2010 Aralık Anneleri

oooo nörüuonuz hatun kişiler burda kalabalık bayağı.neyse geldim gidiyorum kociş geldi çayımızı içelim.palamut bebeğimi uyutayım.havada felaket sıcak....

geri donen herkeslere selam olsun
bu kadar sayfa gorunce bi durummu var diye catladim walla
neyse asayis berkemalmis
bugun evlilik yildonumumuzdu romantik bi yemege gittik sevdeyi ananeye satip
bu sefer olay cikarmadi neyseki
en son babaneyi komaya sokmustuda
(ozlemisim kkda muhabbeti!!!)
facede fazla takilamiyorum burasi guzel bence

bu zamana kadarfacebooktaki paylaşımlarımızın amacı anlaşılmıştır herhalde hem bebişler hem özel hayat.
isteyen istediğini paylaşıyor.paylaşmak yani.
sineme katılıyorum googleda ne ararsan çıkıyor karşına.
facede de gece herşey çözüme bağlanmış.
ister burda ister orda paylaşıma devam.

günaydıınnn herkese...gününüz güzel olsun
bebişler uyusun büyüsün:)

bi gerginlik yok pandacım:))herkes iyi, bende böle takılıyorum biraz,bebişin nasıl?

sevindim gerginlik olmamasına :)
bebişim çok huysuzdu dün zor uyuttum ara ara uyandı ama ateşlenmedi çok şükür
oynuo şimdi yanımda tospaaam :)
masalcık da iyidir inşallah aşılarınızı oldunuz mu

canım mutlu huzurlu nice mutlu seneler geçirmenizi dilerim kutlarım.

bizimde 18 iydi bizde anneanneye bırakıp yemeğe gittik :) problem çıkarmamış.
ama babaannede ağlıyo nedense bizimki , dün beraber alışveriş merkezine gittik ben siz mağazaya girmeyin dedim dışarıda bebek arabasında gezdiriyodu kıyameti koparmış bi baktım çığlık çığlığa ağlıyo hyret edilicek bişi alınca sustu hemen bi kere daha yaptı bırakıp dışarı çıkmıştık 1 saat durmadı babaannede napıcaz bilmem işe başlayınca babaannesi bakıcak alışır inşallah çok üzülüyorum kadında şaşırıyo yazık...

bizi de alın alın facebook a ne yani biz öksüz müyüz çok üzülüyorum bak sütüm kesilirse sizden bilirim :))))) şu ayşemidir durumudur nedir elime bi geçerse eşek sudan gelene kadar dövücem onun yüzünden bizde suçumuz yokken kapı dışarı edildik ühü ühü ağlıciiiiiim...sevgili duygusal aralık anneleri beni duyun....

canımm pelinle arkadaşsan mesaj fırlat ama katılımcı ol lütfen hoşlanılmıyo sadece okunulmasından.(şimdi ismine baktımda gruptan hatırlıyorum ben seni ama bir sürü arkadaş çıkarılmış)

nerdil Can ın yarı doğum günü kutlu olsun :)kızımda bugün yarı yaşını doldurdu :))Başladın mı sen ek gıdaya neler veriyorsun ve nasıl yapıyorsun .ayrıca yürüteç aldın mı? :)Aynı gün doğum yaptık ya sen neler yapıyorsun merak ettim :))

canım benim yanlış anlama ama niye taktın bukadar girmeye,girip gönül rahatlığıyla muhabbet edebilcekmisin,zaten bukadar istemeye seni alırlar erak etme sen ama keşke boşver deyip yoluna baksaydın

sinemcim canım benim kesinlikle sana dön diye baskı yapmak maksadıyla yazmıyorum bu yazıyı ama sadece sana şunları söylemek isterim belki bişeylere sinirlendin belki bazı şeyler seni bunalttı belki birilerine kırıldın inan her ne olursa olsun biz sonuçta 1 yılı aşkın bir süredir bir aile gibi olduk herşeyimizi paylaştık insan aile içinde nasılsa kırılıp bazen kafasını dinlemek istiyosa buda aynı sey bende senin biraz rahatlayıp tekrar aramıza dönmeni çok istiyorum kendine asla saygısızlık yapmış olmucağnı çok iyi biliyorsun insan gerçek hayatındada ailesine yada çevresinde sevdiği insanlara kızıp bi süre ayrı kalmak isteyebiliyo ama sonrasında tekrar onlarla hayatımıza devam ediyoruz bu kendimize bi saygısızlık olmamış oluyo bende senin tekrar aralık annelerine dönmeni dört gözle beklicem sadece ben değil ordaki arkaşlarda aynı şekilde seni çok öpüyorum sinemcim

canım benim çok güzel yazmışsın,çok ince düşüncelisin saol,bende çk öpüyorum

Sinemcim burdayken söyleyim kız senin gidişin aysedurunun şokundan daha fazla etkiledi face gurubunda :) biz durunun yani nilin gerekirse blogundan takip edicez ama masalın gelişimini nasıl görücez burdan hadi sen neyse face te yoksun ama Masaldan mahrum ettin bizi (ki ben onu çok seviyodum) en çok ona üzüldüm.

canım ekliyiz zaten birbirimizde dönem dönem eklerim masalı ya sen merak etme :)))masal büyüyünce yollıyayım gruba takılın siz,yabancılık çekmez zaten hepinizi biliyor,:))melisimi öpüyorum kocaman güzel prenses o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…