• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

slm arkadaşlar bende aralık annesiyim benide yazarmısınız listeye son adet tarihim 11 mart .
bu arada liste nerde arkadaşlar

BHK canimm listeyi silme bence,ben senin demek istedigini anladim sanirim simdi...
AZIZE arkadasimizin actigi topik sadece LISTE icindi,burasida GENEL PAYLASIM icin..
yani diger topikte paylasim yapilmayacak,LISTE yapilacak...

Liste topigindeki güncel listemizde buraya kopyalanacak..
sanirim merak edilen,liste tipigindeki güncel listemizi buraya kim kopyalayacak?
yaniliyor muyum kizlar,bunu merak ediyorsunuz sanirim!

hepimiz 2010 aralik annesi olucaz Allah izin verirse,o topik bu topik farketmiyor bence..sadece Azize arkadasimiz oraya cok emek vermisti liste icin...anladigim kadariyla yine bir topik acip listeye devam edebilir,degil mi?
bizlerde birbirimizden kopmadan paylasimlarimiza burdan devam ederiz...

canım ben aşılama ile hamile kaldım aşılamam adetin 16.günü yapıldı yani aşılamadan 17 gün sonra bu değerim çıktı ilk 15.gün yaptırmıştım 99 çıkmıştı 17.gün 276 çıktı değer iki kat arttığı için sorun yok dediler doktorumla henüz görüşemedim haftaya pazartesi ultrason muaynem var inşallah hayırlısı olur ultrasonda görmeden içim rahat etmiyecek

anladım cnm tamam, değerinin 2ye katlanması çok güzel,bende daha hiç ultrasona gitmedim,perş. gidicem kısmetse ama esas dr la randevum 27sinde aslında,inşallah herşey yolundadır,belki ozaman kesesiyle kalp atışınıda duyarız,inşallah nasip olur,

bu topikten devam edelim arkadaşlar,en azından muhabbet ederiz listenin başında güncellemesek bile yeni biri eklendiğinde arada konuların arasına yapıştırız listeyi artık

anladım cnm tamam, değerinin 2ye katlanması çok güzel,bende daha hiç ultrasona gitmedim,perş. gidicem kısmetse ama esas dr la randevum 27sinde aslında,inşallah herşey yolundadır,belki ozaman kesesiyle kalp atışınıda duyarız,inşallah nasip olur,

bu topikten devam edelim arkadaşlar,en azından muhabbet ederiz listenin başında güncellemesek bile yeni biri eklendiğinde arada konuların arasına yapıştırız listeyi artık

inşallah canım ya hayırlısıyla bi görseydik şu bi hafta geçse cabucak diye bakıyorum vala mide bulantın felan oluyomu bende kasıklarımın ağrısı dışında en ufak bi belirtiyok erken diyemi acaba

inşallah canım ya hayırlısıyla bi görseydik şu bi hafta geçse cabucak diye bakıyorum vala mide bulantın felan oluyomu bende kasıklarımın ağrısı dışında en ufak bi belirtiyok erken diyemi acaba

canım ben 9 nisanda öğrendim ya o hafta bütün hafta sabah uyandığımda bulantı yaptı hep ama çok rahatsız etçek gibi değildi,hersabah 6da uyanıyodum bulantıdan sonra birden kesildi 4-5gündür sadece gün içinde hafif bulantı yapıyo,bende kasık ağrısı yokta taaa 20 gündür sol kasığımda bi basınç hissediyorum bi zonklama gibi bişeyler hissediyorum hepte var sürekli,zaten o olmasa korkçam sanki o bana hamileliğin hala devam ettiğini gösteren bişey gibi geliyo bulantı falan olmayınca,ama ben 20-25 mart arası hamile kalmış olabilirim cnm biraz daha önce diye belki belirtiler vardır,genelde 4-5 haftadan sonra başlıyomuş ya. 9 nisandan beri habersiz habersiz bekliyorum randevu tarihini okadar çok merak ediyorumki herşey yolundamı diye,inşallah iyi haberler alırız cnm ya,

BHK canimm listeyi silme bence,ben senin demek istedigini anladim sanirim simdi...
AZIZE arkadasimizin actigi topik sadece LISTE icindi,burasida GENEL PAYLASIM icin..
yani diger topikte paylasim yapilmayacak,LISTE yapilacak...

Liste topigindeki güncel listemizde buraya kopyalanacak..
sanirim merak edilen,liste tipigindeki güncel listemizi buraya kim kopyalayacak?
yaniliyor muyum kizlar,bunu merak ediyorsunuz sanirim!

hepimiz 2010 aralik annesi olucaz Allah izin verirse,o topik bu topik farketmiyor bence..sadece Azize arkadasimiz oraya cok emek vermisti liste icin...anladigim kadariyla yine bir topik acip listeye devam edebilir,degil mi?
bizlerde birbirimizden kopmadan paylasimlarimiza burdan devam ederiz...

ozaman sadece liste topiki açıyım herkez sadece bilgilerini verir çıkar.
bende listeye eklerim.acaba yine kilitlenirmi açsam?
şöle başlık olabilir.(hamiş listesi) nasıl?

canım ben 9 nisanda öğrendim ya o hafta bütün hafta sabah uyandığımda bulantı yaptı hep ama çok rahatsız etçek gibi değildi,hersabah 6da uyanıyodum bulantıdan sonra birden kesildi 4-5gündür sadece gün içinde hafif bulantı yapıyo,bende kasık ağrısı yokta taaa 20 gündür sol kasığımda bi basınç hissediyorum bi zonklama gibi bişeyler hissediyorum hepte var sürekli,zaten o olmasa korkçam sanki o bana hamileliğin hala devam ettiğini gösteren bişey gibi geliyo bulantı falan olmayınca,ama ben 20-25 mart arası hamile kalmış olabilirim cnm biraz daha önce diye belki belirtiler vardır,genelde 4-5 haftadan sonra başlıyomuş ya. 9 nisandan beri habersiz habersiz bekliyorum randevu tarihini okadar çok merak ediyorumki herşey yolundamı diye,inşallah iyi haberler alırız cnm ya,

bende 28 yada 29 martta hamile kaldım o yüzden farkettmiştir seninle benim beta değerimiz benim yumurtam gec büyüdü gec catladı valla bende cok evhamlıbi insanım ultrasonda görene kadar hala hamile olduma inandıramıyorum kendimi ancak o zaman emin olucam inşallah burda bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleride yazarız tek temennim bu yönde

arkadaşlar ben ozaman 2010 aralık anneleri listesi. diye topik açıyım.
oradan bilgilerinizi yazarsınız.ben eklerim.
burdanda sohpede devam ederiz.ne dersiniz?

bende 28 yada 29 martta hamile kaldım o yüzden farkettmiştir seninle benim beta değerimiz benim yumurtam gec büyüdü gec catladı valla bende cok evhamlıbi insanım ultrasonda görene kadar hala hamile olduma inandıramıyorum kendimi ancak o zaman emin olucam inşallah burda bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleride yazarız tek temennim bu yönde

ayy evet canım ya bu haftayı bi atlatsak daha emin olcazda hergün eşime soruyorum herşey yolundadır demi diye,hep aklım orda,inşallah güzel haberler alırız bu hafta

sayın yönetim, biz size neden buradan devam etmek istemediğimizi açıkladık sanıyorum ki, Siz de bize açıklar mısınız neden ısrarla buradan devam etmemizi istiyorsunuz, gördüğünüz üzere oradaki paylaşım çok çok daha güzel, anlaşılır, ve tamamen gerçek 2010 annelerinden oluşuyor. Bu konunun kilitlenip o konunun sabitlenmesi bu kadar zor bişey midir? Nedir bu inadınız anlamış değilim yaa. Ordan oraya bi hal olduk, yeter artık, biraz da siz anlayış gösterin, bu 4.topik, bu konu düzelmediği sürece ben herhangi bir paylaşımda bulunmak istemiyorum artık. ısteyen arkadaşlarla özelden mesajlaşırız, onun dışında pek bi anlamı kalmadı buranın....
Azizenin konusu tekrar açılsın ve sabitlensin diye bi anket açsam herkes olumlu oy kullanır eminimki....... :oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

Bu arada aynı durum kasım annelerinin başınada gelmiş, onlar ama ikinci açtıkları listeyi sabitlettirip ilk konuyu kilitletmişler, hiç kimse de onlara sorun çıkarmamış, bizimle niye bu kadar uğraşılıyo anlamadım gitti....

Son düzenleme:

canimm valla ben öyle anladim..dogru anlamisizdir insallah..olumunekankayizsmile
sen yine 2010 aralik anneleri listemiz diye acarsin topigi,ordan yine herkes sana bilgilerini verir,güncellersin..sohbete dedigin gibi burdan devam ederiz...
BHK canimm olur degil mi?emin olalimda yine bi kaos yasamayalim yerimseniben

canimm valla ben öyle anladim..dogru anlamisizdir insallah..olumunekankayizsmile
sen yine 2010 aralik anneleri listemiz diye acarsin topigi,ordan yine herkes sana bilgilerini verir,güncellersin..sohbete dedigin gibi burdan devam ederiz...
BHK canimm olur degil mi?emin olalimda yine bi kaos yasamayalim yerimseniben

aynen.
buradan sohbet,orada liste oluşturma.a.s.

diğer topik, amacını açtığı ve bu topiğin yerine geçirildiği için kilitlendi.

bhk ozaman açıyım.
açyığım topike kilitli olan topikten benim listeyi kopyalaya bilirmisin canmm?

kızlar lıstemız hazır...
Bılgılerınızı ordan yazın ben eklerım.

Back