• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

paris bizim evin literatürüne bile girdi:54:sosyal paylaşım sitelerine ilişkin benim kendi sınırlarım var zaten.sürekli görüştüğüm insanları eklemem falan filan.fazla bir bilgi erişimi olabiliyor ve suistimal ihtimali artıyor.haa diyeceksin ne işin var facede o zaman?işte bu riski alabildiğim kadar varım

:9: bi bizim literatüre giremedi bitürlü,adam yokki ortalıklarda:1:heryerde var bu risk insanın arkadaşı bile yalancı sahtekar çıkabiliyor,sanalda nasıl olmasın,neyse böylde güzel bizim arkadaşlıklarımız,face olması şart değilmiş

Vallahi Tuğba profilimde paylaşmış bu parçayı,şimdi dinliyordum yahıuu. Kalbi temiz hatunsun :)

öyleyimdir :9: bende girdim profiline dinliyorum, ben bu şarkı çıktığında çok sevmiştim, adım Pelin olmadığı için de çok üzülmüştüm :27: ay o zmanlar lisedeydim, ne safmışım ayollll :52: :52: :52:

öffff ben de çıkıyorum, dişçim beni bekler, eziyet saatlerimi anlatırım size, çok korkuyorum yaaaa, ilkokul çocuğu gibi hissediyorum kendimi, yapabilsem kaçacam ama koceciğim elleriylen götürecek :50:

öffff ben de çıkıyorum, dişçim beni bekler, eziyet saatlerimi anlatırım size, çok korkuyorum yaaaa, ilkokul çocuğu gibi hissediyorum kendimi, yapabilsem kaçacam ama koceciğim elleriylen götürecek :50:

büyük ihtimalle kanal tedavisi ve dolgu gibi bişeyler yapcak,uyuştururse bişey hissetmezsin canım,geçmiş olsun

görüşürüz demetcim byy

ama ama... kaç bin milyon mesaj atmam lazım, sınırınız ne yani, nereye kadar genişleyebilir... bi de ben yazınca neden kesildi mesajlar, gidiim mi ben gidiim mi??

şimdi şöyle oluyor sırf mesaj değil resimdekoyman lazım,ama çokta fazla koyarsan yine şüphelenip çıkarabilriz,çok yazandan da korkuyoruz az yazandanda,sen kendin dengelersin artık:9:aman çok levent kırca usulü oldu:1: bebişler uyandı sanırım bizimkide kımıl mıl şuara hatta uyandı

Ay sizi buralarda görünce ne mutlu oldum...
4 sayfa yazmışsınız ben yokken...
Umarım böyle devam eder...

Ya kızlar tooba ve küçükprensten haberi olan var mı onları hiç göremedim ve denizim16

Son düzenleme:
meraba kızlar,benim kuzu 9:30dan beri uyuyo,sabahleyin bi kaka yaptı sormayınn:37: doğru banyoya,sonrada bi güzel karnını doyurduk veee hala uyuyo...
10-15 dk da bir kontrole gidiyom,bişeymi oldu diye,eee alışmamışız napiim böyle bi gündüz uykusuna:nazar::nazar::nazar:
bizde faace de bebiş resimlerine baktık,mutlu olduk,şimdide mutfağa gidip brownie yapcam,canı çeken gelsinnn:56:

ayy ben bi koşu geliyorum cnm.maşallah kuzuna daa
darısı benim sıpayaaa

çok geçmiş olsun cnmm.inş sıkıntısız bir şekilde halleder doktorcuğun.

kızlar galiba biz ishal oluyoruz.sabah kalktığından beri 4 kere kaka yaptı ve normalden daha sulu.benim oğluş günde bir defa kaka yapar normalde
bir de sürekli elleri kulaklaında
acaba diş mi çıkartıyor ki???

özlemmm geçen gün senin açtığın konudan bilgi çalarak bugün masalı dikdörgen çamş. sepetinde yıkadım inanılmaz keyif aldı ve çok kolay oldu bunun için duyguya teşekkür ediyorum,hiç oturak alma canım yakında normal küvettede otururlar zaten

geldim ben, hiçbişey yapmadı doktor, önce dişeti problemini çözücez sonra dolgu, ama adam çok salak çıktı, diş röntgenini elimize aldığımızda dişler ters gözüküyo ya, yani sağdakiler solda,soldakiler sağda, adam ısrarla dolgunu çıkarır tekrar dolgu yaparız diyo, ben solda dolgu yok sağda dolgu var, benim sol dişim ağrıyo diyorum ama hayır orda dolgu var, çok uzun zaman olmuş heralde hatırlamıyosun sen diyo, manyakmıdır nedir, ağzımda 2 tane dolgu var ikisi de sağ tarafta, diş etlerini halledeyim tekrar o doktora gitmiycem, dolguyu başkasına yaptırırım, delimidir nedir, böyleleri sağlam dişi bile çeker:20:

geldim ben, hiçbişey yapmadı doktor, önce dişeti problemini çözücez sonra dolgu, ama adam çok salak çıktı, diş röntgenini elimize aldığımızda dişler ters gözüküyo ya, yani sağdakiler solda,soldakiler sağda, adam ısrarla dolgunu çıkarır tekrar dolgu yaparız diyo, ben solda dolgu yok sağda dolgu var, benim sol dişim ağrıyo diyorum ama hayır orda dolgu var, çok uzun zaman olmuş heralde hatırlamıyosun sen diyo, manyakmıdır nedir, ağzımda 2 tane dolgu var ikisi de sağ tarafta, diş etlerini halledeyim tekrar o doktora gitmiycem, dolguyu başkasına yaptırırım, delimidir nedir, böyleleri sağlam dişi bile çeker:20:

:9::9: ya diş etleri için ne yapıcak canım,geçmiş olsun buarada,benimde 2dişimin minesimi oluyor ne oluyorsa artık dokununca bile ağrıyor diş eti çekilmesi olmuş snırım bende hassas dişler için macun aldım iyi geldi,emzirme sürecide dişler için kötü sütte içmiyorum pek iyice calsiyumsuz kalıyoruz

Son düzenleme:
oooy oyy diiişşş demeyin ya benim de gitmem lazım doktora ama korkuorum dolgu olcak 2 tane :(
bana 1 dolgu için 3 iğne yapıo doktor zor uyuşuo walla geçen gittiğimde masada morarmıştım o kadr korkarım yaniiii

canım ya herkes sırf içi rahat etçek diye arada da olsa paylaşım yapan bizden bilgiler edinen kişilerin çıkması taraftarı oldu,herkese saygı duuyorum ama ben buna karşıyım,şimdi kaç gündür buraya msj yazan pelini veya diğerlerini arayan ben geri girmek istiyorum ben paylaşım yapıyordum diyen kişilerin suçu ne,ne kadar kırıcı ve rencide edici bir durum,sırf bizim içimiz rahat etsin dye yapıldı,inşallah rahattır artık,dün banu ben kendimi ispat edebilirim diyor ne gerek var buna,bence bunu demesi bile çok onur kırıcı bişey ki ben onun paylaşım yaptığını biliyorum o onun gibi kaç kişiyi,ben rahat edeim ama banu kırılsın demi nasıl olsa tanımıyoruz hiç önemli değil,ayrıca yanlışlık falanda olduğu yok kimse sesini çıkarmasa bu çıkarılan çıkarılmış olucaktı ve geride alınmıcaklardı,neyse olan oldu kesinlikle kişisel birşey değil burada ayşe-fatma suçlu diyemem ben olaya kırgınım,ayrıca kimseye açıklamamıştım esracım kimse senden bişey saklamıyor emin olabilirsin :))

canım çok sağol sende olmasan kimsenin umurunda değiliz gibime geliyor napalım istenmiyorsak kendileri bilir anlayışın için çok teşekkür edrim

oooy oyy diiişşş demeyin ya benim de gitmem lazım doktora ama korkuorum dolgu olcak 2 tane :(
bana 1 dolgu için 3 iğne yapıo doktor zor uyuşuo walla geçen gittiğimde masada morarmıştım o kadr korkarım yaniiii

uyuşturmak içinde ilk sprey sıkıyor değil mi?ben hiç acı falan hissetmiyorum korkmuyorum o yüzden,ya eşimin ağzında bir tane dolgu ve çürük bile yok benimkiler ise çok güçsüz 3kere düşüp kırdığımı biliyorum ön dişlerimi,eşim 2sene emmiiş ama inşallah bebişlerimizde emsin okadar,6ayı devirdik en kötü o bile yeter

canım çok sağol sende olmasan kimsenin umurunda değiliz gibime geliyor napalım istenmiyorsak kendileri bilir anlayışın için çok teşekkür edrim

rica ederim canım ama 2taraf içinde kişisel değil bu tavrım senin yerinde naciyede olsa aynı şeyi yazardım,ama istensende girme artık ya,ne olcak girmesen,zorla paylaşımmı yapcaksın hergün

uyuşturmak içinde ilk sprey sıkıyor değil mi?ben hiç acı falan hissetmiyorum korkmuyorum o yüzden,ya eşimin ağzında bir tane dolgu ve çürük bile yok benimkiler ise çok güçsüz 3kere düşüp kırdığımı biliyorum ön dişlerimi,eşim 2sene emmiiş ama inşallah bebişlerimizde emsin okadar,6ayı devirdik en kötü o bile yeter

tatlım sıkıo ama hiç uyuşmuo benim dişetim ya offf içim kalkıo konuşurken bile :(

Back