2010 da evlenecekler ANKARADA düğün mekanları....

arkdaslar bende bakıyorum amakarar vermek cok zor gölbasını dolastım pek guzl bı yer bulmadım..güzel olanlarda oldukca pahalı..demirsporda hıc yer kalmamıs tlfn ettım cok üzgünüm..

canlarım cok yoruldummmmmm:bbo:ne zor bişi bu yaaa ama zewkli de yerimseniben lale rest. bakmadık nişanlım istemedi estergonada girmedk orayıda istemedi..bizde aoç de yeni çiftlik rest. war oraya gittik orası hafta sonu yemeksiz 20 tl dedi kişi bası ama foto video yok ekstra ucret istıo oraya yani 300 kişilk bişi içn 6 500 tl yi gozden cıkarmak lazım..hafta içi daha uygun kişi bası yemeksz 15 tl ama içnde foto filan olmayınca pahalıya gelio..acıkcası o kadar para wermeye gerek duymuorum tamm bi kere oluo ama o da cok para yaa.tabi bu fiyat uygun gelenler wardır yeride gusel bence bakabilirler ben beğendm cunku..yine orda sehri alem war orada cok gusel ama kişi bası 30 tl yemekli onu duyunca hiç konusmadık bile kıslar bide elinizi cbk tutun ya hiç yer kalmamıs muzıkhol war kapalı alan orası ben istemıodum da nişanlım istedigi içn girdık istedigimz tarhler hep dolmus hafta sonu yer bulamadık walla hafta içi bile zor bulduk ordaN dusunun artık gerisini..ama buna ben sewndm tabiisırnaşık şey..orasıda hafta sonu 4 500 tl salonda oldukca buyuk sinewizyon gosterisi filanda yapılıo..kıslar fiyatı 1 900 e 1 250 ye olan salonlarda war ilginizi ceker mi bilmıorum 1 900 olan gusel ama 1250 olan hep kolonlarla dolu hatta bu 1 250 ye bile yardımcı oluruz dıolar kecıorende bu ikisi eger ilgilenen warsa yerini filan solerim size..tabi salonlarda kola fiyata dahil olmuo..biizde tutcamız yeri sanırsam buldukk :dance: konserwatuwar tessleri war ank hastanesnn karsısında orası her sey dahil aklınıza ne gelıosa volkan gotserisi fotosu filan nettetn bakın buraya hafta sonu yemeksiz 6 500 hafta içi 4 500 civarı..biz de artık haftaiçi yapcaz aradaki fark cok walla 2 bn tl..gelmek isteyen her zmaan gelır yanii..bi havuzlu yeri war bide bole yesllıklı filan gusel bi yer hosuma gitti fiyatda uygun bu fiyata baska bi yer bulamam..yarın da bakmaya dewam etcez eer bulamazsak burası olcak hayrlısı bakalım..

hazancım hoşgeldin burda olamz mıyız ankaralıyız sende ankaraılıymışsın yeni farkettim kuşummm
hazancım sizi nerde düşünüyorsunuz
esgicim anlatırken bile yorulmuşsun kuzum ama içene sinen bir yer bulmuş olmana sevindimm bu ne ya ateş pahası tek eğelnece var düğünümüz onuda elimizden alıyorlar bu milley kafayı yemiş resmenn benim düğün 2011 o zamana kadar ne oluruz bilmiyorummm

tabi diğer kızlar sizlerde hoşgeldinizz sizlerde gezip tozduğununz yerleri söyleyin arkadaşalrrr destek olalım en zor ve en masraflı kısmı birlikte çıkalım

Aklımda daha bi yer yok caponum ya,
Ezgicim okurken bile yoruldum ben.
Tırstım ama şimdi, yer bulamamaktan :gitme:

Aklımda daha bi yer yok caponum ya,
Ezgicim okurken bile yoruldum ben.
Tırstım ama şimdi, yer bulamamaktan :gitme:

canım ne zmana olacak sizin düğün acele et ya yaza düşünüyorsan kesin acele et ramazan yakın ya millet hemen kapatıyorr

Ben Ocak 10'da olsun istiyorum caponum
10/01/2010 üstelik pazarada geliyo,
Ortada bii hazırlık varmı dersen yok :1shok:
Annemi bi kış düğününe ikna edebilsek,
Gerisi çorap söküğü gibi gelicek.

Ben Ocak 10'da olsun istiyorum caponum
10/01/2010 üstelik pazarada geliyo,
Ortada bii hazırlık varmı dersen yok :1shok:
Annemi bi kış düğününe ikna edebilsek,
Gerisi çorap söküğü gibi gelicek.

zaten tüm sorun anneler cnm onlar he dese hazanım herşey olur annen neden istemiyor

hazancm sen nie kıs dugunu istıosun? ocak 2010 dusunuosan bulab,lrsn yeri bence yaz dugunleri cogunlukla oldugu içn yer bulmak zor oluo ama ocagada cok az kaldı ya ne zaman tutcnz? caponum ben sanırım o konservauar tesislerinde ki yeri tutcam kıslar bi netten bakar mısınz nasıl sizce begendınz mi fikrlerinizi soler misinz? bugun de ankra uni.ziraat fakultesnde mese cafe war oraya baktık orasıda gusel fiyatlarda uygun kıslar kır dugunu gibi orası yesillk agaclar filan susslemelerde ii bence bi bakın oraya begenrsnız hafta içi fiyatlar cok uygun walla eger sinevizyon filan istemezsenz 250 kişi 3 bn tl filan oluo sanırım yada 3 bucuktu walla o kadar cok konustuk ki hatrlayamıorum kafamçokkarıştı ama arayın sorun konusun bence gusel bi yer fiyatlarda uygun gelır dier yerlere gore yemeksz tabi bu..yemekli cok yuksek oluoo

off ya her yer dolu tarihler dolu diyorsunuz panik oldum şimdi ya zaten günlerdir
düşünmekten araştırmaktan yoruldum
of bide yer sıkıntısı tarih sıkıntısı yasamak istemiyorm ya
uygun fiyatlı bi yer istyrm çok mu sey istiyorum yaaa

kıslar biz 26sına gun almıstık o konservatuar tesslernden pazrtesi olcaktı ama o gun kandılmıs ya baska bir ark topik acmıs ordan gordum hemen aradık 19 una aldırdık o da pzartesi..yerimizi tuttuk o dertten kurtulduk yani cok sukurr darısı siizn basınızaaaaaa.s.

oohh esgicim hayırlı uğurlu olsun bennetten baktım çok hoşuma gitti darısı yasemincim senin başınaaa

ben zati bakmıyorum cnm benimki malum 2011 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Merhabaaa!!

I joined in here hoping that someone could speak english!??fisfisfis

I got married with turkish boy earlier this year and we are having our wedding party next yeat on may 22.:asigim:
I would love to talk with turkish girls about the wedding stuff!! Of course we have been planning our wedding party together with my husband but i hope i could ask things from turkish girl! My husband doesn´t have sisters:1no2:

I have been searching wedding party places and i absolutely love Altinpark and Demispor because of the pools!!alkisalkisalkis
Does anyone have idea how much is party with food in those places for 250 people?? Or what about without food, just with cake??
I saw some prices in your conversation but i can´t undestand so much and i would like to make my hubby proud that i can found some information about this topic on my ownyerimseniben

So, now all the lovely ladies who can talk english, pleeeeease write something!! Just say hi if nothing else:Saruboceq:

Tesekkürler!!!turkbayragi

Hi Kea

Glad you're here..

The prices of the places near pool are nearly 30 TL for person including food, music, decorations etc. in general. And without food, nearly 15-20 TL for person. Plus, some places have invitation limitation.

Hope this helps

See you soon..

Lirean! Thanks sooo much!!!kaydirigubbakcemile5
Those numbers tells me so much, grrrreat!yerimseniben My husband is coming to Ankara today (we live abroad) and i gave him a list of places and numbers to visit/call, and i hope demirspor or altinpark would be good for us! Now we can count how many people we can invite without streching our budject..CADIARZU

I wish i could speak turkish better.. I can only understand some simple conversationbenneyaptımki
I took one course at Tömer early this year, but it was sooooo overpriced (250&#8364 that i couldn´t take morebenneyaptımki
It would be nice to talk here and wonder together everything.. maybe someday..:1rolleyes:

Now just to wait the wedding party..
Thanks again!:teytey:
Can i ask when is your wedding coming? yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…