• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

alemsin cicim ya

bu arada annelik karnesi de nedir öle

canimm burda her hamile kadina veriliyor..
icinde tüm bilgilerin oluyor,hamilelik haftalarin,bebegin kalp atislari duyuldumu,kilosu ne,boyu ne,yapilan testler ve sonuclari,idrar testi sonuclarin,yapilan bi terapi varmi falan..
aklina gelecek her türlü bilgi kayitli oluyor,karnene yaziliyor iste..

fistik anneler,ben yoruldum,basti yine afakanlar..laelaelaelaelae
az balkonda hava alip sonrada evi toparlicam..
gelirim ama yine,öpüldünüz kocaman opuyorumnanaktan

canimm diger tarafta azizenin yaptigi liste belli araliklarla kopyalanacakti buraya..
simdi bide bundan dolayi kapatilmayalim bence :1no2:

liste yapıncada mı kapatıyorlar

hayret yani

ben azizeden aldım başka bi topikte kullanıyoruz o formatı neyse onlar yapsın bana bi liste takibi yeter zaten

liste yapıncada mı kapatıyorlar

hayret yani

ben azizeden aldım başka bi topikte kullanıyoruz o formatı neyse onlar yapsın bana bi liste takibi yeter zaten

tatlim tam olarak neden kapatiyorlar,kurallari nedir valla bilmiyorum ki..
hani liste topigi orasi olsun dediler ya,ben sen riske girme diye dedim..soralim önce diye..
maazallah bu topikte kapanirsa bi daha kimseyi bir arada tutamazlar

bende öptüm canimmmmm,görüsürüz sonraaa olumunekankayizsmile

tatlim tam olarak neden kapatiyorlar,kurallari nedir valla bilmiyorum ki..
hani liste topigi orasi olsun dediler ya,ben sen riske girme diye dedim..soralim önce diye..
maazallah bu topikte kapanirsa bi daha kimseyi bir arada tutamazlar

bende öptüm canimmmmm,görüsürüz sonraaa olumunekankayizsmile

aman boşver o zaman canım kolay gelsin

kızlar ilk kontrolde doktorunuz hangi tahlilleri yaptırmanzı istedi.benden kan sayımı idrar saımı ve 3 tanede mikrop testi istedi.bunlat rutin tahlillermi yoksa doktora göre değişiyormu acaba...:uhm:

ayyy kaç gündür be debulantın yok diyordum hatta daha dün bu gün cok midem bulanıyoooo:((((

bende geldimm sonundaa doktordann bebişimizii gördükk kalp atışınıı duydukk 2 haftaa sonra bidahaa gideceğizzzz
banada sağlıkk ocağından yaptırmamm gereklii olann testlerii verdiiiii

benim geç döllenme olmuş canım 8. haftada olmam gerekiyo normalde ama doktorum geçen salı günü gittiğimde 6+ 3 günlük yani 7. haftadasın dedi ve o gün kalp atışlarını duydum :)) çok güzel bi duygu allah sanada yaşatsın ama beni mafetti yataktan falan kalkamıyorum umarım geçici bir durumdur bu mide bulantısı falan başka şikayetlerim de şunlar kokuları kaldıramıyorum çamaşır asamıyorum kokuyo diye yemek yapamıyorum yemek yiyemiyorum vs. ama çok şükür ağrım sızım yok :hulya:
ne güzel kalp atışlarını duymuşsun canım darısı başımıza..karnından mı baktı doktor?

esra bu sayfayı bi yere not edelim yarın öbür gün mide bulantımız başladığında okur kendimize saydırırız artık .))

aslında belirti varda can yakan bişey yokya bize rahat batıyo

tüm zorluklarına karşı dediğin gibi çok harika bi duygu bu rabbim isteyen herkese nasipetsin inşallah

ayrıca evet gündüz bir bastırıyo uyku öf diyorum fen yani iş yerinde vur kafayı yat resmen

canım evet dediğin gibi olduu:DDDD bak ben bugün cok kötüyüm midem bulanıoo hap cıkarıyorum:....bilmiyorumkismile

kizlar kalpden gidiyodum bugün:)
Sabah randevum vardi doktorda. iceri girdim bana degerin pek yükselmemis dedi. 8150 mis önce ben yanlis demisim size simdi 9...lerde dedi. Ama az dedi pek saglikli bi gebelik gibi görünmüyor vs. dedi. Ben nerdeyse aglayacaktim. Sonra yinede gel birde ultrasondan bakalim dedi.
Allahim nasil oldum anlatamam minisim gösterdi kendini :) Kalp atislarinida gördüm cok sükür. Doktorum senin hamileligin beni öldürecek dedi:) Suan cok rahatim anlatamam.
bebişkommm gözün aydın canım çok sevindimm seninle aynıyız biliyorsun ben de haftaya gideceğim..hadi derin bir oh çek şimdi ne güzel..maşallahh

anaaaaa demek burasiymis bende listenin oldugu yere bakiyorum bizim aralik anneleri ne kadar suskun diyodum megersem anormallik bendeymis sempatiksalakcinni

selaaam arkadaslar,
nasilsiniz bakalim?
ben ve bebegim simdilik cok iyiz insallah sonuna kadarda boyle olacak....

bende geldimm sonundaa doktordann bebişimizii gördükk kalp atışınıı duydukk 2 haftaa sonra bidahaa gideceğizzzz
banada sağlıkk ocağından yaptırmamm gereklii olann testlerii verdiiiii

hangi testlarmiş canım onlar bişey dedimi.sadece kan sayımı ve idrara sayımımı?

ne güzel kalp atışlarını duymuşsun canım darısı başımıza..karnından mı baktı doktor?

gözünaydın karabiberim darısı başımıza
inşallah canımm sizlerde duyarsınızzzzz
hangi testlarmiş canım onlar bişey dedimi.sadece kan sayımı ve idrara sayımımı?

canım bende bilmiyorumm bana asağlıkk ocağına kaydınıı yaptır dedii sonra bunlarıı orda yaptırt dedii dahaa şimdilikk hastaneninn istediğii testler yokk dediii

ne guzel insallah saglikla kucaklarimizada aliriz....
ben daha goremedim, haftaya carsamba bebisimi ilk kez gorecegim ve insallah kalbinide duyacagim..

Back
X