evet esracım durumu harika özetlemişsin sana tamamen katılıyorum canımSarubocecq, lütfen bu topic kapatılsın, hatta tamamen silinsin, çok karışık 2010 değil 2009 anneleri var burada, tabiki onların deneyimlerinden yararlanmak isteriz ama bu yüzden birbirimize ulaşmamız çok zorlaşıyo, ayrıca arkadaşlarımın belirttiği üzere topici açan arkadaşın ortada olmaması nedeniyle listemizi dahi oluşturamıyoruz, lütfen bize bi yol gösterin, burayı kilitleyip sıfırdan bir topic açmamıza izin verin, diğer ayların topicleriyle karşılaştırdığınızda ne demek istediğimizi anlıycaksınız.
NOT: ışim dolayısıyla sürekli bilgisayar başındayım, malesefListe oluşturma işine bir kaç annenin yardımıyla birlikte seve seve gönüllü olurum. Ama bu başlık altında tablo oluşturmamız, devam etmemiz imkansız, lütfen anlayışla karşılayın.
haklısın canım ya eski anneler sırf topic açmak olsun diye önceden açıyolar bu topicleri sonra kenara çekiliyolar bende sinir oluyorum bugün gördüm şimdiden ocak 2011 topici açmışlar ne alaka ya sanane senmisin ocakta anne olucak bırakta hamile kalan ilk kişi açsın ben kasım topicindeyim aynı şeyi ilk başta bizde yaşadık sonra kasım anneleri bölümünde yeni topic açtık ordan listemizi yaptık bize özel oldu sizin aralık anneleri hadi listeye diye azize açmış listede yapmış ordan devam edin kızlar en güzeliSarubocecq, lütfen bu topic kapatılsın, hatta tamamen silinsin, çok karışık 2010 değil 2009 anneleri var burada, tabiki onların deneyimlerinden yararlanmak isteriz ama bu yüzden birbirimize ulaşmamız çok zorlaşıyo, ayrıca arkadaşlarımın belirttiği üzere topici açan arkadaşın ortada olmaması nedeniyle listemizi dahi oluşturamıyoruz, lütfen bize bi yol gösterin, burayı kilitleyip sıfırdan bir topic açmamıza izin verin, diğer ayların topicleriyle karşılaştırdığınızda ne demek istediğimizi anlıycaksınız.
NOT: ışim dolayısıyla sürekli bilgisayar başındayım, malesefListe oluşturma işine bir kaç annenin yardımıyla birlikte seve seve gönüllü olurum. Ama bu başlık altında tablo oluşturmamız, devam etmemiz imkansız, lütfen anlayışla karşılayın.
haklısın canım ya eski anneler sırf topic açmak olsun diye önceden açıyolar bu topicleri sonra kenara çekiliyolar bende sinir oluyorum bugün gördüm şimdiden ocak 2011 topici açmışlar ne alaka ya sanane senmisin ocakta anne olucak bırakta hamile kalan ilk kişi açsın ben kasım topicindeyim aynı şeyi ilk başta bizde yaşadık sonra kasım anneleri bölümünde yeni topic açtık ordan listemizi yaptık bize özel oldu sizin aralık anneleri hadi listeye diye azize açmış listede yapmış ordan devam edin kızlar en güzeli
o zaman aralık bölümünde yeni topic açın kızlar öylede olurazizecim bana kızmasın ama anladığım kadarıyla o da henüz hamiş olup olmadığını bilmiyo, inşallah hamiledir ama yani değilse neden o topikle uğraşsın ki, o da bırakıp bi sonraki topiğe geçecek , biz yine listesiz kalıcaz kafamçokkarıştı
Ben saruboceq'e mesaj attım ama posta kutusu doluymuş. O yüzden yeni topik açtım okusun diye. Bence bu topik kilitlensin ve Sezen10 veya Esra burada yeniden Aralık 2010 anneleri diye topik açsın...
Ayy kizlaarkayboldum resmen...tam bir curcuna burasi...Sezencim bizim eski listeyi getirip yapistir istersen tatlim buraya...buradaki arkadaslarda kendilerini eklesinler...burada tablo falan yok zaten anladigim kadariyla....
kafam karıştı liste nerde burda?
ne yapıcaz şimdi?
arkadaşlarıııııııııııııııım ordamısınız?
ya o kadar da uğraşmıştık liste için oturtmaya çalışıyorduk..
tüh
sorma tatlim....insan birazz tolerans gosterir....ilk heves iste...ne guzel tanimaya baslamisttik....bence faarkli bir adla acallim yeni bir topic....
Bu gece kimseler yok, hamilelik halsizliğiyle herkes uyudu kaldı sanırım, kızlar bir an önce yeniden toplansak diyorum, listemiz hazır zaten, diğer topicten mecburi transferle gelenlerin bilgileri zaten var, olmayanlarınkini de eklerim, ah ahh, bi toplanabilsek....
Yeniyim diye kimse beni takmıyo galiba senağlama
kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/358944-guncel-2010-aralik-anneleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?