Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım link hata veriyor doğru olduğundan eminmisin?Merhaba arkadaşlar Bursada oturan anne ve bebeklerinin tanışması için bir topik açtık .Bursada oturan annelerimizi bu topice bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/aralik-anneleri/annele...ran-varmi.html
Valla ben bu kadar saçma birşey görmedim. Aralık annesi olmayan biri topiği ilk olarak açtı diye bizim ne istediğimizi kimse dikkate almıyor. Başka topikte liste olacakmış da buradana da sohbet.
Amaannn ben vazgeçtim, size iyi eğlenceler.
annelerim,
şu son günlerde genel bir karışıklık olduğu için tekrar açıklama gereği duyuyorum.
paylaşım yapacağınız başlık tek ve de burası,diğerlerini ben zaten kilitledim.
burası da sizin birbirinizin bilgilerini görebilmeniz açısından arkadaşınız tarafından oluşturulan listemiz.
buraya bilgilerinizi verdiğiniz zaman arkadaşımız sizi listeye ekleyecek.
örnek olması açısından aralık 2008 annelerinin başlıklarını inceleyebilirsiniza.s.
aynen be canım kesinlikle sana katılıyorum bundan daha saçma şey olamaz..oyuncağa çevirdiler..bir sadece aralık 2010 da anne olacak arkadaşlarla beraber olmak istedik o kadarValla ben bu kadar saçma birşey görmedim. Aralık annesi olmayan biri topiği ilk olarak açtı diye bizim ne istediğimizi kimse dikkate almıyor. Başka topikte liste olacakmış da buradana da sohbet.
Amaannn ben vazgeçtim, size iyi eğlenceler.