GÜNAYDIN KIZLAR..
özlemcim bizim yerimize de kokla meleğini.. test sonucunu beklediğimiz gün geldi de aklıma.. ay ne paniktik.. ne heyecanlı bir bekleyişti.. bir türlü vermemişlerdi sonucunu.. sinir olmuştukk. neyse ki sonu çok güzel oldu.. bir bebeğimiz daha annesine kavuştu.. allah bütün arkadaşlarımızın kucaklarını doldursun inşallah..
evet:)) ben hic inanamiyordum donmus ve bir suru hucre kaybetmis oglumun gelecegine sizler ozellikle gizemli tutarsa gorursun diyordune guzel heyacanlardi:)
eee kizlar ikinci bebekleri ne zaman yapiyoruz
bakici problemini bilmiyordum ama sonucun guzel olmasina cok sevindim
özlemcim sen facete hesap alıcaktın hani.. gel lütfen hem bizim bebişlerimizi görürsün, hemde biz senin prenseni.. orda ki muhabbette çok güzel..
2.bebekte nerden çıktı kız.. daha dur.. buna alışamadık.. :))
2.bebek fikri benide güldürdü..... daha kuzularımıza doymadan ikinci fikri uzak geliyor. ki benim ikinci şansm yok denecek kadar az zaten.
özlem benimde dondurulmuştu kızım:))))
sevgi sağmakla bitiremediğim sürekli taş gibi dolan göğsüm işe başladıktan sonra sanki eskisi gibi değil. birde kızım çok hızlı hızlı emen bir bebek. oyüzden ben yokken biberonun akışına alışıyor akşam emzirmek isteyince itiraz ediyor beni istemiyor. epey uğraştım inat ettim biberon vermiycem diye çok huysuz oldu yinede emmedi taki uyuyana kadar uyuyunca kandırıyorum emiyor. yaaa çok üzülüyorum doktorum zorla emzirmeye bak ama baktın emmiyor sağ biberonla ver diyor. bunu yaptım ohh biberonu birgüzel emiyor ama benim bu durum evdeyken hiç hoşuma gitmiyor oyüzden inatlaşıyorum sağıp vermiyorum... uykuluyken alıyor uyanıkken reddediyor yaaa neyapcam ben?????
canım ya.. nedir bu sütten çektiğimiz.. bebek gün içinde emmediği için sanırım hormonlarda eksik çalışıyor.. benim hiç taş gibi olmadı zaten.. 2 saatte 1 sağıyorum ben.. en fazla 60ml çıkıyor.. ama dilanın bir öğünü artık 100ml oldu. yani 4 sağma 2 öğün oluyor.. bibronda bir sıkıntı yaşamadım ben tatlım.. daha önceden birazcık alıştırmıştım sanırım o yüzden... akşamları meme veriyorum.. bir te gece yatmadan mama yapıyorum, gece aç kalmasın diye.. sen memeni inatla vermeye devam et bence.. gerekirse iyice acıkmasını bekle.. allah yardımızı olsun valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?