• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

canim benim erken yumurtlama oldugunu sanmiyorum cunki benim adet dongum 33 gun civari oluyo...
kismet canim allah hayirlisini nasip etsin, sag salim kucagimiza alalimda 1-2 kiz erkek hic farketmez

bende 32 günde bir oluyorum erken yumurtlamadıksa o zaman ikiz Rabbim hayırlısını versin inş:Saruboceq:
öyle hiç farketmez :emir_bebek: :ecrin_bebek:

KızLar sonunda ben de bugün doktora gittim.AsLında kendi doktor randevum 4 mayıs ama biz bekLeyemedik.Sat tarihim 19 mart.4+6 yımmm.Kesenin boyu 8.7 mm.Beta HCG değeri 4938 çıktı.Doktor küçük dedi ama benim internetten baktığım kadarıyLa gayet ii kızLar yaaa

kızlar ilk kontrolde doktorunuz hangi tahlilleri yaptırmanzı istedi.benden kan sayımı idrar saımı ve 3 tanede mikrop testi istedi.bunlat rutin tahlillermi yoksa doktora göre değişiyormu acaba...:uhm:
tatlim valla benden bisey istemedi,direk kendileri ne gerekiyorsa yapiyorlar..ama yarin gidicem bi sorarim oke..
ayyy kaç gündür be debulantın yok diyordum hatta daha dün bu gün cok midem bulanıyoooo:((((
aramiza hosgeldin,diye diyeeeee getirdiniz bulantilari kizlar :)) kaydirigubbakcemile3
bende geldimm sonundaa doktordann bebişimizii gördükk kalp atışınıı duydukk 2 haftaa sonra bidahaa gideceğizzzz
banada sağlıkk ocağından yaptırmamm gereklii olann testlerii verdiiiii
gözün aydin canimmmm :lepi:
boncugumuzu takalim hemen :nazar:
hadi bakalimmm saglicakla büyüsün simdi icinde:emir_bebek:

anaaaaa demek burasiymis bende listenin oldugu yere bakiyorum bizim aralik anneleri ne kadar suskun diyodum megersem anormallik bendeymis sempatiksalakcinni

selaaam arkadaslar,
nasilsiniz bakalim?
ben ve bebegim simdilik cok iyiz insallah sonuna kadarda boyle olacak....

ne guzel insallah saglikla kucaklarimizada aliriz....
ben daha goremedim, haftaya carsamba bebisimi ilk kez gorecegim ve insallah kalbinide duyacagim..

amaninda amaninnnn,kimler gelmisssss Şeniz
gelecegini haber verseydin topigin kapisinda beklerdim kusummm kaydirigubbakcemile3
hosgeldinnnn,diye diye getirttim senide buraya naberrrrr olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

yani canım eğer beta hcg değerin yüksekse 2 ihtimal var ya ikiz yada erken yumurtlama.allah gönlüne göre versin inşallah

benimde öyle olmustu..doktorum en fazla 500-1000 arasinda cikar derken 2000e yakin cikmisti....
usgde baktiginde ikinci keseyide gördü ama maalesef gelismemisti,yani bostu..
olusmamis,vücudun izin vermemis ikinci bebegine demisti doktorum..
maalesef....
insallah sizin gönlünüze göre olur kizlar :Saruboceq:

aramiza hosgeldin,diye diyeeeee getirdiniz bulantilari kizlar :)) kaydirigubbakcemile3

vallah canım öle olduuu bugün cok kötü oldum iyiyim iyiyim derken...ama olsunnn bu da beni mutlu edio:)):sm_cool:

KızLar sonunda ben de bugün doktora gittim.AsLında kendi doktor randevum 4 mayıs ama biz bekLeyemedik.Sat tarihim 19 mart.4+6 yımmm.Kesenin boyu 8.7 mm.Beta HCG değeri 4938 çıktı.Doktor küçük dedi ama benim internetten baktığım kadarıyLa gayet ii kızLar yaaa

Canimm banada normal geldi ama,doktorlarin kriterleri falan nedir bilemiyoruz tabii..
bebislerimiz sükür saglikli,takmayalim kafayaa baska biseyii olumunekankayizsmile

[

vallah canım öle olduuu bugün cok kötü oldum iyiyim iyiyim derken...ama olsunnn bu da beni mutlu edio:)):sm_cool:

ayy canimmm,bende baslarda öyle diyordum,oh oh melegim icimde diyordum daa,gelde simdi gör beni kaydirigubbakcemile3
insallah sen benim kadar kötü olmazsinnnnn

kızlar ya bi eve geldim bişiler yapiim dedim yine kaynatmışsınız

kese görenelere hayırlı olsun o bebeiş minikse bile geriden gelir arayı kapatır siz hiç merak etmeyin
bu arada diye diye getirdik bulantıları gerçekten

KızLar bir de 5.hafta için 4938 hcg değeri fazLa gibi geldi bana..Siz ne dersiniz ikiz oLabiLir mi.Tek kese gördük gerçi.Bu arada benim kardeşLerim ikiz.Bir de annemin dedesi ikiz..

KızLar bir de 5.hafta için 4938 hcg değeri fazLa gibi geldi bana..Siz ne dersiniz ikiz oLabiLir mi.Tek kese gördük gerçi.Bu arada benim kardeşLerim ikiz.Bir de annemin dedesi ikiz..

tek yumurta ikizleri olabilir canimm..kesenin boyutu normal,ama deger yüksek CADIARZU
neden olmasinnnn hihoyyyt

kızlar ya bi eve geldim bişiler yapiim dedim yine kaynatmışsınız

kese görenelere hayırlı olsun o bebeiş minikse bile geriden gelir arayı kapatır siz hiç merak etmeyin
bu arada diye diye getirdik bulantıları gerçekten

canimm kaynatmis kizlar ne güsel,biz sona yetistik..:umursamaz:

kızlar diorum ki bu annelik ne biçim bi duygu daha anne bile değiliz ama yemediğimiz şeyleri yer yapmadığımız şeyleri yapar olduk

ne ulvi bişey değil mi

slm arkadaslar....

cucum sana kiyamam ayakta beklemene gerek yok oturdugun yerden hosgeldin demen yeterli olumune kankayizsmile

elfrkn degerin cok yuksek cikmis allah gonlune gore versin

evet annelik cok tuhaf bi duygu, daha onu gormedim ama butun gunum onun için endiselenmekle, onu dusunmekle geciyor....onu simdiden cok seviyorum

Son düzenleme:
slm arkadaslar....

cucum sana kiyamam ayakta beklemene gerek yok oturdugun yerden hosgeldin demen yeterli olumune kankayizsmile

elfrkn degerin cok yuksek cikmis allah gonlune gore versin

evet annelik cok tuhaf bi duygu, daha onu gormedim ama butun gunum onun için endiselenmekle, onu dusunmekle geciyor....onu simdiden cok seviyorum

hoşgeldin tatlım vereliniortak

Back
X