• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

slm opuyorumnanaktan

KızLar bir de 5.hafta için 4938 hcg değeri fazLa gibi geldi bana..Siz ne dersiniz ikiz oLabiLir mi.Tek kese gördük gerçi.Bu arada benim kardeşLerim ikiz.Bir de annemin dedesi ikiz..

cnm seninsonucun bayagı yüksek cıkmıs ama tek kese görülmüş :ecrin_bebek:
yinede belki ikizdir sonada öbürüde görülebilir kısmet...:emir_bebek:

bende iyim sagol, biraz yorgunum birazda karnim agriyo, biraz kabizlik sorunum varda :kedi:

hmm gecmiş olsun cnm kayısı ye komposto kaynat iç ya da meyve suyu olarak tüket iyi gelir

sagol, sabahlari ac karna kuru kaysi yiyorum, meyve suyuda iciyorum..
bide zaten yakin zamanda safrakesem alindi 3ay oldu birazda o yuzden bagirsaklarinda degisiklige alismasi gerekiyomus simdi bide hamilelik ama olsun ne yapalim yeterki bebis saglikli olsun....

kizlar merak ettim hamileliginizi etrafinizda soyledinizmi?
ben sadece ailemle paylastim ama 6senedir bekleyince annem mutluluktan bi kac kisiyle paylasmis

dilem aynı durumdayız benimde 2,5 ay oldu safra kesem alınalı
ama cok şükür kabızlık yok tam aksi ishal yapıyo cogu zaman

aslinda benimde ishal oluyodu ama 1hfta ishal bir hafta kabiz simdiyse tamamen kabiz.....

aman ne b.ktan muhabbet oldu sempatiksalakcinni

ailelerimiz biliyo bide komşumuz daha herkes bilmiyo cevrenin haberi yok ama olur kısa zamanda

benim dilim kasniyo, herkese soylemek istiyorumda biraz daha sabrediyorum ama zaten annem benim yerime herkese soyluyo :emir_bebek:

ne güzel kalp atışlarını duymuşsun canım darısı başımıza..karnından mı baktı doktor?

evet canımm darısı başınıza çok güzell bi duyguu gerçe eşim pek duyamadı doktorun altında inşaat vardı diye:)) ben duydumm içim rahat çok şükür allah hepinize yaşatsın canımm:nazar:

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım

:emir_bebek: bebişleri büyütüyosunuz dimi ?

slm1704 gözün aydın canım kalp atışını duydun demek darısı başımıza

Günaydin hanimlar nasilsiniz? Bisi sorcam. Az önce wcye gittim akintim var gelmis yine sanki yumurtlama dönemindeki gibi ama arada bir ikitane sanki damar gibi cók incecik kan vardi böyle ip gibi sizce endiselenmelimiyim ?

kıslarrrrrrrr günaydın günaydın bugün erkenden kalktımm bütün gün uyursam erken kalkmam normaldir diye düşünüyorumm..
allahım ne çok kaynatmışsınızz maşşallahınız varr alkisalkisalkis
bütün geçmişi okudumm koptum burda sırnaşık şey özelliklede facebook ineklerii beni iyice güldürdü allahta sizi güldürsünn emii :roflol::roflol:
bu arada bizimde bütün sülale hatta ve hatta sülaleninde ötesi duydu hamile olduğumu :))) ben ilk 2 nisanda yapmıştım testimi dayanamadım hemencik yaydım hihoyyyt
aslında iyi değilmiş derler ama çok şükür şu anda iyiyiyz bebişimle.
şimdilik kaçtım kıslar kahvaltı yapayım gelicem tekrardan öptüm sizi byyopuyorumnanaktan

Günaydin hanimlar nasilsiniz? Bisi sorcam. Az önce wcye gittim akintim var gelmis yine sanki yumurtlama dönemindeki gibi ama arada bir ikitane sanki damar gibi cók incecik kan vardi böyle ip gibi sizce endiselenmelimiyim ?

canım benim endişelenme kötü şeyler getirme aklına bence .. bunlar hakkında pek bibilgim yok ama iyi şeyler düşün iyi olsun tamam mı canım sıkma canını :1hug:

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım

:emir_bebek: bebişleri büyütüyosunuz dimi ?

slm1704 gözün aydın canım kalp atışını duydun demek darısı başımıza

aminn canımm hepinizin başınaa bebişimi büyütmeye gidiyorumteyzesii:)) kahvaltı yapayım gelicem inş. sen nasılsın bu arada

Back
X