2010 Aralık Anneleri

slm kızlar bende aralık 2009 annesiyim hepinize sağlıklı güzel mutlu hamilelikler diliyorum tabiki bide sağlıklı bebişler...

herkese günaydın bebişler büyümeye başlamıştır sanırım kalp atışlarını dinleyen var mı neler hissettiniz. ben daha 17 nisanda gidecegim bebeğimin kalp atışlarını duymak içinde..herkese güzel bi gün geçirmesini diliyorum..

Insallah duyarsin canim. Bende yarin keseyi görmeye gidiyorum insallah.

günaydın arkadaşlar, Bugün nasıl aralık anneleri?Bulantılar falan başladı mı?Bende henüz bişey tok,sadece karın ağrım oluyor arada..

günaydın arkadaşlar, Bugün nasıl aralık anneleri?Bulantılar falan başladı mı?Bende henüz bişey tok,sadece karın ağrım oluyor arada..

Vallah bendede yok canim henüz bisi. Kendimi hic hamis gibi hissetmiyorum. Önceleri biraz kasik agrim vardi simdi oda gitti :)

Vallah bendede yok canim henüz bisi. Kendimi hic hamis gibi hissetmiyorum. Önceleri biraz kasik agrim vardi simdi oda gitti :)

bende de kasık ağrıları vardı artık onlar karmpa dönüştü bi kramp giriyor çok kötü kıvrandırıyor beni bazende iğne gibi batıyor ama ben bunların hepsine razıyım bulantım olmassa bulantım olursa çok kötü kendime gelemem artık bu arada benim bebiş 5+6 sizinkiler ne kadar oldu

kızlar aranızda istanbul avrupa yakasıda olan varsa bana hastane ve doktor tavsiye edebilirmisiniz?ben hala karar veremedim..

Bende 5+2 canim

merhaba kizlarr..hamilelik nasil gidiyor?
herkes insallah saglikla kucagina alir meleklerini

bende sanirim aralik annesi olacagim,yarin belli olacak insallah..
hamileyim ama pkoslu oldugumdan yumurtlama takibiyle hamile kaldim ve SAT diye bisey yok bende maalesef...yarin ilk kontrole gidecegiz,insallah yarindan itibaren bende aranizda olurum...

bende aralık annaesı olucam Allah ızın verırseyerimsenibenartık buranın sıkı takipçisiyimm,sat 1 mart yaşım 25 yarın doktora gıdıcem ınsallah gorurum keseyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…