arar83, saliha27, orays+, anego, emrem1997
kizlar neden konusmuyorsunuz
Günaydın kızlar aşağıda adımı sürekli görebilirsiniz sürekli açık burası her yazılanı takip ediyorum :) ama işyerinde yazmam problem olabilir o yüzden ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arar83, saliha27, orays+, anego, emrem1997
kizlar neden konusmuyorsunuz
amiiin canım..ne şanssızlık olmuş inşaat olayı..bir dahaki randevu ne zaman peki ? doktor ne zaman gelin dedi?evet canımm darısı başınıza çok güzell bi duyguu gerçe eşim pek duyamadı doktorun altında inşaat vardı diye:)) ben duydumm içim rahat çok şükür allah hepinize yaşatsın canımm![]()
bebişkom bişey soracağım ilişki oldu mu? doktor ne dedi bu hususta yani yasak falan dedi mi?Günaydin hanimlar nasilsiniz? Bisi sorcam. Az önce wcye gittim akintim var gelmis yine sanki yumurtlama dönemindeki gibi ama arada bir ikitane sanki damar gibi cók incecik kan vardi böyle ip gibi sizce endiselenmelimiyim ?
bebişkom bişey soracağım ilişki oldu mu? doktor ne dedi bu hususta yani yasak falan dedi mi?
hah canım..işte bak..bize de aynısını demişti ve biz salı dikkatlice yaşamıştık ama çarşamba hemen lekelenmem oldu ve şimdi yasak..bence hamilelik süresünce asla ilişkide bulunmamak gerekiyor her ne kadar dergiler kitaplar bir sakıncası yok dese de..rahim yumuşuyor ilişki sırasında ve doğru değil..Evet canim iliski olmustu. Doktorum yasaklamadim sadece dikkat edin yani cok olmasin dedi ilk 3 ay.
hah canım..işte bak..bize de aynısını demişti ve biz salı dikkatlice yaşamıştık ama çarşamba hemen lekelenmem oldu ve şimdi yasak..bence hamilelik süresünce asla ilişkide bulunmamak gerekiyor her ne kadar dergiler kitaplar bir sakıncası yok dese de..rahim yumuşuyor ilişki sırasında ve doğru değil..
aman bebişkom kesin ilişkiyi bak ben günlerce neler çektim ne üzüldüm ağladım korktum..
gizemcim erkekler de zaten duygusal oluyor bebeğe bir zarar vermekten korkuyorlar..bebişler iyi olsun da ilişki hiç önemli değil zaten.kızlar ya bizde tüp bebek tedavisinden beri yani 1 yadır bişey yapmıyoruz eşim zaten kalp atışlarını duyana kadar benim içim rahat etmez dedi ama galiba ondan sonrada rahat etmicek bizim içimiz zor bi durum
gizemcim erkekler de zaten duygusal oluyor bebeğe bir zarar vermekten korkuyorlar..bebişler iyi olsun da ilişki hiç önemli değil zaten.
tünaydın qadife:)
senin bebişler ikiz mi canım
tünaydın opuyorumnanaktan
nasılsınız kıslarr siz ve bebişleriniz iyisiniz dimi ?
bilmiyorum cnm daha ultrasona girmedim cok yeni 1ay yada 1 ay 1 haftalık filan![]()
günaydın canım walla bebişler iyimi kötümü bilmiyoruz ki hala hamile gibi değilim walla şu kalp atışlarını bi duysam
sen nasılsın
ammaannnn hayırlısı böleymiş o zaman ne diyelim ama kötüdür yinede heves ettin dimi içinde kaldıselam kizlar,nasilsiniz?
doktora gidemedim bugün,aradilar sabah,doktor bey hastaymis,randevulari iptal etmisler..
pazartesi gününe kaldi bebisimle bulusmam..
sabahin köründede hazirlanmistim :sinifsinif:
neyse kismet...
simdi ufak bi isim var,hepinizi kocaman öpüyorummm.sonra görüsürüzzz
öyle bi ihtimal mi var tatlım neden 2 bebiş koydun içine mi doğduopuyorumnanaktan
bende daha bişe duymadım :ecrin_bebek:günaydın canım walla bebişler iyimi kötümü bilmiyoruz ki hala hamile gibi değilim walla şu kalp atışlarını bi duysam
sen nasılsın
öyle bi ihtimal mi var tatlım neden 2 bebiş koydun içine mi doğduopuyorumnanaktan