• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

face de başka irinin resimlerini kullanmış.duru dediği bebeğin adı nil imiş.şimdi 3 yaşında.....yani başkasının fotolarını kullanan biri...

allah ne gerek varmışki bende erkek felan sandım sahteymiş diyince.... yazdıklarına baktımda bi güzel muhabbet etmiş.... bizimle...

allah ne gerek varmışki bende erkek felan sandım sahteymiş diyince.... yazdıklarına baktımda bi güzel muhabbet etmiş.... bizimle...

faceye girmelisiniz ora yıkılıyor.250 küsür yorum var.hangisini yazayım ki buraya?limse de yazmamış benden başka?lbakın bi ben düşünüyorum sizi:)))))

faceye girmelisiniz ora yıkılıyor.250 küsür yorum var.hangisini yazayım ki buraya?limse de yazmamış benden başka?lbakın bi ben düşünüyorum sizi:)))))

canım benim aaah ah face bize hayal oldu, Allah razı olsun sen de olmasan walla haberimiz olmıcak :(
ay çok ayrı düştük böle yaaaa :((((((
rapor aldın mı canım sen naptın okulu
bebişin nasıl

canım ya nasıl anladınız
ayıp yaa bunca zamn konuştuk ettik ne heyecanlar paylaştık hatta doğuma gittiğini anlatmıştı resim paylaşmıştı hepsi yalanmış demek !!!

canım bazı arkadaşların şüpheleri varmış araştırdılar isim vermiyim burdan,bulmuşlar resimler tamamen başka birinin bloğundan çalınmış hatta duru sandığımız bebek 3yaşında şuan

hepimiz şok olduk pandam:(şoklardayız resmen yazık bunca paylaşım valla bilemyrm Allah'a havcale ediyrm...

canım bazı arkadaşların şüpheleri varmış araştırdılar isim vermiyim burdan,bulmuşlar resimler tamamen başka birinin bloğundan çalınmış hatta duru sandığımız bebek 3yaşında şuan

anladım canım acaba neden böle bişe yaptı bizimle sohbet etmek mi istedi yazık ya walla umarım başkaları yoktur böle sahte olan ben herkesi aralık annesi olarak düşünüorum ve inanıorum çok kötü oldum şok oldum yani ilginç

kızlar bebeğime bakıcı buldum sonunda
oturduğum apartmanda bir komşum bakacak iki kat aşağıda oturuyor
seney eylülde başlıcak bakmaya inşallah memnun kalırım

duru diyince şok oldum..benim kızımın adı da duru...sanırım o arkadaşla da konuşmuştuk başlarda ben de duru koycam kızımın adını diye..
hatta eşi kendi adı ayşe diye ayşeyi de ekletmişti,yanlış mı hatırlıyorum?erken doğum yapmşt galiba..o arkadaş mı sahteymiş?...ayyy inanmak çok zor..niye yapıyolar ki böyle bişeyi?...amaç ne olabilir ki?...

Back