2010 Aralık Anneleri

merhaba kızlar benimde ikizlerim var 1 ocak doğumlu.bende face girebilirmiyim.

hoşgeldin yılbaşı bebişlerinin annesi. benim oğlum da 30 aralık doğumlu, 2 gün büyük seninkilerden. neden ocak annelerine katılmadın, buradaki bebişlerin gelişimine biz bile yetişemiyoruz. kasımda doğan bebişlerimiz de olduğunu düşünürsek 1,5 ay büyük abilerimiz ablalarımız var çünkü.

kızlar siz D vitamini olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz??
Biz doğumumuzdan beri devit3 kullanıyoruz.Yeni bir ilaç vermedi doktorumuz

kızlaarrr merhaba. ben 2011 aralık annesi olcam inşallah. sizin doğum hikayelerinizi okudum. çok duygulandım. darısı bizim başımıza inşallah. şimdi foruma bakıyorum da benden başka kimse yok. anne olmak böyle bişi heralde:) bizim topici görseniz ooouuu bi kalabalık bi kalabalık:) bebişler içaerdeyken rahat oluyoruz galiba:)bu arada sanırım sizin dönemde kız bol. bakalım daha bizde cinsiyetler yeni yeni belli oluyor. gidişat erkek ağırlıkta gibi ama....bu sene erkek senesi galiba. sizi ve bebişleri kocaman kocaman öpüyorum iyi bakın kendinize

canım öncelikle hayırlı olsun bizde çok kalabalıktık önceden ama şu anda hepimiz face grubumuzda takılıyoruz yani panik yok hala aynı sıklıkta yazışıyoruz :92::92:

hanımlar merhaba nasılsınız ben çok kötüuüm. hiç birşeye yetişemediğim bir tarafa diş çıkartıyoruz ve çok sıkıntılı zaten huysuzdu oğlum iyice huysuzlandı. kendimi çok yetersiz hissediyorum moralim psikolojim çok kötü ne zzormuş anne olmak... ne yapacam ben ya...

BU arada sabah oğlum ek gıdaya geçti kahvaltısını hazırlayacağım hazırlatmıyor, meyve suyu verecem rende bir yerde suyu bir yerde çoçuk meyve suyu hazırlayana kadar bile durmuyor anlayın artık, ev işini felan geçtik kızlar ne anlatayım ya akıl verin bana sizde böyle olanınız var mı? kırkı çıksın dediler olmadı dört aylık olsun dediler olmadı altı aylık olsun dediler olmadı yedi aylık olduk hala husursuz hala ağlıyor hala uyumuyor.valla yemek yiyemiyorum doğru dürüst yapamıyorum çünkü. misafir gelmesin istiyorum çünkü ne ikram edecek biiler hazırlayabiliyorum ne de ikram zamanı geldiğinde hizmet edebiliyorum.

canım ya kolay gelsinnn ne diyim bizde 40 gün sıkıntı çektik. şimdi iyiyiz çok şükür inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz ... bir rahatsızlığı olmasın diş çıkarma dşında idrar tahlili felan yaptırın istersen idrar yollaı iltahaplanınca da huzursuz olurmuş bebekler.... şu dişini bi çıkarsın geçer herşey koca adam olacak

Slm kızlar. Benim kız bitürlü kilo almıyor. Çok moralim bozuk. Tüm gelişimi iyi gidiyo ama birtürlü kilo aldıramıyorum. Hem emiyo hemde ekgıdalara başladık 1 aydır kahvaltı sebze çorbası ve meyve tüketiyor. Nasıl kilo aldırabilirim. Bide çok hareketli odada dört dönüyo bıraktığım yerde asla bulamıyorum. Sizlnkilerde böylemi?

ay inşallah teşekkür ederim canım. Bir de tahlil yaptıralım. Ay bir adam olduğunu görsem.

CAnım sağlıklı ise önemli değil bence çok hareketli anlaşılan ondandır.

canım benim Allah yardımcın olsun walla çok zor
bizim kız da 2 haftadır çok huysuz eskiden arabsaına koyunca uyurdu rahat rahat gezer alışveriş yapardık ama şimdi yapamaıoruz
atmaya çalışıo kendini benim de baş ağrılarım başladı bir haftadır işe başlayınca napıucam bilmiorum
Allah yardımcımız olsun inş

kızlar ben faceden çıkmak zorunda kaldım eşim huysuzlandı burdan devam edicem sizinle irtibata
napalım işte bizimki böyle bi model

kızlar ben faceden çıkmak zorunda kaldım eşim huysuzlandı burdan devam edicem sizinle irtibata

Bende beniimkinden dolayı giremiyorum faceye :2:Boşver gel biz buradan takılalım ne yapalım...
Benim oğlum da pek huysuz yerinde duramıyor sürekli ilgi istiyor...İşe de başladım ya hepten fena ya kucakta olacak yada dışarda..beslenmesi çok iyi çok şükür ne versem yiyor yeter ki ver birşeyler

aynen kızlar face e giremeyenlerdenim yasak yasak

biz daha başlamadık ek gıdaya 1 hafta sonra başlıcaz...

asıl size bişi sorucam emziriyorum ve mantar oluyorum galiba yada sistit hoş ben ikisini aynı anda olurum çok kötü
evdeki ilaçlarım emziren annelerde kullanılmıyo emzirme kesilmeli diyo benim gb olan var mı ne ilaç kullandınız.... yardımmmm...

cnm çok geçmiş olsun..sistit değilde mastit olmuştu ben de ama ağardı baya.doktorum augmentin vermişti 1000mg onu kullanmıştım.emzirirken kullanabileceğin bir antibiyotik.eğer sistitse bol bol su iç bir de tatlım.bende önceden çok sık oluyordu.antibiyotik kesmemişti iğne olmuştum kaç tane.Rabbim acil sağlık sıhhat versin inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…