Merhaba kızlar. Hepinize şimdiden mutluluklar dilerim
Bende Temmuz 2010 gibi gelinliğimi giyip yuvamı kuracağım inşallah. ama tabi işler bitmiyor :) düğün salonu için geç mi kaldık bilmiyorum ama dun bi kaç yeri gezdik. Hem şık olsun hem düğün salonu gibi olmasın :) (o nasıl olcaksa) ve kesemize uygun olsun. Çünki evlenecekler bilirler önemsemediğin 100-200 bile nasl aranıyor anlatamam. fiyatlar gerçekten de insanı dumur ediyor:) yemeklı zaten istemiyordum ama sanırım hafta sonu bile yapamıyacağız cunkı arada baya fark oluyor.. Mamak Belediyesi Kons. salonun hem havuzlu olması hemde fiyat olarak cazip geldi 4.000 Tl hafta sonu 6,500 hersey dahil, bahçelievler başkent düğün salonu da fena değil onun fiyatları da 3.500-4.000 arası. bir de Etimesgut uzak gelmesse kayalar düğün salonuna bakabilirsinz.
Umarım bu özel günümüzde herşey yolunda gider. :) mutluluklar
keskelerle ornek olmayalım da :)
lale restaurantın papatya dügün salonunu tuttuk 1 agustos 2010 cok gezdım ama en cok ıcıme sınen orası oldu çok güzel şık bi mekan....
sagol canım abidinpaşada ki lale restaurantın papatya düğün salonunu tuttuk.
arkadaşlar bende yaza evlenıcem acaba keciören estergon kalesınde düğün nasıl oluyor organızasyon fılan bilen varmı.yemeklı dugun düşünyoruz biz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?