yenimi taktirdin canim?
belki adet olcaksindir
yeni taktirdim ve cikardim iki gun durdurmadim aagrilardan duramadim zaten adetleirm agrili gecer bide buna dayanamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yenimi taktirdin canim?
belki adet olcaksindir
kızlariyi geceleeerrr!
ses soluk kesilmiş burdaaaa![]()
kızım 3,5 aylık ve kusmaya devam ediyor internette 3 aylıkken bitecek diyorlar acaba sizin bebeğiniz nasıl oldu ne zaman biter kusması
selam kızlar ne haber nasılsınız ? ıyı haftalar hepımıze ıns.
ewt canım izindeyim ama bunaldım
aslında ilk başlarda çok iyyidi ama
son zamanlarda eşim kv çok üstüme geliolar hep onların istediği gibi yaşıoruz
haftasonları gezmek yerine kv ye gidioruz neymiş efenim bu da gezmekmiş
sinirlerim çok bozuk okul varken bi sürü işim oluodu fırsatım olmuodu düşünmeye şimdi çok bunaldım
valla bende aynen okulda hava alıom da hafta sonları fenalık gelıo kv deden:)ewt canım izindeyim ama bunaldım
aslında ilk başlarda çok iyyidi ama
son zamanlarda eşim kv çok üstüme geliolar hep onların istediği gibi yaşıoruz
haftasonları gezmek yerine kv ye gidioruz neymiş efenim bu da gezmekmiş
sinirlerim çok bozuk okul varken bi sürü işim oluodu fırsatım olmuodu düşünmeye şimdi çok bunaldım
benim kızımda kusuo ama kılosu ıyı oldugu ıcın hıc kafama takmadım sımdıye kadar demekkı fazla emıyor dıye dusunuyorum hep...bırde cok kusarsa gerı emzırıyorum yarım saat felan sonra...kızım 3,5 aylık ve kusmaya devam ediyor internette 3 aylıkken bitecek diyorlar acaba sizin bebeğiniz nasıl oldu ne zaman biter kusması
hapsuruk gecmıs olsun benımde gercekten gazlı bır bebegım var,senı cok ıyı anlıyorum kızım hala gazını yapamadıgı zaman aglaya aglaya uyanıyor oyle agladıgı zaman hemen uyandırmaya bak cunku uyurken aglayınca cosuyor,aglaması bıle degısık oluyor benımkının,yıkıyor ortalıgı bıde araba koltuguna otuurunca ıyı gaz cıkartıyorsaolun kizlar
gercekten gazli bir bebegim var
yediklerime dikkat ediyorum kendimide sicak tutuyorum
ama maalesef bi sekilde gazlaniyo iste
3 ay bitince gaz bitiyo diyolar
benim hic inanasim gelmiyo buna
hanımlar nasılsınız bebeğim çok yaramaz olduğu için nete giremiyorum. Aklımı sıyıracam ütü yemek ev iş hiç birine yetişemiyorum çok huzursuz bir bebek, geceleri uyku yok gündüz 45 dakikada kalkıyor. gazlı ama ilaçları kullanıyorum fayda etti ama yine de kuçaktan inince bağırıyor, ve ayakta gezince duruyor. anne sütü ile besliyorum ee yemek bile çok zor yapıp yiyorum.gece gündüz ayaktayız sizde de böyle olanlarıız var mı bir aklı verin bana
Slm canlar butun bebekler kucak ister oyun oynarken almıyorsanız ki o daha sonraki dönemlerimiz :))
kucakta sıcaklık var ve kucakta bebekler yukarda oluyor herseyi görüyorlar merak ediyorlar gezmek istiyorlar yatmaktan yoruldular bellerini kafalarını çevirmek istiyorlar.. Altını açtığımda damlanın yüzünde bir gülümseme hemen elini ağzına sokma çok mutlu oluyor gezmek dolasmakta onları mutlu ediyor. Belimiz bacağımız ağrıyor ama napalim cocuklar için herseye deger.. mantomu giyemedim kolumu sokamadim belim tutuldu kaldı( gündüz toplasan bir buçuk saat uyumaz
kendime hiç zamN ayiramiyorum bugün dolasmakisterler yarın dis çıkar diğer gün emekleme haftasonuda yürür arkalarından koşarız sonra okul kreş kurtulduk derken ikinci cocuk isteriz doymuyoruz anam :)) seviyoruz bu cimcimeleri