• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

haklısın o çıkarılanlar arasında biz de olabilirdik,açıkcası ben çıkarılsam dönmek de istemezdim :20: kulaktan kulağa meselesi de senle alakalı değil canım yaa, ben geçen gecede takıldım kaldım :37:

herkesin kendine müslüman olduğu bir toplumda yaşıyoruz,heryerde bu böyle dışarıda da öyle,aynen canım ya kendi kendime onu düşünüyorum,ben kendimce bikaç kişinin hakkını savunuyorum onlarda ne olur bizi geri alın diyor,ahh diyorum sinem kaynadın boşuna arada:9:

Hay senin ağzını öpim ben. Hem var ya tartışmaları okuyamadığınız için bu feveran. Vallahi de öyle. Ayrıca ilk defa konu silindi Esra'cım,konular siliniyor derken sürekli aynı şey oluyor zannedilir. Ben biraz tartıştım herkesle :)) Tatlıya bağladık,ertesi gün yorumlara devam edilip konu uzamasın diye sildim. Herşey normal artık çok şükür..

bi de bu arada ben tartıştığınızı bile bilmiyodum şimdi okudum Pelinim, dolayısıyla tartışmaları okuyamadığım için veryansın etmem gibi bi durum yok ortada :59:

canım ya herkes sırf içi rahat etçek diye arada da olsa paylaşım yapan bizden bilgiler edinen kişilerin çıkması taraftarı oldu,herkese saygı duuyorum ama ben buna karşıyım,şimdi kaç gündür buraya msj yazan pelini veya diğerlerini arayan ben geri girmek istiyorum ben paylaşım yapıyordum diyen kişilerin suçu ne,ne kadar kırıcı ve rencide edici bir durum,sırf bizim içimiz rahat etsin dye yapıldı,inşallah rahattır artık,dün banu ben kendimi ispat edebilirim diyor ne gerek var buna,bence bunu demesi bile çok onur kırıcı bişey ki ben onun paylaşım yaptığını biliyorum o onun gibi kaç kişiyi,ben rahat edeim ama banu kırılsın demi nasıl olsa tanımıyoruz hiç önemli değil,ayrıca yanlışlık falanda olduğu yok kimse sesini çıkarmasa bu çıkarılan çıkarılmış olucaktı ve geride alınmıcaklardı,neyse olan oldu kesinlikle kişisel birşey değil burada ayşe-fatma suçlu diyemem ben olaya kırgınım,ayrıca kimseye açıklamamıştım esracım kimse senden bişey saklamıyor emin olabilirsin :))

ama yavrum bir de şu açıdan bak.çok uzun zamandır yüreklerin açıldığı biri tarafından aldatıldığını düşündü herkes ve panik oldu.Ehh bu durumda güvenlik sorgulaması yapılması çok doğal.belki daha yumuşak geçişler yapılabilirdi ama olan oldu artık.sonuçta face de burası gibi bir paylaşım sitesi.ama orada mahrem konular bile uluorta döküldüğü gibi ailenden işine kadar tüm bilgileri sayfanda sergiliyorsun.yani sadece izleyici olunmasın tam katılım olsun görüşünü artık ben de taşıyorum canım.

sağol canım yaw :16:

Pelinim sözüm meclisten dışarı ama gruba bildirilmedi bile, aa gece çok geç yattık, aman da aman neler konuşuldu gibi bi sürü ifadeler var, ama ortada mesaj yok, eski mesajlar yok, aydınlatıcı bi mesaj da yok, hani bi bşlık açılıp da arkadaşlar artık bu konuda konuşulşmayacak, eski mesajlar da silindi denseydi ben kendimi böle hissetmezdim, işin garibi sanki grupta bu durumdan bi ben habersizmişim gibi, herkes yorumlar yazmış filan, amann hepimiz bu ara bi tuhafız, alınganlığıma gelmiştir. Yöneticilerimizden gayet memnunum ben

datlum benim de birşey bildiğim yok,tahminlerim var sadece:1:

meraba kızlar,benim kuzu 9:30dan beri uyuyo,sabahleyin bi kaka yaptı sormayınn:37: doğru banyoya,sonrada bi güzel karnını doyurduk veee hala uyuyo...
10-15 dk da bir kontrole gidiyom,bişeymi oldu diye,eee alışmamışız napiim böyle bi gündüz uykusuna:nazar::nazar::nazar:
bizde faace de bebiş resimlerine baktık,mutlu olduk,şimdide mutfağa gidip brownie yapcam,canı çeken gelsinnn:56:

sağol canım yaw :16:

Pelinim sözüm meclisten dışarı ama gruba bildirilmedi bile, aa gece çok geç yattık, aman da aman neler konuşuldu gibi bi sürü ifadeler var, ama ortada mesaj yok, eski mesajlar yok, aydınlatıcı bi mesaj da yok, hani bi bşlık açılıp da arkadaşlar artık bu konuda konuşulşmayacak, eski mesajlar da silindi denseydi ben kendimi böle hissetmezdim, işin garibi sanki grupta bu durumdan bi ben habersizmişim gibi, herkes yorumlar yazmış filan, amann hepimiz bu ara bi tuhafız, alınganlığıma gelmiştir. Yöneticilerimizden gayet memnunum ben

Yok kuzu be sadece asu,mine,ben onlinedık. Tartışmayı da kimse görmedi. Yorum yazanlar öyle ortaya yazmışlar belli ki. Ben çıkartılanlar için haber verilmedi,saygısızlık yani paylaşım yapanlar vardı dedim. İşte biz de istenileni yaptık vs. dediler. Sonuç olarak talepte bulunanları alacağım tabi paylaşım yapanlardan. Tabi bu kadar basit değil kalpler kırıldı ama ...

İşte böyle sonra sabah gelenlerden fikir belirtenler olur,tartışma devam eder diye kaldırdık başlıkları. Malum konu ile ilgili uzayan başlıkları da kaldırdım. Tekrar normal paylaşımlarımıza döndük çok şükür..

bi de bu arada ben tartıştığınızı bile bilmiyodum şimdi okudum Pelinim, dolayısıyla tartışmaları okuyamadığım için veryansın etmem gibi bi durum yok ortada :59:

bizde biraz yabancı kaldık duruma esracım,takip edememişim,ama durumu tam olarak anlayamasmda hallolmuş şükür,umarım bi daha yaşanmaz

selam herkese,

nasılsınız. kkyı ben de özlüyorum hatta burda muhabbetin daha güzel olduğunu söylemiştim bikaç kere ama kitleleri peşinden sürükleyen (bkz: sporstar) biri döndürebilirmiş bizi ancak:) sinemcim seni aramızda görmek isteriz ama için nasıl rahat edecekse öyle yap. ilerde döneceğin umudumu hep koruyacağım:) bu arada smiley'ler gibi en çok özlediğim şeylerden biri de kimlerin online olduğunu altta görmekmiş. face de çok aramıştım bunu ilk zamanlar:)
canım olay olması lazımmış benle alakası yok,bende alttakileri ve smiley'ları çoklemişim cidden şuan bak ne şeker :37::9:
ama yavrum bir de şu açıdan bak.çok uzun zamandır yüreklerin açıldığı biri tarafından aldatıldığını düşündü herkes ve panik oldu.Ehh bu durumda güvenlik sorgulaması yapılması çok doğal.belki daha yumuşak geçişler yapılabilirdi ama olan oldu artık.sonuçta face de burası gibi bir paylaşım sitesi.ama orada mahrem konular bile uluorta döküldüğü gibi ailenden işine kadar tüm bilgileri sayfanda sergiliyorsun.yani sadece izleyici olunmasın tam katılım olsun görüşünü artık ben de taşıyorum canım.

datlum benim de birşey bildiğim yok,tahminlerim var sadece:1:
tabi canım çoğunluk o yöndeydi işte bana tam uymuyor bu o yüzden katılamıyorum,yalnız orada daparis diyorsunuz burada da daha mahremi hangisi pek hatırlayamadım:9:

kızlar günaydın dicem çünkü biz dün gece doğru düzgün uyumadık
pazartesi aşı olduk 2 gündür huysuzuz huylarımız azcık değişti diş de çıkarıcaz sanırım hem kulaklarımızla çok uğraşıoruz hem alt dudağımızı çok emioruz
işimiz zor yani
okudum yazdıklarınızı çok özlemişim sayfaları böle okumayı yahu :))
laviusc canım aldın mı rapor gidio musun okula ?

yok tatlım almadım rapor.8.30 da gidiyorum.9 ya da 9.30 gibi geliyorum.rapor alıcam dedim ama idarecilerim anlayş gösterdiler.imza at git dediler.ben geliyorum eşim gidiyor.aynı yöntem devam yani...sen ne alemdesin?ha çocukların huysuzluğu aynı paşam da kucaktn inmiyor.ilgi istiyor.galiba diş çıkarıyoruz

meraba kızlar,benim kuzu 9:30dan beri uyuyo,sabahleyin bi kaka yaptı sormayınn:37: doğru banyoya,sonrada bi güzel karnını doyurduk veee hala uyuyo...
10-15 dk da bir kontrole gidiyom,bişeymi oldu diye,eee alışmamışız napiim böyle bi gündüz uykusuna:nazar::nazar::nazar:
bizde faace de bebiş resimlerine baktık,mutlu olduk,şimdide mutfağa gidip brownie yapcam,canı çeken gelsinnn:56:

gelioouuurruuum.:39:

Yok kuzu be sadece asu,mine,ben onlinedık. Tartışmayı da kimse görmedi. Yorum yazanlar öyle ortaya yazmışlar belli ki. Ben çıkartılanlar için haber verilmedi,saygısızlık yani paylaşım yapanlar vardı dedim. İşte biz de istenileni yaptık vs. dediler. Sonuç olarak talepte bulunanları alacağım tabi paylaşım yapanlardan. Tabi bu kadar basit değil kalpler kırıldı ama ...

İşte böyle sonra sabah gelenlerden fikir belirtenler olur,tartışma devam eder diye kaldırdık başlıkları. Malum konu ile ilgili uzayan başlıkları da kaldırdım. Tekrar normal paylaşımlarımıza döndük çok şükür..

Pelin seni seviyorum biliyosun değil mi :16:

O zaman bi şarkı patlatayım:

Hayat bazen birini seçer
Biz "pas!" deriz söz Pelin'e geçer
Pelin'in bir stili var
Mesela aşık olmaz
Biz hepimiz buluşuruz
Pelin'in vakti olmaz
Bak Pelin'e Pelin'e
Mor bana gitmez Pelin'e gider
O beni sevmez Pelin'i sever
Kader bana gülmez
Pelin'e güler
Pelin'e Pelin'e
Kimse beni çekmez
Pelin'i çeker
Bak Pelin'e Pelin'e
Pelin'in aşkı şuymuş
Dünyada bulunmaz
Pelin'in fikri buymus Pelin'le yarışılmaz
Bak Pelin'e Pelin'e...

:1: :1: :1:

hakket kk nın sineme ihtiyacı varmış, 9 kullanıcı 1 ziyaretçi, dı dı dı dımmmmm ziyaretçi de kim acaba??? :1: :1: :1:

canım olay olması lazımmış benle alakası yok,bende alttakileri ve smiley'ları çoklemişim cidden şuan bak ne şeker :37::9:

tabi canım çoğunluk o yöndeydi işte bana tam uymuyor bu o yüzden katılamıyorum,yalnız orada daparis diyorsunuz burada da daha mahremi hangisi pek hatırlayamadım:9:

paris bizim evin literatürüne bile girdi:54:sosyal paylaşım sitelerine ilişkin benim kendi sınırlarım var zaten.sürekli görüştüğüm insanları eklemem falan filan.fazla bir bilgi erişimi olabiliyor ve suistimal ihtimali artıyor.haa diyeceksin ne işin var facede o zaman?işte bu riski alabildiğim kadar varım

Off ben buraya takıldım kaldım da 1.30 da dişçide randevum var benim, çok korkuyorum yaaaa, Defnem'in hatıralarından bir adet çürüğümü bakalım doktor bey ne yapacak. Canım acıycak, beynim zonkluycak, iğne yapacak, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, biri beni kurtarsın bu işkenceden :4: :4: :4:

O zaman bi şarkı patlatayım:

Hayat bazen birini seçer
Biz "pas!" deriz söz Pelin'e geçer
Pelin'in bir stili var
Mesela aşık olmaz
Biz hepimiz buluşuruz
Pelin'in vakti olmaz
Bak Pelin'e Pelin'e
Mor bana gitmez Pelin'e gider
O beni sevmez Pelin'i sever
Kader bana gülmez
Pelin'e güler
Pelin'e Pelin'e....

:1: :1: :1:

Vallahi Tuğba profilimde paylaşmış bu parçayı,şimdi dinliyordum yahıuu. Kalbi temiz hatunsun :)

hakket kk nın sineme ihtiyacı varmış, 9 kullanıcı 1 ziyaretçi, dı dı dı dımmmmm ziyaretçi de kim acaba??? :1: :1: :1:

Hoeyyyyyy ziyaretçiii!!! Eğer malum şahıssan bana cevap vermeden gittin ya çok bozuldum haberin ola :43: Ama ben yine de içimde sana karşı yumuşak duygular besliyorum elimde değil :43:

yok tatlım almadım rapor.8.30 da gidiyorum.9 ya da 9.30 gibi geliyorum.rapor alıcam dedim ama idarecilerim anlayş gösterdiler.imza at git dediler.ben geliyorum eşim gidiyor.aynı yöntem devam yani...sen ne alemdesin?ha çocukların huysuzluğu aynı paşam da kucaktn inmiyor.ilgi istiyor.galiba diş çıkarıyoruz

canım ne kadr anlayışlı idarecilerin var yaa maşallah
benim müdür hayatta bırakmaz 9 1 arası ordayız ama ben rapor aldım
eylülde gitcem inşallah

Back