• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

kızım 3,5 aylık ve kusmaya devam ediyor internette 3 aylıkken bitecek diyorlar acaba sizin bebeğiniz nasıl oldu ne zaman biter kusması

kusması ne şekilde canım süt mü yoksa kesilmiş süt gibi mi? esilmiş şekilde olana bişey olmaz diyorlar. Kilo alımı iyiyse endişelenme. Arkadaşın her emdiğini çıkaran bir bebeği var. Doktor kilosu iyi ama sürtekli yan yatırın genzine kaçmasın demiş.

merhaba annelerimiz :D bakalım 2011 in aralık annesi olmak bana nasip olacakmı lütfen dualarınızı eksik etmeyin

kızım 3,5 aylık ve kusmaya devam ediyor internette 3 aylıkken bitecek diyorlar acaba sizin bebeğiniz nasıl oldu ne zaman biter kusması

canım ancak ek gaya geçince biter diye biliyorum beniide kusuyo ama kilosu iyi kilosu önemli...

selam kızlar ne haber nasılsınız ? ıyı haftalar hepımıze ıns.

iyi haftalr....

ewt canım izindeyim ama bunaldım
aslında ilk başlarda çok iyyidi ama
son zamanlarda eşim kv çok üstüme geliolar hep onların istediği gibi yaşıoruz
haftasonları gezmek yerine kv ye gidioruz neymiş efenim bu da gezmekmiş:35:
sinirlerim çok bozuk okul varken bi sürü işim oluodu fırsatım olmuodu düşünmeye şimdi çok bunaldım

canım ya aynı izde kv gidiyoruz haftasonları pazar günleri o bile değişiklik oluyo şikayetçi olamıyorum ben iyi geliyo ben ücretsiz iznimide aldım 6 ay daha evdeyim sıkma canını bu bi dönemm kısa sürer inşallah bebeğine bak için rahatlar ben yüzüne bakınca huzur buluyorum....

ewt canım izindeyim ama bunaldım
aslında ilk başlarda çok iyyidi ama
son zamanlarda eşim kv çok üstüme geliolar hep onların istediği gibi yaşıoruz
haftasonları gezmek yerine kv ye gidioruz neymiş efenim bu da gezmekmiş:35:
sinirlerim çok bozuk okul varken bi sürü işim oluodu fırsatım olmuodu düşünmeye şimdi çok bunaldım
valla bende aynen okulda hava alıom da hafta sonları fenalık gelıo kv deden:)
benim kızımda kusuo ama kılosu ıyı oldugu ıcın hıc kafama takmadım sımdıye kadar demekkı fazla emıyor dıye dusunuyorum hep...bırde cok kusarsa gerı emzırıyorum yarım saat felan sonra...
saolun kizlar
gercekten gazli bir bebegim var
yediklerime dikkat ediyorum kendimide sicak tutuyorum
ama maalesef bi sekilde gazlaniyo iste
3 ay bitince gaz bitiyo diyolar
benim hic inanasim gelmiyo buna
hapsuruk gecmıs olsun benımde gercekten gazlı bır bebegım var,senı cok ıyı anlıyorum kızım hala gazını yapamadıgı zaman aglaya aglaya uyanıyor oyle agladıgı zaman hemen uyandırmaya bak cunku uyurken aglayınca cosuyor,aglaması bıle degısık oluyor benımkının,yıkıyor ortalıgı bıde araba koltuguna otuurunca ıyı gaz cıkartıyor:1:karnını dızlerımın ustune koyup bacaklarını asagı sallayınca ve poposuna vuruncada cıkıyo gazlarbu arada 1-2 hafta sonra daha da rahatlarsın merak etme gecıccek,o gaz ılaclarıda bızde hıc ıse yaramadı bız sızın kadarken felan kestık hepsını daha bı rahatladı sankı...azcık daha kaldı sabır bıraz daha rahatlıcaksınız sonra gulucukler cogalacak yavas yavasçç
hanımlar nasılsınız bebeğim çok yaramaz olduğu için nete giremiyorum. Aklımı sıyıracam ütü yemek ev iş hiç birine yetişemiyorum çok huzursuz bir bebek, geceleri uyku yok gündüz 45 dakikada kalkıyor. gazlı ama ilaçları kullanıyorum fayda etti ama yine de kuçaktan inince bağırıyor, ve ayakta gezince duruyor. anne sütü ile besliyorum ee yemek bile çok zor yapıp yiyorum.gece gündüz ayaktayız sizde de böyle olanlarıız var mı bir aklı verin bana

benımkıde aynen kucakcı,altını acıp bıraıkıyorum mınderıne o zaman 15-20 dkka duruo bı dene ıstersen...

Son düzenleme:
Slm canlar butun bebekler kucak ister oyun oynarken almıyorsanız ki o daha sonraki dönemlerimiz :))
kucakta sıcaklık var ve kucakta bebekler yukarda oluyor herseyi görüyorlar merak ediyorlar gezmek istiyorlar yatmaktan yoruldular bellerini kafalarını çevirmek istiyorlar.. Altını açtığımda damlanın yüzünde bir gülümseme hemen elini ağzına sokma çok mutlu oluyor gezmek dolasmakta onları mutlu ediyor. Belimiz bacağımız ağrıyor ama napalim cocuklar için herseye deger.. mantomu giyemedim kolumu sokamadim belim tutuldu kaldı:(( gündüz toplasan bir buçuk saat uyumaz
kendime hiç zamN ayiramiyorum bugün dolasmakisterler yarın dis çıkar diğer gün emekleme haftasonuda yürür arkalarından koşarız sonra okul kreş kurtulduk derken ikinci cocuk isteriz doymuyoruz anam :)) seviyoruz bu cimcimeleri

Slm canlar butun bebekler kucak ister oyun oynarken almıyorsanız ki o daha sonraki dönemlerimiz :))
kucakta sıcaklık var ve kucakta bebekler yukarda oluyor herseyi görüyorlar merak ediyorlar gezmek istiyorlar yatmaktan yoruldular bellerini kafalarını çevirmek istiyorlar.. Altını açtığımda damlanın yüzünde bir gülümseme hemen elini ağzına sokma çok mutlu oluyor gezmek dolasmakta onları mutlu ediyor. Belimiz bacağımız ağrıyor ama napalim cocuklar için herseye deger.. mantomu giyemedim kolumu sokamadim belim tutuldu kaldı:(( gündüz toplasan bir buçuk saat uyumaz
kendime hiç zamN ayiramiyorum bugün dolasmakisterler yarın dis çıkar diğer gün emekleme haftasonuda yürür arkalarından koşarız sonra okul kreş kurtulduk derken ikinci cocuk isteriz doymuyoruz anam :)) seviyoruz bu cimcimeleri

Aynen beni anlattın canım, biri büyüdü o anlattığın aşamaları bir bir geçtik tabii, kreş çağına geldi, kardeşi olsun dedik, küçük beyimiz doğdu :emir_bebek:

selam kizlar
meger kizimin katila katila aglamalari gazdan degilmis
idrar tahlili sonucunu aldik
idrarinda e coli diye bir bakteri uruyormus
buda ciddi sancilar yaparmis
bende gaz sanip her yolu deniyodum
simdi antibiyotik kullaniyoruz
haftaya carsamba kontrolu var
umarim temiz cikar
yoksa bobreklerinden supheleniyor
bobrek icin usg cekilecek
off cok moralim bozuk
:14:

Merhaba arkadaşlar benim bebeğimde üç aylık oldu fakat gaz sancıları biteceğine arttı bugün doktora gittik inek sütü alerjisi olabilir diyo.Test yaptırdık.Ben mama ile besliyorum çok zor sütüm hiç yok denecek kadar az sıkınca damla damla geliyo ama sağmayıda kestim artık.Acaba tekrar artar mı sütüm.Deneyenleriniz var mı merak attim

mrb benim 3.5 aylık bebeğim var evde oturmaktan çok sıkıldım havalar soğuk diye dışarı çıkartamıyorum bebeğimi alışveriş merkezinde de ağlıyor babaannesine bırakıp eşimle dışarı çıkıyoruz 2 saatte en geç geri dönmek zorunda kalıyoruz acıkır diye :( siz nler yapıyorsunuz . şöle gönlümce gezmeyi alışverişi özledim beennn :((

[
Arkadaşım bende açıkır diye çok korkuyodum ama bugün doktora gittik benim bebeğimde 3 aylık ben mama ile besliyorum gaz sorunumuz var benimkide çok ağlıyo kimseye bırakamıyorum ama doktorum artık 5 saatte bir açıkır çok sık vermemem gerektiğini söyledi.İçin rahat etsin bence artık büyüyyolar.sen emziriyomusun

evet emziriyorum ben mama vermedim hiç süt sağmak da zor geliyor çünkü makinam yok :( ancak bazen bebeğimide alıp oturmaya gidiyorum öle bi nefes alıyorum

Back