2010 da evlenecekler ANKARADA düğün mekanları....

kızcağız da bizimkileri anlamıyomuş galiba caponumm :) benim dayımın eski eşi de yabancıydı baya sıkıntı çekmişti ondan yardım edeyim dedim :)

Kea, your husband will probably handle everything about the party, those places you have chosen have great organisation comittees. The only thing you have to do is to arange the place and to think about your dress, hair, etc. Don't worry, everything will be fine. :)

My wedding will be in this summer. But we haven't arrange a place. I do not want an open air place and the prices are really so high. Maybe we are going to do only a simple ceremony.

Take care & be happy.

Yeah, he is now in Ankara and we talked yesterday how he will go to see some places..Demispor he went already but manager wasn´t there.. fisfisfis
Akalin owner is babas friends, so maybe that place could be good too! Gölbasi problem is just that its so far.. he says no one can come there :çok üzgünüm:

I trust that everything will go great, it´s just that i can´t be there now choosing the place, i can´t talk with anyone about decorations and stuff.. so i just have to explane everything to my husband and hope he can get everything right :smiley-cool:

Hope u will have beautyful ceremony, it´s not about the price or place, people makes party to remember yerimseniben

Now, thanks to this web page and you lirean, i can focus on ordering my wedding dress and planning my hair alkisalkisalkis
12 person of my family and friends will come to Ankara to celebrate our wedding, so that´s the most important thing for me, not the place so much :dance:

Take care and than you so much !! turkbayragi
When i stayid in Ankara 6 months, i couldn´t meet any girls or get friends because this language problem.. :çok üzgünüm: So nice that u answered to me in here!

Merhaba kızlar. Hepinize şimdiden mutluluklar dilerim

Bende Temmuz 2010 gibi gelinliğimi giyip yuvamı kuracağım inşallah. ama tabi işler bitmiyor :) düğün salonu için geç mi kaldık bilmiyorum ama dun bi kaç yeri gezdik. Hem şık olsun hem düğün salonu gibi olmasın :) (o nasıl olcaksa) ve kesemize uygun olsun. Çünki evlenecekler bilirler önemsemediğin 100-200 bile nasl aranıyor anlatamam. fiyatlar gerçekten de insanı dumur ediyor:) yemeklı zaten istemiyordum ama sanırım hafta sonu bile yapamıyacağız cunkı arada baya fark oluyor.. Mamak Belediyesi Kons. salonun hem havuzlu olması hemde fiyat olarak cazip geldi 4.000 Tl hafta sonu 6,500 hersey dahil, bahçelievler başkent düğün salonu da fena değil onun fiyatları da 3.500-4.000 arası. bir de Etimesgut uzak gelmesse kayalar düğün salonuna bakabilirsinz.

Umarım bu özel günümüzde herşey yolunda gider. :) mutluluklar

tüm msjları okumadım belki belirten olmuştur..
eryamanda grandpark adında bi yer var 650-1000 kişilik yeni salonu herşey dahil 4000 tl +
içecek ...bir diğer salonuda 350-450 kişilik 3000 tl+içecek...
yemekli düşünürsende 14-17 tl arası..

stardust diye bir başka yerde 300 kişi yemekli herşey dahil 6.500 tl demişlerdi..
bende düğün salonu bakıyorumda bnmde nisan ayında olucak..
halaa karar veremedik..ama asıl bomba yer kesinlikle sitesine girin bakın "şahhane" adı gibi şahane.... ama fiyatıda kendine yakışıcak cinsten ben 300 kişi yemekli fiyat aldım kişi başı 62 tl siz düşünün artık gerisini..

Merhaba kızlar. Hepinize şimdiden mutluluklar dilerim

Bende Temmuz 2010 gibi gelinliğimi giyip yuvamı kuracağım inşallah. ama tabi işler bitmiyor :) düğün salonu için geç mi kaldık bilmiyorum ama dun bi kaç yeri gezdik. Hem şık olsun hem düğün salonu gibi olmasın :) (o nasıl olcaksa) ve kesemize uygun olsun. Çünki evlenecekler bilirler önemsemediğin 100-200 bile nasl aranıyor anlatamam. fiyatlar gerçekten de insanı dumur ediyor:) yemeklı zaten istemiyordum ama sanırım hafta sonu bile yapamıyacağız cunkı arada baya fark oluyor.. Mamak Belediyesi Kons. salonun hem havuzlu olması hemde fiyat olarak cazip geldi 4.000 Tl hafta sonu 6,500 hersey dahil, bahçelievler başkent düğün salonu da fena değil onun fiyatları da 3.500-4.000 arası. bir de Etimesgut uzak gelmesse kayalar düğün salonuna bakabilirsinz.

Umarım bu özel günümüzde herşey yolunda gider. :) mutluluklar

cnm diger yerlere bakarak mamak belediyesi konsr. tesisleri cok uygun menude kalabalık en azından yemekli olmamasına ragmen bizde orayı tuttuk hafta içi..arada cok fark war sonucta gelmek isteyen hafta içide gelır die dusunduk..p.tesi gunu istedik kına pazar olsun die sizdse ole yapabilirsinzz..temmzuun kacna peki gun belirlednz mi kafanızda

gölbaşı akalın
bahçelievler akalın
şahhane(eski layla)
ada restaurant(göksu parkındaki)
başkent öğretmenevi
iller bankasının lokali
lale restaurant
buralar çok güzel ama aralarından akalını tavsiye ederim
lokal yada restaurantlarda yapılan düğünler tam anlamıyla düğün havasında olmuyor
ışıklar,müzik sistemi felan

Merhaba kizlar

Benim dügünüm Ankara'da (agustosta) oldu bu sene.

Fikir olur belki size,iki dügünüm oldu ve ankaradaki dügüne en fazla 200 kisi katilacakti o yüzden Atakule-kubbe restoran'da yaptik.

lale restaurantın papatya dügün salonunu tuttuk 1 agustos 2010 cok gezdım ama en cok ıcıme sınen orası oldu çok güzel şık bi mekan....

arkadaşlar bende yaza evlenıcem acaba keciören estergon kalesınde düğün nasıl oluyor organızasyon fılan bilen varmı.yemeklı dugun düşünyoruz biz:))

Merhaba jillican
Bu kisi basi fiyatin yaninda video icin falanda para istiyorlarmi acaba biliyormusun?

arkadaşlar bende yaza evlenıcem acaba keciören estergon kalesınde düğün nasıl oluyor organızasyon fılan bilen varmı.yemeklı dugun düşünyoruz biz:))

tatlım biz geçen sene 300 kişi için sade bir menülü fiyat almıştık.o zaman 7000tl demişlerdi.mekan çok güzel,manzara harika,yemekler de güzelmiş ama tabi benim bütçemi fazlasıyla aştığı için ben tutmadım. sana uygunsa mutlaka git görüş derim.

kızlar bu arada ben de acil düğün için Ankarada mekan bakıyorum. daha önce bir kez düğünümü çeşitli nedenlerle ertelemek zorunda kaldım. ve o zaman erkenden tutmuştum salonu. şimdi ise tekrar ertelenecek diye korkumdan halen düğün salonu ayarlamış değilim. bütçem baya bir kısıtlı,yemeksiz,300 kişilik.
ankara dışında yaşadığım için bu işlerle ilgilenemiyorum.maksimum 2500 tl ayırabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

Back