Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlim valla benden bisey istemedi,direk kendileri ne gerekiyorsa yapiyorlar..ama yarin gidicem bi sorarim oke..kızlar ilk kontrolde doktorunuz hangi tahlilleri yaptırmanzı istedi.benden kan sayımı idrar saımı ve 3 tanede mikrop testi istedi.bunlat rutin tahlillermi yoksa doktora göre değişiyormu acaba...:uhm:
aramiza hosgeldin,diye diyeeeee getirdiniz bulantilari kizlar :)) kaydirigubbakcemile3ayyy kaç gündür be debulantın yok diyordum hatta daha dün bu gün cok midem bulanıyoooo(((
gözün aydin canimmmm :lepi:bende geldimm sonundaa doktordann bebişimizii gördükk kalp atışınıı duydukk 2 haftaa sonra bidahaa gideceğizzzz
banada sağlıkk ocağından yaptırmamm gereklii olann testlerii verdiiiii
anaaaaa demek burasiymis bende listenin oldugu yere bakiyorum bizim aralik anneleri ne kadar suskun diyodum megersem anormallik bendeymis sempatiksalakcinni
selaaam arkadaslar,
nasilsiniz bakalim?
ben ve bebegim simdilik cok iyiz insallah sonuna kadarda boyle olacak....
ne guzel insallah saglikla kucaklarimizada aliriz....
ben daha goremedim, haftaya carsamba bebisimi ilk kez gorecegim ve insallah kalbinide duyacagim..
yani canım eğer beta hcg değerin yüksekse 2 ihtimal var ya ikiz yada erken yumurtlama.allah gönlüne göre versin inşallah
KızLar sonunda ben de bugün doktora gittim.AsLında kendi doktor randevum 4 mayıs ama biz bekLeyemedik.Sat tarihim 19 mart.4+6 yımmm.Kesenin boyu 8.7 mm.Beta HCG değeri 4938 çıktı.Doktor küçük dedi ama benim internetten baktığım kadarıyLa gayet ii kızLar yaaa
[
vallah canım öle olduuu bugün cok kötü oldum iyiyim iyiyim derken...ama olsunnn bu da beni mutlu edio:)):sm_cool:
KızLar bir de 5.hafta için 4938 hcg değeri fazLa gibi geldi bana..Siz ne dersiniz ikiz oLabiLir mi.Tek kese gördük gerçi.Bu arada benim kardeşLerim ikiz.Bir de annemin dedesi ikiz..
kızlar ya bi eve geldim bişiler yapiim dedim yine kaynatmışsınız
kese görenelere hayırlı olsun o bebeiş minikse bile geriden gelir arayı kapatır siz hiç merak etmeyin
bu arada diye diye getirdik bulantıları gerçekten
tek yumurta ikizleri olabilir canimm..kesenin boyutu normal,ama deger yüksek CADIARZU
neden olmasinnnn hihoyyyt
iyi geceler güzel anneler slm opuyorumnanaktan
ii geceler canım nbr
slm arkadaslar....
cucum sana kiyamam ayakta beklemene gerek yok oturdugun yerden hosgeldin demen yeterli olumune kankayizsmile
elfrkn degerin cok yuksek cikmis allah gonlune gore versin
evet annelik cok tuhaf bi duygu, daha onu gormedim ama butun gunum onun için endiselenmekle, onu dusunmekle geciyor....onu simdiden cok seviyorum