• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

kizlar kalpden gidiyodum bugün:)
Sabah randevum vardi doktorda. iceri girdim bana degerin pek yükselmemis dedi. 8150 mis önce ben yanlis demisim size simdi 9...lerde dedi. Ama az dedi pek saglikli bi gebelik gibi görünmüyor vs. dedi. Ben nerdeyse aglayacaktim. Sonra yinede gel birde ultrasondan bakalim dedi.
Allahim nasil oldum anlatamam minisim gösterdi kendini :) Kalp atislarinida gördüm cok sükür. Doktorum senin hamileligin beni öldürecek dedi:) Suan cok rahatim anlatamam.

Sabah randevum vardi doktorda. iceri girdim bana degerin pek yükselmemis dedi. 8150 mis önce ben yanlis demisim size simdi 9...lerde dedi. Ama az dedi pek saglikli bi gebelik gibi görünmüyor vs. dedi. Ben nerdeyse aglayacaktim. Sonra yinede gel birde ultrasondan bakalim dedi.
Allahim nasil oldum anlatamam minisim gösterdi kendini :) Kalp atislarinida gördüm cok sükür. Doktorum senin hamileligin beni öldürecek dedi:) Suan cok rahatim anlatamam.

ayyyyyyyyyyyy hadi gözün aydın cicim :teytey::teytey::teytey::teytey:

yaşasın

senin doktorunda beni öldürecek hee :oklava: kötükedihüso
ultrasondan sonra de ne diceksen,kizcagizin yüregi zaten agzinda..ne geregi varsa sanki önden bi korkutmaya,ah ahhhh,geliyorum kiz sizin oraya kötükedihüso

senin doktorunda beni öldürecek hee :oklava: kötükedihüso
ultrasondan sonra de ne diceksen,kizcagizin yüregi zaten agzinda..ne geregi varsa sanki önden bi korkutmaya,ah ahhhh,geliyorum kiz sizin oraya kötükedihüso

yani harbiden he görmeden bakmadan ne gerek var yorum yapmaya hayret he aman onlar ne anlarlar bzim piskolojimizden

yani harbiden he görmeden bakmadan ne gerek var yorum yapmaya hayret he aman onlar ne anlarlar bzim piskolojimizden
onu diyorum,önce hasta psikolojisine bakicak doktor dedigin kötükedihüso
Sagol canim. bebisim biraz geriden takip ediyor hala ama olsun önemli degil dedi doktor. Haftaya gidicem tekrar annelik karnesini cikartacagiz ozaman.
canimm onu hic takma kafana,arayi kapatir sen farkina bile varmadan:emir_bebek:
düzenli beslen,dinlen,ne gerekiyorsa yap sen,gerisi zaten önce Allaha kalmis..
kafana takma canimm olumunekankayizsmile
bende yarin gidicem annelik karnesi icin,hemde yeni doktor amcamizla tanismaya

oy canım benim ne güzel RABBİM kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla

onu diyorum,önce hasta psikolojisine bakicak doktor dedigin kötükedihüso

canimm onu hic takma kafana,arayi kapatir sen farkina bile varmadan:emir_bebek:
düzenli beslen,dinlen,ne gerekiyorsa yap sen,gerisi zaten önce Allaha kalmis..
kafana takma canimm olumunekankayizsmile
bende yarin gidicem annelik karnesi icin,hemde yeni doktor amcamizla tanismaya

yok canim kalp atislarini gördüm ya rahatim artik.
Vitaminde almaya basladim zaten bugün.
Neyse ben kaciyorum evde degilim zaten annemlerdeyim. Yarin görüsürüz tekrar

hahahahaha ilahş cucu ne alemsin

facebookta farmville diye bi oyun varya ondan bahsediyorum :)

hay Allah,simdi ben ortada kaldim iyimi :kedi: :roflol:
bak sen böyle diyince - facebooktaki çiftliğim tabi o kadar zenginlemedik daha-
bende ordaki o kadar zenginlesmedik daha ifadesini topluca üzerimize alindim :roflol:
ondan sey ettim yani sırnaşık şey

kızlar bu topiğin bi listesi yok mu
canim bhk silmisti burdakini sanirim..söyleriz en güncel halini kopyalarlar buraya demi
yok canim kalp atislarini gördüm ya rahatim artik.
Vitaminde almaya basladim zaten bugün.
Neyse ben kaciyorum evde degilim zaten annemlerdeyim. Yarin görüsürüz tekrar

canimm cok sevindim gercekten..dogumlarimizi görmekte nasip olsun insallah :Saruboceq:
öptük kocaman

hay Allah,simdi ben ortada kaldim iyimi :kedi: :roflol:
bak sen böyle diyince - facebooktaki çiftliğim tabi o kadar zenginlemedik daha-
bende ordaki o kadar zenginlesmedik daha ifadesini topluca üzerimize alindim :roflol:
ondan sey ettim yani sırnaşık şey

alemsin cicim ya

bu arada annelik karnesi de nedir öle

Back
X