selamlar hanimlar nasilsiniz?
huu esas sen nasılsın noldu sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar hanimlar nasilsiniz?
ay kızlar bi yandan size laf yetişitirince çiftliğimdeki ineklerin memeleri patlicakmış walla süt dolmuş hep
facebooktaki çiftliğim tabi o kadar zenginlemedik daha :dance:
ay kızlar bi yandan size laf yetişitirince çiftliğimdeki ineklerin memeleri patlicakmış walla süt dolmuş hep
facebooktaki çiftliğim tabi o kadar zenginlemedik daha :dance:
kizlar kalpden gidiyodum bugün:)
Sabah randevum vardi doktorda. iceri girdim bana degerin pek yükselmemis dedi. 8150 mis önce ben yanlis demisim size simdi 9...lerde dedi. Ama az dedi pek saglikli bi gebelik gibi görünmüyor vs. dedi. Ben nerdeyse aglayacaktim. Sonra yinede gel birde ultrasondan bakalim dedi.
Allahim nasil oldum anlatamam minisim gösterdi kendini :) Kalp atislarinida gördüm cok sükür. Doktorum senin hamileligin beni öldürecek dedi:) Suan cok rahatim anlatamam.
ayyyyyyyyyyyy hadi gözün aydın cicim :teytey::teytey::teytey::teytey:
yaşasın
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oda olur gizemlicimmm,meraklanma :dance:
Sabah randevum vardi doktorda. iceri girdim bana degerin pek yükselmemis dedi. 8150 mis önce ben yanlis demisim size simdi 9...lerde dedi. Ama az dedi pek saglikli bi gebelik gibi görünmüyor vs. dedi. Ben nerdeyse aglayacaktim. Sonra yinede gel birde ultrasondan bakalim dedi.
Allahim nasil oldum anlatamam minisim gösterdi kendini :) Kalp atislarinida gördüm cok sükür. Doktorum senin hamileligin beni öldürecek dedi:) Suan cok rahatim anlatamam.
Sagol canim. Darisi sabirsizlikla bekleyenlere insallah..
amaa gözün aydin tabikideeee :lepi:
mavi boncugumuzu bi takalim minigine
ay nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aman istemem be sanalıyla uğraşamıyorum o mu kaldı bide hahahahah :)
senin doktorunda beni öldürecek heeklava: kötükedihüso
ultrasondan sonra de ne diceksen,kizcagizin yüregi zaten agzinda..ne geregi varsa sanki önden bi korkutmaya,ah ahhhh,geliyorum kiz sizin oraya kötükedihüso
sen bu defa hangi inekten bahsediyosun fistikim kaydirigubbakcemile3
ben 7 ay sonraki halimiizi kastederek demistim kaydirigubbakcemile3
onu diyorum,önce hasta psikolojisine bakicak doktor dedigin kötükedihüsoyani harbiden he görmeden bakmadan ne gerek var yorum yapmaya hayret he aman onlar ne anlarlar bzim piskolojimizden
canimm onu hic takma kafana,arayi kapatir sen farkina bile varmadanSagol canim. bebisim biraz geriden takip ediyor hala ama olsun önemli degil dedi doktor. Haftaya gidicem tekrar annelik karnesini cikartacagiz ozaman.
onu diyorum,önce hasta psikolojisine bakicak doktor dedigin kötükedihüso
canimm onu hic takma kafana,arayi kapatir sen farkina bile varmadan
düzenli beslen,dinlen,ne gerekiyorsa yap sen,gerisi zaten önce Allaha kalmis..
kafana takma canimm olumunekankayizsmile
bende yarin gidicem annelik karnesi icin,hemde yeni doktor amcamizla tanismaya
hahahahaha ilahş cucu ne alemsin
facebookta farmville diye bi oyun varya ondan bahsediyorum :)
canim bhk silmisti burdakini sanirim..söyleriz en güncel halini kopyalarlar buraya demikızlar bu topiğin bi listesi yok mu
yok canim kalp atislarini gördüm ya rahatim artik.
Vitaminde almaya basladim zaten bugün.
Neyse ben kaciyorum evde degilim zaten annemlerdeyim. Yarin görüsürüz tekrar
hay Allah,simdi ben ortada kaldim iyimi :kedi: :roflol:
bak sen böyle diyince - facebooktaki çiftliğim tabi o kadar zenginlemedik daha-
bende ordaki o kadar zenginlesmedik daha ifadesini topluca üzerimize alindim :roflol:
ondan sey ettim yani sırnaşık şey