2010 Aralık Anneleri

Herkese merhabalar.Umarım hamile olan herkes sağlıkla kucağına alabilir yavrucaklarını.

Benimde SAT 25 Şubat, MDT 02 Aralık ama sezeryan olacağından 1 hafta önce olur muhakkak,
Adlım ASLI, 7 yaşında bi kızım var bu da ikincisi inşallah

kizlar bu topic cok karisik ya bi düzene girmesi gerekiyor ne liste var nede topigi acan kisi..

kizlar bu topic cok karisik ya bi düzene girmesi gerekiyor ne liste var nede topigi acan kisi..

çağlayan vardı ama bu aralar gelmiyor niye gelmiyorsa acaba hamilelğinde sorunmu var allah korusunda ondan başkada kimse ilgilenmiyordu ben listeyi yapmaya çaılştım ama yapamadım kim üstlenirse bu görevi bilmiyorum

merhaba kızlar benimde 5+5 ve aynen sizin gibi hiç belirti yok yani bulantı vs anlamında inşallah da olmaz. normalde bulantıları olan hamilelerin ne zaman başlıyor biliyor musunuz? bulantı için erken henüz galiba. bende 14 nisan yada 15 nisanda doktora gitmeyi planlıyorum,, inşallah hepimiz kalp atışlarını duyarız allahın izniyle. liste işini ben de bilmediğim için güncelleyemiyorum. umarım bir anne üstüne alır bu işi.

Bence site yönetimine başvuralım. Bu topiği kapatsınlar ve liste yapıp güncellemeye gönüllü kim varsa o tekrar açsın 2010 Aralık annelerini. Böylece liste ilk sayfada kalır ve hazırlayan kişi de rahatça günceller.
Ben işyerinde sık giremiyorum, o yüzden liste takibi yapamam. Gönüllü varsa tek çözüm yeni topik..

çağlayan vardı ama bu aralar gelmiyor niye gelmiyorsa acaba hamilelğinde sorunmu var allah korusunda ondan başkada kimse ilgilenmiyordu ben listeyi yapmaya çaılştım ama yapamadım kim üstlenirse bu görevi bilmiyorum

orayscım sana mesaj attım ..
yeni bir topik aç ve ilk sayfaya sana mesaj attıgım listeyi yapıştır.

bol hamileli bir ay olsun sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahhh

eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
***KK Nick*** ***YAŞ*** ***SAT*** ***Tahmini D.T.*** ***Hamiş kaldığı kilo*** ***Cinsiyet*** ***Bebişimizin Adı*** ***Güncel notları***
1 bafo 29 26 ocak 02 Kasım 52 ????? ????????????? pıt pıt atıyor kalbi
2 meybie 29 28 ocak 04 Kasım 71,5 ????????????? ????????????? pıt pıt atıyor kalpleri

arkadaşlar liste bu değil bi arkadaşımdan örnek olarak almıştım

kizlar hakkaten liste falan yok...
bence sürekli pc basinda olan bir annemiz yapsin listeyi,hatta yalnizda yapmasin,iki gönüllü annemiz ortak yapsinlar,cünkü bence kimse bu sorumluluk altina girmek istemiyor sanirim...
yarin benim aralik annesi olacagim kesinlesirse eger bende yardimci olmaya calisirim..

arkadaşlar bu linkteki topiğe gelin ben yarın orada liste yapıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
listeye buyrun hanımlar....

Son düzenleyen: Moderatör:
hala bir topik bulamadık. ordan oraya. anlamadım..... son listeye benide yazın.arada bakarım..
bir tane olsun.. yaş:33 sat:3/mart d.tarihi: 7/aralık inş.

Arkadaşlar paylaşım için doğru yer burası,lütfen başka linklere yönlendirme yapmayın.
Çünkü o konuyu kapatacağız.Burdan devam etmenizi rica edeceğim.Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…