• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Buranın az da olsa hareketlenmesine sevindim ama :) benim işyerinde face açılmıyor zaten sadece kadınlar kulübüne bakabiliyorum ve burda kimse olmayınca çok sıkıcı oluyor inşallah burda da muhabbet artar...

Buranın az da olsa hareketlenmesine sevindim ama :) benim işyerinde face açılmıyor zaten sadece kadınlar kulübüne bakabiliyorum ve burda kimse olmayınca çok sıkıcı oluyor inşallah burda da muhabbet artar...

bende masal uyurken girerim arada yine 3-5 muhabbet olur canım,zaten hiç face'e girmeyenlerde vardı işte 8-10kişi eder :))meliscik napıyor

kızlar her ne kadar doktorlar tavsiye etmesede ben kızıma yürüteç aldım..o kadar mutlu oluyorki yürütecinde ne zararı var bende tam bilmiyorum yinede üzerinde fazla tutmamaya çalışıyorum..

bende masal uyurken girerim arada yine 3-5 muhabbet olur canım,zaten hiç face'e girmeyenlerde vardı işte 8-10kişi eder :))meliscik napıyor

evet canım zaten birkaç gündür hareketlendi ne güzel..melisçik ne yapsın büyüyor ama bu sıralar huysuz bende dişe yoruyorum hem huysuz hem eli sürekli kulaklarında inşallah kulakla ilgili bir sorunu yoktur.Masal nasıl oldu yaramazlık yapıyormu hala...

kızlar her ne kadar doktorlar tavsiye etmesede ben kızıma yürüteç aldım..o kadar mutlu oluyorki yürütecinde ne zararı var bende tam bilmiyorum yinede üzerinde fazla tutmamaya çalışıyorum..
canım benim dr.da tavsiye etmiyordu,sanırım kalçayla iligili bi durum bende bilmiyorum tam
evet canım zaten birkaç gündür hareketlendi ne güzel..melisçik ne yapsın büyüyor ama bu sıralar huysuz bende dişe yoruyorum hem huysuz hem eli sürekli kulaklarında inşallah kulakla ilgili bir sorunu yoktur.Masal nasıl oldu yaramazlık yapıyormu hala...

evet canım diş oluncda kulaklarını ellerlermiş inşallah kulakla ilgili bişey değildir,masalın huysuzluğu uykuyla ilgili canım ya,zor geçiyo uykuya,arada çok iyi ama arada bozuyor birde çok sık uyuyor hala umarım azalır yavaş yavaş

Sinemcim burdayken söyleyim kız senin gidişin aysedurunun şokundan daha fazla etkiledi face gurubunda :) biz durunun yani nilin gerekirse blogundan takip edicez ama masalın gelişimini nasıl görücez burdan hadi sen neyse face te yoksun ama Masaldan mahrum ettin bizi (ki ben onu çok seviyodum) en çok ona üzüldüm.

Pardon dan diye girdim ama duru nil değil ki?
fotoğraflar çalınmamış mı yanlış mı bilgilendim ben ..
o blogdaki kız 3 yaşında duru daha 7 aylık idi.
bana ayşeduru'nun fake bir karakter olduğu söylendi.
neymiş yani durum.. siz hala nilin duru olduğunu mu düşünüyorsunuz ?

canım ayseduru nickli şahıs aslında 3 yaşında olan nil'in 6-7 aylık fotolarını bize kendi kızı duru olarak gösterdi. kendisini de nilin annesi selinin fotolarıyla tanıttı. 2010 gelinlerinden bazılarıyla msnden görüşüyormuş galiba. onlara adının ne olduğunu söyledi merak ediyoruz doğrusu. biz onu ayşe nil dereli olarak tanıdık. oysa kk da ilk tanıdığımızda adı ayşegüldü... bir de düğün fotolarını falan göstermiş 2010 gelinlerinin topiğinde, bi arkadaş netten kopyalanmış gibi deyince çok alınmış. büyük ihtimalle o fotolar da çalıntıydı.. biz nil bebeği çok sevdik ama ayseduru bizim için bitmiştir...

Ayşeduru fake bi karakter, aslında Duru diye bi bebek yok, bizim duru sandığımız aslında Nil'in bebekliğiymiş, yani biz 3 yıl öncesinden gidiyomuşuz:) Nil'in Duru bebek olduğunu düşünmüyoruz tabiki, Duru diye biri yok çünkü, ama Duru bizim için çok özeldi, ilk bebeğimizdi güya, onun için biz Nil'in gelişimini bloğundan takip etmeye devam edicez, o bebeğin adının ne olduğu önemsiz bizim için ister Nil ister Duru, biz o bebeğe aşığız. Bilmem anlatabildim mi. Sanırım senin de ayşeduru nickli şahısla samimiyetin varmış, senin adına da üzüldüm...

dün gece face de ne konuşulmuş ben anlamadım yaw, herşey tatlıya bağlandı filan yazılmış, malum meseleyle alakalı mı, eski mesajlar silinmiş, iyi de olmuş, bugün kimse hiçbişey olmamış gibi davranıyo ama sanki hala bi gerginlik var, yada bana mı öle geldi acep? dünkü muhabbet bari silinmeseydi de meseleyi anlasaydık :9:

Merhaba anego...
Ben de oğluma aldım yürüteç dediğin gibi çok mutlu oluyor...
Zaten içine oturmuyor ki hep ayata...Dün halı yıkadım evdeki tum halılar kalkmıştı çocuk istediği yere gitti çığlaklar havarda uçuştu :27: Ama dediğin gibi çok tutmuyorum bende ara ara biniyor..

o duru diye bildiğimiz bebeğin gerçek adı nil canım :))hala araştırma üzerindeler yakında kokusu çıkar kim olduğunun,aynen arkadaşların dediği gibi yabi durum
dün gece face de ne konuşulmuş ben anlamadım yaw, herşey tatlıya bağlandı filan yazılmış, malum meseleyle alakalı mı, eski mesajlar silinmiş, iyi de olmuş, bugün kimse hiçbişey olmamış gibi davranıyo ama sanki hala bi gerginlik var, yada bana mı öle geldi acep? dünkü muhabbet bari silinmeseydi de meseleyi anlasaydık :9:

:))ben biliyorum ama anlatmam,sizin özeliniz o :)):9:

o duru diye bildiğimiz bebeğin gerçek adı nil canım :))hala araştırma üzerindeler yakında kokusu çıkar kim olduğunun,aynen arkadaşların dediği gibi yabi durum

:))ben biliyorum ama anlatmam,sizin özeliniz o :)):9:

Yahu böyle konuşuyorsunuz bende merak ediyorum anlatın bize de be :37:

:)))iyiyim canım ne olsun ,masalı sallıyorum ayağımda,sen nasılsın,buarada ben senin mesleğini yeni öğrendim,psikiyatrik durumum yok demi:))

yok yok:1: ama sırf seni görmeye geldim buraya haberin ola:)pelinle gönderdiğin yazıyı hiçççç beğenmedim hatta Mete de beğenmedi,ekrana pat pat vurdu.Ancak kararını saygıyla karşılıyorum.terkedilmiş hissettim kız sen gidince:26:

yok yok:1: ama sırf seni görmeye geldim buraya haberin ola:)pelinle gönderdiğin yazıyı hiçççç beğenmedim hatta Mete de beğenmedi,ekrana pat pat vurdu.Ancak kararını saygıyla karşılıyorum.terkedilmiş hissettim kız sen gidince:26:

teşekkür ederim canım,ya çok özenerek seçmiştim kelimeleri,ben okuyunca güzel ve anlamlı bulmuştum hem:9:,mete başka bişeye kızmıştır o ara kesin:9::))facete beraberiz arada burada da konuşuruz böyle,kısmet böyleymiş diyelim,kader kısmet demesek bağlayamıcaz cümleleri zaten:1:

Back