- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
laviusc anlatsana ya noldu nasıl olur
face de başka irinin resimlerini kullanmış.duru dediği bebeğin adı nil imiş.şimdi 3 yaşında.....yani başkasının fotolarını kullanan biri...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
laviusc anlatsana ya noldu nasıl olur
face de başka irinin resimlerini kullanmış.duru dediği bebeğin adı nil imiş.şimdi 3 yaşında.....yani başkasının fotolarını kullanan biri...
allah ne gerek varmışki bende erkek felan sandım sahteymiş diyince.... yazdıklarına baktımda bi güzel muhabbet etmiş.... bizimle...
faceye girmelisiniz ora yıkılıyor.250 küsür yorum var.hangisini yazayım ki buraya?limse de yazmamış benden başka?lbakın bi ben düşünüyorum sizi:)))))
herkes buraya doluşmuş :)) dikkat kızlar silin listenizden
herkes buraya doluşmuş :)) dikkat kızlar silin listenizden
canım ya nasıl anladınız
ayıp yaa bunca zamn konuştuk ettik ne heyecanlar paylaştık hatta doğuma gittiğini anlatmıştı resim paylaşmıştı hepsi yalanmış demek !!!
canım bazı arkadaşların şüpheleri varmış araştırdılar isim vermiyim burdan,bulmuşlar resimler tamamen başka birinin bloğundan çalınmış hatta duru sandığımız bebek 3yaşında şuan
hepimiz şok olduk pandamşoklardayız resmen yazık bunca paylaşım valla bilemyrm Allah'a havcale ediyrm...
nedeni muamma canım ama senin düşündüğün kadar iyi niyet yok:))
ne diyelim artık omuş bitmiş geçmiş olsun walla
hayırlsı olsun canım inşallah sorun yaşamazsınız hem yakında iyi olmuşkızlar bebeğime bakıcı buldum sonunda
oturduğum apartmanda bir komşum bakacak iki kat aşağıda oturuyor
seney eylülde başlıcak bakmaya inşallah memnun kalırım