• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

canım mutlu huzurlu nice mutlu seneler geçirmenizi dilerim kutlarım.

bizimde 18 iydi bizde anneanneye bırakıp yemeğe gittik :) problem çıkarmamış.
ama babaannede ağlıyo nedense bizimki , dün beraber alışveriş merkezine gittik ben siz mağazaya girmeyin dedim dışarıda bebek arabasında gezdiriyodu kıyameti koparmış bi baktım çığlık çığlığa ağlıyo hyret edilicek bişi alınca sustu hemen bi kere daha yaptı bırakıp dışarı çıkmıştık 1 saat durmadı babaannede napıcaz bilmem işe başlayınca babaannesi bakıcak alışır inşallah çok üzülüyorum kadında şaşırıyo yazık...
tesekkur ederim nerdilcim
sizede uzuun ve mutlu yillar dilerim canim
bebekler ananeden annenin kokusunu alirmis
o yuzden ananeye alismasi daha kolay
ben calismiyorum ama eskiden babaneye birakir alisverise kuafore falan giderdim rahat rahat
simdi mumkun diil 3umuz gidiyoruz bizde

iyilik ya ne olsun.doğum yaptığımdan beri sütüm yetersizdi.ne yaptıysam artmadı bi türlü ama hala emziriyorum bu bi kaç gündür sanki iyice azaldı canım sıkkın o yüzden....:14:
benimde azaldi maalesef canim
isirgan cayi icip duruyorum
biter diye korkuyorum
1 yasa kadar emzirebilsek en azindan

inşallah yaaa tek dileğim bu adaklar bile adadım o derece önemliydi benim için.azda olsa olsun sütüm.ısırgan işe yarıyor mu çayı yani??

ya kızlar benimde biri bitti bitcek nerdeyse emmiyor bile ondan diğeri de çok emmekten devasa büyüklükte tek meme bende 1-1,5yaşa kadar götürebilsem,inşallah allah hepimize nasip etsin aslında diğerini biraz emse çoğalır bliyorum ama onu emmiyor az geliyor ve ucu küçüldü diye

Son düzenleme:
ya kızlar benimde biri bitti bitcek nerdeyse emmiyor bile ondan diğeri de çok emmekten devasa büyüklükte tek meme bende 1-1,5yaşa kadar götürebilsem,inşallah allah hepimize nasip etsin aslında diğerini biraz emse çoğalır bliyorum ama onu emmiyor az geliyor ve ucu küçüldü diye

Son mesajın saatine bakarak Masal'ın uyuduğunu anladım kapattım hemen :)) Çok fena boğazım aağrıyoo :((

o emmediğini uykuluyken falan emzirmeye çalışıyorum.yada elimle sağıyorum emdikten sonra hani boşalırsa süt üretimi artar diye.ama bilemiyorum ne olcak.artsın diye denemediğim hiç bir yöntem kalmadı.bakalım 6 ay bitti sayılır bunada şükür dicem en kötü ihtimal.bu arada bi dönem elimle sağdımda artmıştı düzenli olarak cemre emdikten sonra hemen sağıyordum bir kaşık çıksada kar kardır...

Son mesajın saatine bakarak Masal'ın uyuduğunu anladım kapattım hemen :)) Çok fena boğazım aağrıyoo :((
içimi dışımı bilen arkadaşım nsıl bu sıcakta hasta olursun,kapa o sebili çabuk ben hala ılıştırarak içiyorum meyvede ye bol bol poyrazımıda öpme bikaç gün :))
o emmediğini uykuluyken falan emzirmeye çalışıyorum.yada elimle sağıyorum emdikten sonra hani boşalırsa süt üretimi artar diye.ama bilemiyorum ne olcak.artsın diye denemediğim hiç bir yöntem kalmadı.bakalım 6 ay bitti sayılır bunada şükür dicem en kötü ihtimal.bu arada bi dönem elimle sağdımda artmıştı düzenli olarak cemre emdikten sonra hemen sağıyordum bir kaşık çıksada kar kardır...

bende o emmediğini gece uykuluyken veremiyorum bide uyanır diye :))bende hemen sağıp muhallebisine falan kullanayım ya da sebze yemeklerini sulandırayım öle seviyor,evet boşalcakki artcak canım iyi yapıyosun ihmal etme hiç,biz şimdilik tekle güzel idare ediyoruz inşalah o azalmaz,humananın rezene çayı benimkini çok arttırmıştı ama milupanınki arttırmadı bi dene istersen canım fırsat buldukçada sağ

içimi dışımı bilen arkadaşım nsıl bu sıcakta hasta olursun,kapa o sebili çabuk ben hala ılıştırarak içiyorum meyvede ye bol bol poyrazımıda öpme bikaç gün :))

bende o emmediğini gece uykuluyken veremiyorum bide uyanır diye :))bende hemen sağıp muhallebisine falan kullanayım ya da sebze yemeklerini sulandırayım öle seviyor,evet boşalcakki artcak canım iyi yapıyosun ihmal etme hiç,biz şimdilik tekle güzel idare ediyoruz inşalah o azalmaz,humananın rezene çayı benimkini çok arttırmıştı ama milupanınki arttırmadı bi dene istersen canım fırsat buldukçada sağ

still tea içmiştim canım ama etkili olmadı.neyse ben yine bitki çaylarına salça olayım ne olur ne olmaz.... umut fakirin ekmeğiymiş :)))

aman steel tea yi bende beğnmedim hiç,yalnız rezene sütede güzel bir tat katıyormuş,birde sibel yazmıştı malt içeceği onun sütünü arttırmıştı,sen bide normal su ve meyve suyuda iç bol bol ben hergün 2bardak içiyorum

kızlar nasılsınız bayadır giremiorum nete. bnm haylaz hiç rahat durmuo.umarım herkez ve bebişler iidir..herkeze çkkkk selamlar allaha emanet olun.hşçkln:80:

kızlar nasılsınız bayadır giremiorum nete. bnm haylaz hiç rahat durmuo.umarım herkez ve bebişler iidir..herkeze çkkkk selamlar allaha emanet olun.hşçkln:80:

iyiyiz canım eee artık büyüdüler ende uyuduğund giriyorum başka türlü olmuyr,geldin ve gidiyorsun sanırım,hoşçakal

selam kızlar bugün oğlumu dra götürdük 6 ayı doldu kontrole gittik yani...oğluşumun boyu 69 cm kilosu 7900 gr olmuş ek gıdaları konuştuk kahvaltı için cicibebeyi sordum önerir misiniz diye o da olabilir tabi dedi kahvaltılık malzemelerinin içinde karbonhidrat açığını kapatmak için cicibebe ekmek içi gibi alternatifler deneyebilirsin dedi...fiziksel ve nörolojik gelişimi çok iyi dedi...dr amcasına hep güldü ve ona cevaplar verdi agulamalarıyla benimle iletişim kuruyor çok iyi canavar gibi maşallah dedi çok şükür....ben de her anne gibi acaba zayıf mı diye hep hayıflanıyordum. şükür ki iyiymiş :)

pozidün yamışsın hero baby yememiş bebeğin
ben de dün denedim üzerindeki tarfi göre yaptım yemedi çok koyuydu
bugün daha sulu yaptım afiyetle yedi dene istersen canım

inşallah yaaa tek dileğim bu adaklar bile adadım o derece önemliydi benim için.azda olsa olsun sütüm.ısırgan işe yarıyor mu çayı yani??

ben malt icecegi stil tee bira mayasi dahil herseyi denedim
ama sadece isirgan iyi geldi bide abarti su icince farkediyo sekerim
bu arada bugun sevdenin corbasina et koydum
pek umidim yoktu ama bayildi
tavsiye ederim kizlar
kasaptan ozellikle bebek icin diye belirterek aldik
dana eti

Son düzenleme:
tavsiye ederim kizlar
dana eti

evet ben de ilk defa bugün çorbasına 1 tatlı kaşığı kadar kıyma koydum eskiden yediğinin 1,5 katı yedi çorbayı çok sevdi.

tavsiye ederim kizlar
dana eti

evet ben de ilk defa bugün çorbasına 1 tatlı kaşığı kadar kıyma koydum eskiden yediğinin 1,5 katı yedi çorbayı çok sevdi.

Kızlar kıymayı nasıl eklediniz....

bizim de alerjimiz geçsin yaaa.. her yediğim şeyde ya da oğlumun her yediğinde acaba diyorum...

Back