ya şu 34 beden pantolonuma giremiyom da o canımı sıkıyo[/QUOTE
offf yaaa ne sorunnnn...bende eşime göstermeden nasıl 42 beden don alırım diye canım sıkılıyo
canım diyet topiclerine laf attım,sen emziriyosun dediler,oralı omadılar...ühüüüü...
ay ne güldüm ya...
Oda birşey mi ben eşimin yanına don paça çıkamıyorum be...
Karanlıkta ancak...
benim eşime hipertiodi teşsihi konulmuştu:26:
Evet canım sana yazacaktım hatlar karıştı...
Nasıl şimdi durumlar...
pelincim sen yöneticilerdensin ama kim yaptıysa çok kızdım bunu face de yaz benim yerime sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuuu burada da muhabbet güzel ama face bi başkaydı artık anılarımda kalacak galiba :))))) sinem gaz verdi ama ben yine de girmek isterim :)) ne kadar kırılsam da ama kim çıksın dediyse bana ona çok kızıcam :)))
buradan sonra facebook da yazmak bi tuhaf gelmişti.Şimdi burası tuhaf gelmeye başladı : )
Sinem sen biraz kafanı dinle, nasıl olsa gelirsin.: )Belkide beni yanına alırsın belli olmaz : )
merhaba.burdada face dede çok aktif bir kullanıcı olmadım.ama hamileliğimin ilk günlerinden beri sohbetleri ilgiyle ve merakla takip ettim hatta merak ettiiğim soruların cevaplarını bulmamda çokta faydası oldu.face deki arkadaşlar gruptan çıkartmışlar benide kendi deyimleriyle temizlik yapmışlar.hiç bir açıklama yapmadan en azından bir mesaj atabilirlerdi. listeden sildiklerine gere bir bildikleri vardır e hayırlısı ozaman
tabiki sonuna kadar hak veriyorum ama insanların ne kadar samimi olduğunun kanıtı nedir çok yorum yapan resim paylaşanınıda gördük.sadece temizlik cümlesi biraz rahatsız etti okadar
çıkarılan arkadaşlar netten araştırın bilgilerinizi
??????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?