herşey içinde benden bu kadar aklıma gelirse yazarım daha

ceft cafeyi bende biliorum netten de baktım guzel bide gidip ole gorcez..rıhtım dugun salonu war altınparkta netten baktım yine begendm..muzıkhol war karsıyaka iş merkezinn orda orasıda kapalı alan isteyenler içn ii biyer..acık hava istiorum ben ama daha istedigim gibi bi yer bulamadım fiyatlar cok pahalı :(

selam kızlar benim düğüne daha çok var aöa bildiğim yerleri söyleyim sizler bakarsınız
kurtuluş parkının ordaki paten salonunun içinde bir yer var açık alan kapasite yüksek hizmet güzeldi ben gittiğimde,dışkapıda binbirgece düğün salonu var yerine aldanmayın yeni yapılan bir yer oldukça güzel ve ucuz aekadaşlareylülde kuzenimin düğünü oldu 2000 tl idi ve memnun kaldık iki salonu var, birde iller bankasının macun köyde hem açık hemde kapalı yeri var fiyatının uygun olduğunu duydum ben açık alandaki düğüne gitmiştim oldukça güzeldi aklımda buralar var birde keçiören ceft cafe var gökçek parkının içinde oda çok güzel bir salon bu yaz bir düğün oldu 5000 tl verdiler herşey içinde benden bu kadar aklıma gelirse yazarım daha

binbirgece dugun salonuna da baktım netten ama bulamadım yerine gidp ole bakcaz onada orayı begenenler cok

binbirgece dugun salonuna da baktım netten ama bulamadım yerine gidp ole bakcaz onada orayı begenenler cok

nette tyeri yok gidip bak ama kapalı alan orası sen kesinlikle iller bankasına ve kurtuluşdaki paten salonunun yanındaki yere bak pişman olmıcaksın iller banaksı uygundur ama diğerinin fiyatı biraz fazla olabailirrr

nette tyeri yok gidip bak ama kapalı alan orası sen kesinlikle iller bankasına ve kurtuluşdaki paten salonunun yanındaki yere bak pişman olmıcaksın iller banaksı uygundur ama diğerinin fiyatı biraz fazla olabailirrr

iller bankası macun koyde demişsn macun koy nerde bilmıorum ben kecıorende oturuorum bize uzak sanıırm burası..bide bu dert war begendiim fiyatı da uygun yerler bulduk ama uzak die tutamıoruz kii senağlama

canım istanbul yolunda organizede macunköy ama bakamya değer yakınlık uzaklık dersen çok zor güzelim o zaman ben keçiörene yakın bir yerler düşüneyim yazarım canım

canım istanbul yolunda organizede macunköy ama bakamya değer yakınlık uzaklık dersen çok zor güzelim o zaman ben keçiörene yakın bir yerler düşüneyim yazarım canım

tamam cnm cok ii olur yakınlardan bi yer olurda yazarsan aslında yakından kastım herkesn kolaylıkla gelebilecegi bi yer her iki taraf içinde ilgilendigin için saol cnmm beklıorumm:1hug:

tamam cnm cok ii olur yakınlardan bi yer olurda yazarsan aslında yakından kastım herkesn kolaylıkla gelebilecegi bi yer her iki taraf içinde ilgilendigin için saol cnmm beklıorumm:1hug:

aman kuzum taş atımda kolum mu yoruldu hem maddi hem manevi mutlu ol yeterropuyorumnanaktan

ezgicim daha önce bu topicde böle bikonu vardı ordakiler yazmıştı adresi veriyorum kçören ben hiç görmedim garanti veremem bi bak sen bence hemde kçörende
.::Lale Restaurantlar::.
birde estragon kalesinde yapılabiliyormu düğün bence arştı orasıda çok güzel

haytm biliorum ben orayı bizede cok ykn bugun bikc yere bkcaz nişnlımla orayada bakrız teras da yapılıo sanırım..o yazıları okudum zaten ordan da bikc yer buldum yoksa hiç bilmiodm walla nerde ne war dugunlere de hiç gitmezdm hiç bi fikrım yoktu..estergon kalesnde yapılıo die duymustum orası gerckten cok gusel manzara filan bugun gtcez yazarım ben baktıgımız yerleri filan cnmyerimseniben

Bende kısmetse Haziran gibi evlenicem,biizmki 100-150 kişilik aile arasında yemekli bide tabi müzik olucak açık hava olursa tercihimiz ama en önemliside fiyat:)akannehir

ne gusel ya istedigin her yer olur aslında az oldugu içn fiyatda baya bi duscek..bizim 300 kişi belki dahada fazla olabilir :bbo:

ee2706 tebrik ederim canım benim senin işin kolay söylenen yerlere bi bak bakalım birde dikmen leyla club var orayada bakın
esgicim beklşiyorum havadisleri canımcım

epeydir uğramıyorum buraya ta ne zaman oluşturuldu bu topic az kaldı evlenmelere yaa:))benim güz inş.

ya aslında acık olsun istiyoruz ama fiyatlar malum uygun olsun istyrz fiyata yere göre yemekli de olabilir 300 kişilik falan olacak

Back