• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

bana da ikiz dedi tüpbebek doktorum değerler göre ama gittik tek kese vardı kalp atışı zamanında belli olur dedi bakalım hayırlısı

KIZLAR merhaba benim bugun 4+3 oldu bebişim ama kasık ve bel agrım var bugun normalmi sizce ?benimde yarın kontrolüm var ama hcg daha çok düşük yine göremem galiba tek herşey sağlıklı dese doktor ben onada razıyımmm :Saruboceq:

amiiin canım..ne şanssızlık olmuş inşaat olayı..bir dahaki randevu ne zaman peki ? doktor ne zaman gelin dedi?

evet malesef ama ben duydumm ya napim eşimde bi dahakine duyar nasipse :)) doktorum 11 mayısa verdi randevuyu.
senin ne kadarlık ?? nasıl gidiyo ???

canim sen kalp atislarin sesinidemi duydun? ama henüz duyulmaz ki sadece görülür kafamçokkarıştı

evet canımcım sesinide duydumm ultrasyonda bi çizgi gibi bişey var attıkça oda ilerliyo çok güzzell ve hızlı hızlı ayrıca gördüm de görünce çok duygulandımm nasıl hıphızlı çarpıyoo ..

geçtiğimiz salı günü gitmiştim canım 6+3 günlük demişti 7. haftada duyabilirsin neden kafan karıştı ki??

KIZLAR merhaba benim bugun 4+3 oldu bebişim ama kasık ve bel agrım var bugun normalmi sizce ?benimde yarın kontrolüm var ama hcg daha çok düşük yine göremem galiba tek herşey sağlıklı dese doktor ben onada razıyımmm :Saruboceq:

canım benim de oluodu 4. haftada kasık ve bel ağrısı normalmiş o üzülme endişe etmezemuszemus

evet malesef ama ben duydumm ya napim eşimde bi dahakine duyar nasipse :)) doktorum 11 mayısa verdi randevuyu.
senin ne kadarlık ?? nasıl gidiyo ???
canım ben 7+3 oldum bulantılar halsizlik devam...
biz geçen hafta gittik kesemiz 17 mm olmuş
önümüzdeki hafta da kalp atışları için gideceğiz şimdiden çok heyecanlyım..

hmmm ben sadece görebildim sanki bir isik varmis gibi yanip yanip sönüyordu. Bi kac arkadasim var onlarda ilk zamanlar sadece görebilmis. o yüzden sordum canim.

hmmm ben sadece görebildim sanki bir isik varmis gibi yanip yanip sönüyordu. Bi kac arkadasim var onlarda ilk zamanlar sadece görebilmis. O yüzden sordum canim.

ben 6+3 haftalıkken hem keseyi gördüm hemde kalp atışını dinledim
karnımdan baktı hemde alttan bakmadı

kıslar bişe sorcam ilk muayenenizde alttanmı bakıldı karındanmı ?
ultrasona girdiginizde ilk kez

kıslar bişe sorcam ilk muayenenizde alttanmı bakıldı karındanmı ?
ultrasona girdiginizde ilk kez

gittiğin tarihe göre değişir canım eger 6 hafta sonrasında gittiysen ilk karından ,,ondan önce gidersen alttan bakarlar yane bebek karından görünene kadar alttan bakıyolar..

şimdi benimki 5 haftalık sayılıyo 15 marttı son sat
haftaya gitcem ultrasona girmek için o zaman karından bakarlar

Back
X