Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alemsin cicim ya
bu arada annelik karnesi de nedir öle
kızlar yazın bilgileriniz yapiim listeyi hemen
hamişkaldığı kilo
son durum
vs
canimm diger tarafta azizenin yaptigi liste belli araliklarla kopyalanacakti buraya..
simdi bide bundan dolayi kapatilmayalim bence :1no2:
fistik anneler,ben yoruldum,basti yine afakanlar..laelaelaelaelae
az balkonda hava alip sonrada evi toparlicam..
gelirim ama yine,öpüldünüz kocaman opuyorumnanaktan
liste yapıncada mı kapatıyorlar
hayret yani
ben azizeden aldım başka bi topikte kullanıyoruz o formatı neyse onlar yapsın bana bi liste takibi yeter zaten
tatlim tam olarak neden kapatiyorlar,kurallari nedir valla bilmiyorum ki..
hani liste topigi orasi olsun dediler ya,ben sen riske girme diye dedim..soralim önce diye..
maazallah bu topikte kapanirsa bi daha kimseyi bir arada tutamazlar
bende öptüm canimmmmm,görüsürüz sonraaa olumunekankayizsmile
ne güzel kalp atışlarını duymuşsun canım darısı başımıza..karnından mı baktı doktor?benim geç döllenme olmuş canım 8. haftada olmam gerekiyo normalde ama doktorum geçen salı günü gittiğimde 6+ 3 günlük yani 7. haftadasın dedi ve o gün kalp atışlarını duydum :)) çok güzel bi duygu allah sanada yaşatsın ama beni mafetti yataktan falan kalkamıyorum umarım geçici bir durumdur bu mide bulantısı falan başka şikayetlerim de şunlar kokuları kaldıramıyorum çamaşır asamıyorum kokuyo diye yemek yapamıyorum yemek yiyemiyorum vs. ama çok şükür ağrım sızım yok :hulya:
gözünaydın karabiberim darısı başımızabende geldimm sonundaa doktordann bebişimizii gördükk kalp atışınıı duydukk 2 haftaa sonra bidahaa gideceğizzzz
banada sağlıkk ocağından yaptırmamm gereklii olann testlerii verdiiiii
esra bu sayfayı bi yere not edelim yarın öbür gün mide bulantımız başladığında okur kendimize saydırırız artık .))
aslında belirti varda can yakan bişey yokya bize rahat batıyo
tüm zorluklarına karşı dediğin gibi çok harika bi duygu bu rabbim isteyen herkese nasipetsin inşallah
ayrıca evet gündüz bir bastırıyo uyku öf diyorum fen yani iş yerinde vur kafayı yat resmen
bebişkommm gözün aydın canım çok sevindimm seninle aynıyız biliyorsun ben de haftaya gideceğim..hadi derin bir oh çek şimdi ne güzel..maşallahhkizlar kalpden gidiyodum bugün:)
Sabah randevum vardi doktorda. iceri girdim bana degerin pek yükselmemis dedi. 8150 mis önce ben yanlis demisim size simdi 9...lerde dedi. Ama az dedi pek saglikli bi gebelik gibi görünmüyor vs. dedi. Ben nerdeyse aglayacaktim. Sonra yinede gel birde ultrasondan bakalim dedi.
Allahim nasil oldum anlatamam minisim gösterdi kendini :) Kalp atislarinida gördüm cok sükür. Doktorum senin hamileligin beni öldürecek dedi:) Suan cok rahatim anlatamam.
bende geldimm sonundaa doktordann bebişimizii gördükk kalp atışınıı duydukk 2 haftaa sonra bidahaa gideceğizzzz
banada sağlıkk ocağından yaptırmamm gereklii olann testlerii verdiiiii
ne güzel kalp atışlarını duymuşsun canım darısı başımıza..karnından mı baktı doktor?
inşallah canımm sizlerde duyarsınızzzzzgözünaydın karabiberim darısı başımıza
hangi testlarmiş canım onlar bişey dedimi.sadece kan sayımı ve idrara sayımımı?