karabiberim benim de SAT 2 MARTbenim sat 1 mart öyle diyeyimm canımm
daha hiçç bişii yokk inşallah böyle devamm etse hamilelikk boyuu ne güzel olurdu
benim de 5+1Bende 5+2 canim
kizlar bu topic cok karisik ya bi düzene girmesi gerekiyor ne liste var nede topigi acan kisi..
kizlar bu topic cok karisik ya bi düzene girmesi gerekiyor ne liste var nede topigi acan kisi..
canım bu mesajlarının altındaki bebek cetvellerini nasıl koyacagız bebeişkom bilmiyorumkismile
kızlar aranızda istanbul avrupa yakasıda olan varsa bana hastane ve doktor tavsiye edebilirmisiniz?ben hala karar veremedim..
çağlayan vardı ama bu aralar gelmiyor niye gelmiyorsa acaba hamilelğinde sorunmu var allah korusunda ondan başkada kimse ilgilenmiyordu ben listeyi yapmaya çaılştım ama yapamadım kim üstlenirse bu görevi bilmiyorum
eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
***kk nick*** ***yaş*** ***sat*** ***tahmini d.t.*** ***hamiş kaldığı kilo*** ***cinsiyet*** ***bebişimizin adı*** ***güncel notları***
1 bafo 29 26 ocak 02 kasım 52 ????? ????????????? Pıt pıt atıyor kalbi
2 meybie 29 28 ocak 04 kasım 71,5 ????????????? ????????????? Pıt pıt atıyor kalpleri
Bence site yönetimine başvuralım. Bu topiği kapatsınlar ve liste yapıp güncellemeye gönüllü kim varsa o tekrar açsın 2010 Aralık annelerini. Böylece liste ilk sayfada kalır ve hazırlayan kişi de rahatça günceller.
Ben işyerinde sık giremiyorum, o yüzden liste takibi yapamam. Gönüllü varsa tek çözüm yeni topik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?