• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

evet tam 1 sene geçti.. heyacanlı, mutlu, bazen öfkeli bazen meraklı.. bütün insani duyguları fazlasıyla içinde barındıran koca bir yıl.. bu topik ilk açıldığı gün daha transferim bile yapılmamıştı benim.. ismini görünce içim cız etti.. acaba dedim.. acaba bende arkadaşlarıma oradan müjde hamileyim diyebilecekmiyim.. allahıma binlerce şükür oldu.. gerçek oldu bütün hayallerim.. o kadar güzel destek olduk ki birbirimize.. acılarımızı azaltıp mutluluklarımızı çoğalttık.. belki hergün birkaçımızdan aynı sorunları dinledik ama sıkılmadan yardımcı olmaya çalıştık...tam vazgeçecekken tekrar tutunduk umutlarımıza.. ve en önemlisi hiç yalnız kalmadık.. hep destekledik birbirimizi.. şimdi bebeklerimizi de beraber büyütüyor, bundan daha güzel bi mutluluk yok.. hepinize çok ama çok teşekkür ederim.. siz olmasanız bütün bu duyguları birarada yaşayıp hala böyle sağlıklı olamazdım herhalde.. çok çok öpüyoruz sizi ve meleklerinizi..:nazar::nazar:

evet tam 1 sene geçti.. heyacanlı, mutlu, bazen öfkeli bazen meraklı.. bütün insani duyguları fazlasıyla içinde barındıran koca bir yıl.. bu topik ilk açıldığı gün daha transferim bile yapılmamıştı benim.. ismini görünce içim cız etti.. acaba dedim.. acaba bende arkadaşlarıma oradan müjde hamileyim diyebilecekmiyim.. allahıma binlerce şükür oldu.. gerçek oldu bütün hayallerim.. o kadar güzel destek olduk ki birbirimize.. acılarımızı azaltıp mutluluklarımızı çoğalttık.. belki hergün birkaçımızdan aynı sorunları dinledik ama sıkılmadan yardımcı olmaya çalıştık...tam vazgeçecekken tekrar tutunduk umutlarımıza.. ve en önemlisi hiç yalnız kalmadık.. hep destekledik birbirimizi.. şimdi bebeklerimizi de beraber büyütüyor, bundan daha güzel bi mutluluk yok.. hepinize çok ama çok teşekkür ederim.. siz olmasanız bütün bu duyguları birarada yaşayıp hala böyle sağlıklı olamazdım herhalde.. çok çok öpüyoruz sizi ve meleklerinizi..:nazar::nazar:

canımm çok duygulandım. nelerden bahsettik neyollardan geçtik busayedede birbütün olduk . itiraf edeyim ben faccedense bu topiğe daha hevesli giriyordum. çok alışkanlık yaptığından hala işbaşı yaparyapmaz hersabah neler olmuş.. bilge neyapmışş, pelin ne tavsiye etmiş.. merve istatiki listesini yayınlamışmı... diye girip bakıyorum.... :1:

bence de öyle nalan.. annemizin babamızın bilmediği şeyleri biliyoruz hakkımızda.. en iyi arkadaşlarımızdan bile yakın olduk.. acılarımız, mutluluklarımız ortak oldu hep.. ben burda olduğum için hep çok şanslı hissettim kendimi.. iyi ki böyle bir imkanım vardı da sizi tanıdım..

Bugün benim için daha da bir manidar.... Hem kızımla buluşma günümüz, hem de topiğimizin 1. yılı bittiii... Endişeleriyle, sevinçleriyle geçen tam bir yıl... Tutundumu, kalacakmı, sağlıklımı, erken mi gelecek, derken kucağıma aldığım ilk gün ki kadar heyecanla uyanıyorum şimdi hergüne... Çok uzun yazamayacağım, bugün sulu günümdeyim arkadaşlar... ve hepimiz için şimdi birkere daha evde bağıra bağıra kızımla şarkımızı söyleyeceğim... Bu kez TÜM BEBEKLERİMİZ İÇİN....

gitmesin gozlerinden piril piril arzular
eksilmesin yuzunden o tebessum o bahar
tanrim seni korusun kem gozlerden saklasin
agartmasin sacini su gecen zalim yillar

sen guzel bir kelebek sen nadide bir cicek
sana olan bu askim inan hic bitmeyecek

tuttugun altin olsun gonlun neseyle dolsun
kader hep gulsun sana mutluluk golgen olsun
layiksin ovulmeye layiksin sevilmeye
seni uzup aglatan hasret kalsin gulmeye

Yaaa ben ağlıyorummm:((( çok duyguluyum teker teker bu topiğe girip degerlerimizi yazdık bende varım hamileyim müjdelerini verdik iyiki varsınız iyiki benim arkadaşlarım oldunuz itiraf ediyim bende bu topiği çok seviyorum çok alışmışımmm burası benim ve oğlumun uğurlu sayfası rabbim hepimizin bebeklerine sağlık mutluluk şans versin sizleri çok seviyoruz teyzelerimiz :)))))

Ben 40. yaşımın içinde olduğum şu günlerde tüm içtenliğim ve samimiyetimle şunu belirtmek isterim arkadaşlar... HAYATIMIN EN ANLAMLI ARKADAŞLIKLARINI SİZLERLE KURDUM... Çünkü hayatımın en anlamlısını en değerlisini beklerken sizlerden başka bana destek olan, acımı paylaşan endişelerimi gideren kimse olmadı... Allah sağlık ve ömür verdiği sürece hepiniz yüreğimin bir yerlerinde kalacaksınız... Temennim, bebeklerimizin düğünlerinde de beraber olabilmek... onları gelinliklerle damatlıklarla hep beraber uğurlamak... Çünkü hep beraberdik dünyaya merhaba dediklerinde... Herbirinin doğumunu heyecanla bekledik PC başında, telefonun ucunda... Çok değerli olan bu arkadaşlıklarımız hiç sekteye uğramasın... Hepinizi çooook ama çok seviyorum.

tam bir yil ha!!! gecen sene bu zamanlar her sabah gozumu acar acmaz buraya giriyodum :) bazen gece bile uyanip yeni haberler varmi diye bakardim veya cok ruhum daraldiginda arkadaslarla konusup rahatlardim ne kadarda stresliydi hersey dusunceler yorgunluk umutsuzluk ama simdi tam bir yil sonra umudum benimle ona her baktigimda rabbime binlerce kez sukur ediyorum iyiki ugrasmisim diyorum onca igneye strese aciya ragmen iyiki iyiki yapmisim iyiki varsin bebegim iyiki benimlesin seni cok seviyorum.........
SIZLERE COK TESEKKUR EDERIM IYIKI VARSINIZ :7:

Bende geldım 09 mart sat tarıhım 22 nıan ılk buluŞmamız olucak 14 aralık 2010 tahmını doĞum tarıhı:))))

bu merveye ve siteye ilk yazdığım cümle bende geldimmm:))))))) :emir_bebek:

Öyle boşlukta öyle mutsuzdum ki hayattan beklentim kalmamıştı bile bu siteye ilk üye olduğumda yok kanser olmuşsunuz yok içinizde bir kitle var yok buda tümör olabilir yok efendim acil tüp bebek yapmak lazım gibi düşüncelerle boğuşurken moral oldu bana bu site.İlk girdiğimde bilemezdim hayatımın en anlamlı zamanlarını bu sitede geçireceğimi.

Sizlerden çok şey öğrendim ben çok şey okudum duydum gördüm.Burda başlayan dostluğumuz msnlere facebooklara tellere taşındı hayatımızın en zor en endişeli en güzel ve en anlatılmaz anlarını yaşadık birlikte ve KLÜBÜMÜZ TAÇLANDIRDI BİZİ TÜP BEBEK BÖLÜMÜNDEKİ TEK ANNE TOPİĞİ OLDUK...

Şimdi pamuklarımız koynumuzda kokuları içimize işledi herşey geride kaldı artık hayatımızdaki en SEVGİLİ onlar en sevdiğimiz onlar RABBİM AYIRMASIN RABBİM ACILARINI GÖSTERMESİN..

ilk günlerimizi okudumda biraz heycanlarımızı endişelerimizi...

BAŞARDIK KIZLAR BAŞARDIK VE UMUT OLDUK TÜM UMUTSUZ ANNELERE PES ETMEDİK SAVAŞTIK ÇÜNKÜ SAVAÇŞI ANNELERİZ BİZ...

Şimdi kuzucuklarımızla kocaman bir ömür bekliyor bizi ve hep birlikte olmak hep birlikte kalmak dileği ile...

SİZLERİ VE KUZULARI SEVİYORUM...

bu topikteki sıcaklık hiçbir topikte yok, ben misafir oldun hep ve başta mervecim olmak üzrer herkes yardım etti ne sorsam söyledi. teşekkürler hepinize

tüpbaby canım bu zorlu süreçte allah yardımcın olsun.. ne olursa olsun dimdik dur yeter.. sakın canını sıkma.. bebeğini düşün.. onunla buluşucağın ana hazırla kendini..

kızlar doğum gününüzü bende kutlarım dosluktar daimi kalsın inşallah ben sizlere yetişemedim aynı dönemde başladık tedaviye ama bizim zamanımız daha sonraymış ama danışabileceğim soru sorabileceğim tecrübeli bissürü arkadaşım var artık bebek doğduğunda biraz endişelerim var annemde bebek bakımıyla ilgili herşeyi unuttuğunu söylüyor bende hiç bebek görmedim inşallah bakarken zorlanmam bide 3,5 ay sonra çalışmaya başlayacağım için sizin önerilerinize ve tecrübelerinize çok ihtiyacım olacak sağolsun merve aklına bişey takılırsa sor muhakak diyor bakalım yaşayarak bende görücem inşallah.

canım hepimiz elimizden gelen yardımı yaparız.. sen hiç endişelenme... bebeğine bakma konusunu hele sakın düşünme.. inan en büyük yardımcın bebeğin olucak.. o sana bütün ihtiyaçlarını zamanla öğretecek.. ben de 3 aydan sonra 1 hafta önce işe başladım.. bebeğinin güvenli ellerde olduğunu bilmek beni rahatlatıyor.. ama yine de onu çok özlüyorum..

Back