• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

merhaba.bu konuyu daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.kızım 6 ay 5 günlük ek gıdalara başladık başlıcaz tavsiyelerinize ihtiyacım var

merhaba.bu konuyu daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim.kızım 6 ay 5 günlük ek gıdalara başladık başlıcaz tavsiyelerinize ihtiyacım var

canım ben ewde mayaladığım yoğurtla başladım ekgıdaya
daha sonra yavaş yavaş elma şeftali püresi sebze çorbası ama hepsi aynı hafta değil tabi yawaş yawaş verdim
şimdi 4 öğünümüz var ek gıda olarak ama bolca da emioruz
bi de su içioruz

canım ben ewde mayaladığım yoğurtla başladım ekgıdaya
daha sonra yavaş yavaş elma şeftali püresi sebze çorbası ama hepsi aynı hafta değil tabi yawaş yawaş verdim
şimdi 4 öğünümüz var ek gıda olarak ama bolca da emioruz
bi de su içioruz

öncelikle cevap yazmana sevindim çoksağol.yoğurdu nasıl yapıyorsun peki

öncelikle cevap yazmana sevindim çoksağol.yoğurdu nasıl yapıyorsun peki

:))
canım az bişe sütü ısıtıorum parmağımla bakıorum ısısına parmağımı yakmıcak sıcaklıktaykn içerisine yoğurt katıorum
şöle söyliyeyim küçücük bi kasem var onun ağzına kadr süt koyuyorum 1 ya da 2 tatlı kaşığı yoğurdu içine katıorum sonra iyice karıştırıorum
ağzını kapatıp iyice sarıp sarmalıorum
mutfakta ya da ewin herhangi sıcak bi yerinde yaklaşık 4 5 saat bırakıorum mayalanıo
ama ilk seferde tutmadı benim bi de bazen biraz cıvık oluo
ama önemli olan senin ewde yapıo olman zaten

:9::9: ya diş etleri için ne yapıcak canım,geçmiş olsun buarada,benimde 2dişimin minesimi oluyor ne oluyorsa artık dokununca bile ağrıyor diş eti çekilmesi olmuş snırım bende hassas dişler için macun aldım iyi geldi,emzirme sürecide dişler için kötü sütte içmiyorum pek iyice calsiyumsuz kalıyoruz
canım benimde hamilelikte diş etlerim iltehaplanmıştı, kıpkırmızı olmuştu, biraz geçti ama hala kızarık, o zaman antibiyotik kullanmıştım, şimdi gargara verdi, bende de o macunlardan var
kızlarrr yaa saç dökülmelerine çare bulanınız var mııı
avuç avuç saçım dökülüüooo:59:

canım ben boyatınca dökülmesi biraz azaldı, boyaya karşı değilsen boyatabilirsin, en fazla 6 ay sürüyomuş, defne 3 aylıktı benim saçlar dökülmeye başladı, şimdi 6 aylıız, max 3 ayımız daha var :43:

biz ek gıdayı hiç sevmedik, o kadar uğraşıyorum.ömrüm mutfakta geçiyo ama benimki 3.kaşıktan sonra püskütmeye başlıyo, ağzını bi kere kilitledimi zaten bitmiştir, çok zormuş bu ek gıda dönemi yaa:18:

canım benimde hamilelikte diş etlerim iltehaplanmıştı, kıpkırmızı olmuştu, biraz geçti ama hala kızarık, o zaman antibiyotik kullanmıştım, şimdi gargara verdi, bende de o macunlardan var

canım ben boyatınca dökülmesi biraz azaldı, boyaya karşı değilsen boyatabilirsin, en fazla 6 ay sürüyomuş, defne 3 aylıktı benim saçlar dökülmeye başladı, şimdi 6 aylıız, max 3 ayımız daha var :43:

hmmm benimki farklı bi durum,gerçi bu diş macunlındn sonra iyiyiz ama ne apılıyordur diş eti çekilmesi için acaba merak etim şimdi,belkibenim sorunum oda değilbilmiyorumki sadece soğuk içince sızlıyor bide değince sızlıyor o 2 dişin dibine,hassaslaşmış yani

Sanırım AFAROZ edilmişim.
sebebi hikmetini öğreneyim diye bir araştırayım dedimdi de,bissürü sayfa geçmiş, o kadar okuyamam şimdi,
afaroz edenlerin canları sağolsun.
Ama insan bi haber eder bişey eder, böyle damdan itilmişizde bide yerde gözümüzü açmışız gibi oldu, ayıp yahu, aaaa.:20:
sevmiştim uleyn sizi, bu bana yapılırmıydı beeaaa:25:

Sanırım AFAROZ edilmişim.
sebebi hikmetini öğreneyim diye bir araştırayım dedimdi de,bissürü sayfa geçmiş, o kadar okuyamam şimdi,
afaroz edenlerin canları sağolsun.
Ama insan bi haber eder bişey eder, böyle damdan itilmişizde bide yerde gözümüzü açmışız gibi oldu, ayıp yahu, aaaa.:20:
sevmiştim uleyn sizi, bu bana yapılırmıydı beeaaa:25:
sendemi bürütüsss :)))bence oku geçmişi anlarsın,geçmiş gündemimiz buydu çünkü
Günaydın herkeseeee. 6 da uyandık,birazdan tekrar uyutmayı deneyeceğim,bana şans dileyin :)

iyi şanslar dünürüm bizde yeni uyandık kahvaltı edicez şimdiii

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri...Siz evde bebeklerinizle beraber ben işte tek başımayım :2:
Benim yerime de uyuyun ve kahvaltı yapın ...:31:

günaydın arkadaşlar ben de 2010 aralık annesiyim ancak ben tüp bebekle anne olacaklar sayfasındandım orada da herkes faceye uçtu orası da boş kaldı ne yazıkki....ara ara sizin sayfanızı da okurdum burası yeniden şenlendi çok mutlu oldum...size bikaç sorum olacak bebeklerinizi ne kadar sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz bir de kendiniz tek başınıza yaptırabiliyor musunuz...ben küvetine oturtarak yaptırmaya çalışıyorum tabi eşimle artık çok zor oluyor sürekli hareketli ve kayıp duruyor kendi başıma yaptırmak istiyorum ama herhalde şimdilik başaramam.

sporstar anego günaydın kızlar nasılsınız
kızlar ek gıdaya başlayınca kakasını 3 güna bir yapmaya başladı bizimki
sizinde başınıza geldimi
anne sütü alıyorken 4-5 defa yapardı günde

günaydın arkadaşlar ben de 2010 aralık annesiyim ancak ben tüp bebekle anne olacaklar sayfasındandım orada da herkes faceye uçtu orası da boş kaldı ne yazıkki....ara ara sizin sayfanızı da okurdum burası yeniden şenlendi çok mutlu oldum...size bikaç sorum olacak bebeklerinizi ne kadar sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz bir de kendiniz tek başınıza yaptırabiliyor musunuz...ben küvetine oturtarak yaptırmaya çalışıyorum tabi eşimle artık çok zor oluyor sürekli hareketli ve kayıp duruyor kendi başıma yaptırmak istiyorum ama herhalde şimdilik başaramam.

günaydın kukuleta,bende hep kayınvalidemle yıkıyordum,kışın haftada 2 yıkıyorduk şimdi hergün yıkıyoruz,neyse facete kızlardan duymuştum,dikdörtgen delkli çamş. sepetleri varya ona oturtuyorum onuda küvete koyuyorum tabi ,buarada sepete havlu seriyorum acıtmasın diye,çok kolay ve keyifli oluyor artık kendim yıkıyorum,bende dün denedim tek başına ilk defa ve sonuç başarılı

sporstar anego günaydın kızlar nasılsınız
kızlar ek gıdaya başlayınca kakasını 3 güna bir yapmaya başladı bizimki
sizinde başınıza geldimi
anne sütü alıyorken 4-5 defa yapardı günde

günaydın canım biz iyiyiz sen?
evet öyle oluyor kakalar artık bunda demir ilacınında payı var,yalnız bazen günde 2kere yapıyor
bazen 2günde bir,dr.bize demir ilacını 2-3günde bir verebilirsin dedi öyle olunca

Son düzenleme:
Back