kızlar herkeze günaydın tecrübeli anneler bişey sorcam gene
benim 50ml şeker yüklemem yapıldı açlık 73 1 saat sonrada 161 çıktı daha doktorumla görüşmedim ama internetten anladığım kadarıyla 140 ın üzerinde çıkarsa 100 ml şeker yüklemesi yapılıyormuş sizlerde durum nasıldı 161 çokmu yüksek birde bende migren var ben 100 lük teste dayanabilirmiyim bilmiyorum 3 saat bekleniyormuş açlığa dayanamıyorum başım ağrımaya başlıyor hakkımızda hayırlısı artık.
Canim, dogrudur, 50ml'lik tarama testinde sinirin ustunde deger bulundugunda 100ml'lik teshis testi uygulaniyor. Ama ilk testte yuksek deger cikmasi illa ki diger testte de yuksek sonuc cikacagi anlamina gelmiyor. Aclik konusu da soyle, sana verilen sivi fizyolojik olarak aclik yasamani engelliyor, yani eger benim gibi miden bos oldugunda ac oldugunu sanmiyorsan kendini ac hissetmiyorsun. Bir de her zamanki gibi sonucu ya da testin kendisini kafana cok takmadan gidersen sureci daha rahat geciriyorsun.
kızlar herkeze günaydın tecrübeli anneler bişey sorcam gene
benim 50ml şeker yüklemem yapıldı açlık 73 1 saat sonrada 161 çıktı daha doktorumla görüşmedim ama internetten anladığım kadarıyla 140 ın üzerinde çıkarsa 100 ml şeker yüklemesi yapılıyormuş sizlerde durum nasıldı 161 çokmu yüksek birde bende migren var ben 100 lük teste dayanabilirmiyim bilmiyorum 3 saat bekleniyormuş açlığa dayanamıyorum başım ağrımaya başlıyor hakkımızda hayırlısı artık.
mervem yine çok güzel anlatmışsın valla..bana hemşirem emzirdikten sonra en az 10 dk. dik tut demişti.. böyle hazmı çok daha rahat olurmuş bebeğin..
gizemlicim burda gorunuyorsun tatlim ne yapsam ben nerde hata yapiyorum( bu emzirme isi ne buyuk meseleymis meger ( zaten sutum yetmiyor bir de bu olunca mama vermesem demek kilo alimi iyi olmayacakti belki de. emzirmekten sogudum resmen ( sanki mùama verirken kolumda yuz ustu pozisyonda bu olmuyor da memede yan pozisyonda mi oluyor acaba?
canim tadina hep bakiyorum acilik yok bence. yani normal tadi nasildir bilmiyorum ama. zaten yediklerime cok dikkat ediyorum. o egilir pozisyonda arada verdigim oluyor ama tahmin edersin uzun uzun oyle durmak cok zor. ama deniycem mecbur.
dedigin gb az az veriyim bugun bakalim ne olucak simdi gitmem lazim mizildaniyor yedigini hep cikardi doymadi tabii. hemen pompa almam lazim off yaaa!!
cok sagol tatlim.
bugun hesabi acip sana adresi aksam mesaj aticam gizemlicim:) biraz once az emzirdim o dedigimiz pozisyonda kusmadi henuz bekliyorum diger memeyi vericem:)
sirtimmmmmmmmmmmm acayip agriyor!!!!!!!!!!! anam arada yapinca oluuyordu da surekli bu pozisyonda ben sakat kalirim. dedigin teknigi deneyeyim:) ben normal yastigin ustune koyup egiliyorum aslinda kilinikte soyle yaptilar ben yan yattim hamilelikte sola yatariz ya oyle yan, bebegi yatigin ustune yataga koydular yastiklari oldukca yuksekti normal bas yastigi, bebek kafasini ceviriyor sadece, en rahati o ama onun icin bayaa hazirlik gerekiyor:)) dedigimi bir dene eger hala gerekiyorsa senin icin ben de o pozisyona doneyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?