- 11 Şubat 2023
- 8.862
- 18.007
Ne kadar ücret ve kişi sayisi kaç ? Merak ettim açıkçası. Nisana 100 kişi geliyorsa sizin düğün 500 kişiyi görür gibi ?Çok beğendim valla, o ölçekte daha ucuzu yok. Ev eşya çeyiz düğün arabası vs olmayacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar ücret ve kişi sayisi kaç ? Merak ettim açıkçası. Nisana 100 kişi geliyorsa sizin düğün 500 kişiyi görür gibi ?Çok beğendim valla, o ölçekte daha ucuzu yok. Ev eşya çeyiz düğün arabası vs olmayacak.
Tahmininiz kaç tl?100 kişilik nişan da günümüzün şartlarında öyle pek ucuz ve küçümsenecek bir nişan değil aslında.
Valla şimdi içine sinmiş bir şey dersek de belki kirilacaksin ama gerçekten bu devirde bosa giden para. Olur da dedikodusunu yapan olursa ona vereceğim parayi eve ekledim, balayima gittim... Diye cevap verirsiniz. Bu yüzden kavga etmeye değmez en güzel zamanlarinjz.Ettim, para bizim paramız. Senden de gitmesin diyor.
300 kişiyi 110k ya geliyor. Diğeri 600 kişiye kadar sınırsız, 50k.Ne kadar ücret ve kişi sayisi kaç ? Merak ettim açıkçası. Nisana 100 kişi geliyorsa sizin düğün 500 kişiyi görür gibi ?
Aşağı da yazdım.Salon fiyatları nedir ve kaçar kişilik ?
300 kişiye de 110k verilmez yahu... 500 lira takacak iş arkadasima hava atmak için bu parayı vermezdim300 kişiyi 110k ya geliyor. Diğeri 600 kişiye kadar sınırsız, 50k.
Çok fark var beee.. zevkine göre organizasyonla anlassan, organizasyon ne kadarmış ? valla 60bine üç ülke gezersin en azından kocanla anı biriktirirsin. Yine de sen bilirsin.300 kişiyi 110k ya geliyor. Diğeri 600 kişiye kadar sınırsız, 50k.
Sorun o zaten. Normalde memleketlerinde yapacakladı, benim yaşadığım yerde karar kıldık. Ben bu kadar çok gelmezler dıyordum, ama şok oldum.Sızın nısanlınız doğulu ıdı bunların çevresi kalabalık degıl mı?.
Onlar bırbırıne tutkundur gelırler.Sorun o zaten. Normalde memleketlerinde yapacakladı, benim yaşadığım yerde karar kıldık. Ben bu kadar çok gelmezler dıyordum, ama şok oldum.
Ya haklısınız, ama hiç birşeye masraf yapmadım. Altın aldı, onu da ben yemeyeceğim ki. Gelinliği falanda ucuza getireceğim. Yurtdışına gitmeyi de ilerde düşünüyoruz. Mümkün değil şuan. Sizce fiyat pahalı mı? diğerine göre mi pahalı?Çok fark var beee.. zevkine göre organizasyonla anlassan, organizasyon ne kadarmış ? valla 60bine üç ülke gezersin en azından kocanla anı biriktirirsin. Yine de sen bilirsin.
Sözde öyle. Nişanda takı bizden geldi..Onlar bırbırıne tutkundur gelırler.
Kaç yaşında evlendinizSınırsız bütçemiz olmasına rağmen, sade ve gerçekten sevdiklerimizle beraber düğün yaptık.
Onun yerine takıya yatırım yaptım
Oraya gelecek 500 kişinin 400ünü belki birdaha asla görmeyeceksin. Boş masrafa ne gerek var.
Para gitmedi diye düğün salonuna vermenin bir mantığı yok, üstelik mekan küçük.Arkadaşlar selam,
Düğün salonu baktık. Benim istediğim yer erkek arkadaşımın istediği yerin 2 katı fiyatında. Kapasitesi de yarısı. Eğer ekstra kişi gelirse fazla para alınacağı söylendi. Erkek arkadaşım da çok kişi gelecek, benim dediğim yer olsun dedi. Ben kına yapmayacağım. Geçiçi farklı yerde yaşanacağı için eşya almak vs yok. Normal herkesteki gibi para gitmedi. Çeyiz falan da yok. Ev alma planımızda var. Oda bu parayı vermenin mantıklı olmadığını söyledi. Ama ben yeri çok beğendim.
Siz olsanız ne yapardınız?
Bu devirde düğün salonuna bile gerek yokta.Nişamı da kınamı da düğümü de uygun yerlerde yapmıştım amacım eğlenmekti mekan çokta önemli değildi bence takılmayın.Bu düğün sürecinde her şey istediğimiz gibi olmayabiliyor.Olanın keyfini çıkarmaya bakın. Nişanlınız haklı ne diye o kadar para vereceksiniz onun yerine size altın alsın düğün dedikoduları unutulur gider ama o altınları kolunuzda gördükçe hiç unutmazsınız hem altın kadına pozitif enerji verirArkadaşlar selam,
Düğün salonu baktık. Benim istediğim yer erkek arkadaşımın istediği yerin 2 katı fiyatında. Kapasitesi de yarısı. Eğer ekstra kişi gelirse fazla para alınacağı söylendi. Erkek arkadaşım da çok kişi gelecek, benim dediğim yer olsun dedi. Ben kına yapmayacağım. Geçiçi farklı yerde yaşanacağı için eşya almak vs yok. Normal herkesteki gibi para gitmedi. Çeyiz falan da yok. Ev alma planımızda var. Oda bu parayı vermenin mantıklı olmadığını söyledi. Ama ben yeri çok beğendim.
Siz olsanız ne yapardınız?
50binle 110 bin arasında çok fark var ,şimdiden onu almayacagim bunu almayacağım onu ucuza getireceğim diye kıyaslamaya düşme sonra bunlar fark etmesen de sorun olur. Bu kararı siz birlikte vermişsiniz , birlikte bu yola cikmissiniz hiç bir şey istemedim 110binlik mekan da benim hakkım diyorsan da sen bilirsin.Ya haklısınız, ama hiç birşeye masraf yapmadım. Altın aldı, onu da ben yemeyeceğim ki. Gelinliği falanda ucuza getireceğim. Yurtdışına gitmeyi de ilerde düşünüyoruz. Mümkün değil şuan. Sizce fiyat pahalı mı? diğerine göre mi pahalı?
hayir erkek sadece kuruyemisleri getiriyor.Ee ben diyorum, üstünü tamamlayayım diye. Kınayı erkek yapıyor sanıyordum