• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

bu sabah labne verdim çok şükür 2 tatlı kaşığı.pirinç unu aldım bugun ,akşama muhallaebi yapıcam da nasıl?ilgilerinizeeeeee:17:

bu sabah labne verdim çok şükür 2 tatlı kaşığı.pirinç unu aldım bugun ,akşama muhallaebi yapıcam da nasıl?ilgilerinizeeeeee:17:

o konuda bilgim yok ben hazır yapıyorum ama burada paylaşmışlardı geçmişte,ya da netten arat çıkar

peliiiiiin gördüm seni,yine yıkadık masalı,yine iyiydi,ama dünden beri yine zor geçiyor uykuya derken uyandı 30dk da offf

o konuda bilgim yok ben hazır yapıyorum ama burada paylaşmışlardı geçmişte,ya da netten arat çıkar

peliiiiiin gördüm seni,yine yıkadık masalı,yine iyiydi,ama dünden beri yine zor geçiyor uykuya derken uyandı 30dk da offf

Eman Allah'ım yakalandık mı??? Ohh sıhatler olsun mis kokulu Masal'a. Bizimkide gündüz hiiç uyumadığı için ağlaya ağlaya bir hal oldu. Muhallebi yaptım tabi ki yemedi. Emzirdim uyudu şimdi. Sanırım gece uykusu . Ben de erken yatayım diuorum bu gece. İnşallah,amin :9:

2 gündür ateşliydik, şaşırdım doğrusu anne sütü alan bebekte ne ateşi diye... 2. gün ateş inmese de keyfi yerindeydi, şimdi daha iyiyiz bu arada ben öğlene kadar seminerdeyim, kuzucuk kucağından inmek istemediği, bana tercih ettiği dedesini terketti, kucağıma atlıyo resmen her gelişimde.

bi de kızlar oğluşum anne sütüyle doyuyor, ek gıdalardan da meyve veriyodum ve sebzelere başlamıştık ama hastalık ara verdirtti, bizim alerji meselemiz var ya malum, dr. özel mama yazıyım istersen dene demişti ben de doymazsa veririm diye olur dedim, raporla mama çıkarttık, şimdi bu mamanın tadı felaketmiş nette yazıyo, denizim de öyle yazmıştı, acaba boşyere oğlumun ağzının tadın bozmasam mı? bi taraftan da 8. ayda vericez mamayı dedi dr. versem alışsa mı bilmiyorum. hiç niyetim yok aslında...

Eman Allah'ım yakalandık mı??? Ohh sıhatler olsun mis kokulu Masal'a. Bizimkide gündüz hiiç uyumadığı için ağlaya ağlaya bir hal oldu. Muhallebi yaptım tabi ki yemedi. Emzirdim uyudu şimdi. Sanırım gece uykusu . Ben de erken yatayım diuorum bu gece. İnşallah,amin :9:

bence sen erken yatmazsın:)))sen bugün tahıllı meyve almadın demi unuttun:4:muhallebi çeşidide unutmuşsuur ozaman:))ya poyrazım uyku içinmi ağladı uyuyamadımı direndimi bizimde 1-2 uykumuz sorunluydu bugün,atak haftası falan mı geldi yoksam yine:9:ATAKTIR ATAK

lavisiusc milupanın falan kutuda mualbi tozları satılıyor sadce su katıyorsun öyle hazır hemen,hemde çok çeşidi var muzlu,bisküvili,tahıllı falan gibi

bence sen erken yatmazsın:)))sen bugün tahıllı meyve almadın demi unuttun:4:muhallebi çeşidide unutmuşsuur ozaman:))ya poyrazım uyku içinmi ağladı uyuyamadımı direndimi bizimde 1-2 uykumuz sorunluydu bugün,atak haftası falan mı geldi yoksam yine:9:ATAKTIR ATAK

lavisiusc milupanın falan kutuda mualbi tozları satılıyor sadce su katıyorsun öyle hazır hemen,hemde çok çeşidi var muzlu,bisküvili,tahıllı falan gibi

Saat 23:54 tabi ki erken yatamadım :)) Tahıllı meyve unuttum ya,muhallebi çeşidi aldım işte onu yaptım yemedi. Hero baby aldım diğerleri 15 falandı yemiyo ya kıyamadım :) Ya çok uykusu gelmişti uyudu emerken,5 dakikada uyandı. Tabi 9 olmadan tekrar uykusu geldi. Öyle erken uyuyunca sabah 6 da kalkıyo :( Bu sabahta öyle olacak muhtemelen :(((

Fredy kruger ATAKKK!!! Git başımızdannnnn:18::18::18:

canım ayseduru nickli şahıs aslında 3 yaşında olan nil'in 6-7 aylık fotolarını bize kendi kızı duru olarak gösterdi. kendisini de nilin annesi selinin fotolarıyla tanıttı. 2010 gelinlerinden bazılarıyla msnden görüşüyormuş galiba. onlara adının ne olduğunu söyledi merak ediyoruz doğrusu. biz onu ayşe nil dereli olarak tanıdık. oysa kk da ilk tanıdığımızda adı ayşegüldü... bir de düğün fotolarını falan göstermiş 2010 gelinlerinin topiğinde, bi arkadaş netten kopyalanmış gibi deyince çok alınmış. büyük ihtimalle o fotolar da çalıntıydı.. biz nil bebeği çok sevdik ama ayseduru bizim için bitmiştir...

Ayşeduru fake bi karakter, aslında Duru diye bi bebek yok, bizim duru sandığımız aslında Nil'in bebekliğiymiş, yani biz 3 yıl öncesinden gidiyomuşuz:) Nil'in Duru bebek olduğunu düşünmüyoruz tabiki, Duru diye biri yok çünkü, ama Duru bizim için çok özeldi, ilk bebeğimizdi güya, onun için biz Nil'in gelişimini bloğundan takip etmeye devam edicez, o bebeğin adının ne olduğu önemsiz bizim için ister Nil ister Duru, biz o bebeğe aşığız. Bilmem anlatabildim mi. Sanırım senin de ayşeduru nickli şahısla samimiyetin varmış, senin adına da üzüldüm...

Açıklamalarınız için teşekkür ederim.
Anlattıklarınızı beni bir arkadaş uyarıp anlatmış ve beni şok etmişti.
AyşeDuru adlı üyeyi o daha gebe değilken hatta evli değilken ben de 2010 gelinleri topiğinden tanıyorum.
orada başladı sohbetimiz.Bende o yıl evlendim o benden sanırım bir ay önce evlendi.Düğün fotoğraflarını da hatırlıyor gibiyim aslında.
Sonra sohbetimiz değişti gelişti ve cidden iyi biri olduğuna kanaat getirdim.
Hayali kahraman duru benimle aynı gün doğdu güya tabii.
28 ekim doğum günümde duru'ya da bir hediye paketi göndermeyi planlamıştım.
hatta beğendiğim birkaç parçayı bile almıştım.
ne kadar salak olduğuma siz karar verin artık :37:
bir arkadaşım daha var onunla yakın olan o da şok geçirdi.
insanlara güvenmemek gerekiyor demek ki mutlaka bir pay bırakmak gerekiyor.
belki de cidden hastalıklı biri ya da cidden bebek sahibi ama başkasının fotosuyla paylaşım yapan biri..
çünkü bebeği olmayan birinin bebek topiclerinde bu kadar takılması mümkün değil ben iki gün takılsam daralırım..
çocuğun kakası sütü dişi bezi vs çocuğu olmayan biri bu sohbetlere nasıl hakim olur ki?
herneyse durum büyük bir vebal aldı bu kadar kişiyi kandırdı.
dua edelim ki yine de gerçeği görebildik..
yakın zamanda burayı ziyaret etmiş,bir iki gün önce galiba..
ne hissediyor neye bakıyor,belki ahh aptallar diye gülüyor..
ayşe yada adın herneyse burayı okuyorsun biliyorum.
dilerim biran önce iyileşirsin. ve aç buçuk ahiret inancın varsa bu kadar kişinin hakkını nasıl ödeyeceğini de bilirsin..
fotoğraflarını çaldığın insanların haklarından da hiç bahsetmiyorum bile..
Allah sana akıl fikir versin..
Hepimize de geçmiş olsun.

canım ben princ unudan muhallebi yapıyorum yarım cay bardagı süt 1 cay bardagı su 2,5 tatlı kasıgı princ unu koyulasana kadar pişiriyorum biraz ılıdıktan sonrada 1 tatlı kasıgı pekmezle tatlandırıyorum güzel oluyo oglus begendi yani...:9:

canım ben princ unudan muhallebi yapıyorum yarım cay bardagı süt 1 cay bardagı su 2,5 tatlı kasıgı princ unu koyulasana kadar pişiriyorum biraz ılıdıktan sonrada 1 tatlı kasıgı pekmezle tatlandırıyorum güzel oluyo oglus begendi yani...:9:

ya ben hero baby aldım dün yemedi benim sıpa muhallebisini 2 kaşık zorla yedirdim :(
kahvaltı için ne güzel karışım hazırladım onu da yemedi ama ben kahvaltı yaparken istedi bi ben yedim bi ona verdim o zman yedi walla
birlikte yemek istio yalnız yemio :))

ya ben hero baby aldım dün yemedi benim sıpa muhallebisini 2 kaşık zorla yedirdim :(
kahvaltı için ne güzel karışım hazırladım onu da yemedi ama ben kahvaltı yaparken istedi bi ben yedim bi ona verdim o zman yedi walla
birlikte yemek istio yalnız yemio :))

Benimki de sofrayı görsün atlar....Nasıl seviyorsa öyle yedir canım sende...

iyilik ya ne olsun.doğum yaptığımdan beri sütüm yetersizdi.ne yaptıysam artmadı bi türlü ama hala emziriyorum bu bi kaç gündür sanki iyice azaldı canım sıkkın o yüzden....:14:

canım benim azalmamıştır ya bebekler daha çok emio daha güçlü çekiolar benim de dolu dolu olurdu göğüslerim şimdi hep bomboş doymuo bebeğim gibi gelio ama doyuyo nasıl oluosa :)
sıkma canını
rezene içio musun

canım benim azalmamıştır ya bebekler daha çok emio daha güçlü çekiolar benim de dolu dolu olurdu göğüslerim şimdi hep bomboş doymuo bebeğim gibi gelio ama doyuyo nasıl oluosa :)
sıkma canını
rezene içio musun

yok başlarda içtim faydası olmayınca içmiyorum.bide doluluk değil emmek istemiyo.bi göğsümü emiyodu diğerinden az geliyo diye şimdi öbürünü de emmek istemiyo güç bela uyurken falan emziriyorum bitmesin diye.ne istediysem olmuyo zaten

yok başlarda içtim faydası olmayınca içmiyorum.bide doluluk değil emmek istemiyo.bi göğsümü emiyodu diğerinden az geliyo diye şimdi öbürünü de emmek istemiyo güç bela uyurken falan emziriyorum bitmesin diye.ne istediysem olmuyo zaten

anladım canım olsun ya emdiği kadr emzir sen de napalım işte çocuklar istediklerini yapıolar şimdiden
bizimki de zorla mama yiyo
nasıl alışacak mamaya bilmiorum

anladım canım olsun ya emdiği kadr emzir sen de napalım işte çocuklar istediklerini yapıolar şimdiden
bizimki de zorla mama yiyo
nasıl alışacak mamaya bilmiorum

nasıl mama formula süt mü yoksam farklı bişeymi.benim kız tazmania canavarı gibi herşeyi yiyo :))) anası babası halası dayısı ayyyy genetik galiba:1::1:

Back