canım biraz dayan ağlamasına ve azıcık aç bırak azıcık ağlasın mecburen alacak o zaman memeyiarkadaşlar merhaba bebeğime bir hafta önce sağdım sütü dökmeyim diye biberonla verdim vermez olaydım şimdi memeyi almak istemiyor çırpınıyor memede çok üzüldüm verdiğimede pişman oldum neden oldu anlamıyorum sütümde çok iyi geliyor ama şimdi ne yapmam gerek hem biberon hemde göğsüyle besleyenler önerilerinizi bekliyorum
sagolun kizlar gobegin dusmesini bekleyecegim sonra nisanda havalar guzel olur artik her gun yikarim belki de. ya simdi yapamazmisim gb gelior aslinda yapabilcegimi bilsem ne guzl her gece yikanir masaji yapilir misler gb uyur:)) aman Allah'im nelerden bahsediyorum:) Rabbim o gunleri saglikla gosterir Insallah.cok tesekkurler kizlar bebeciklerinizi kocaman opup kokluyorum:)
sagolun kizlar gobegin dusmesini bekleyecegim sonra nisanda havalar guzel olur artik her gun yikarim belki de. ya simdi yapamazmisim gb gelior aslinda yapabilcegimi bilsem ne guzl her gece yikanir masaji yapilir misler gb uyur:)) aman Allah'im nelerden bahsediyorum:) Rabbim o gunleri saglikla gosterir Insallah.cok tesekkurler kizlar bebeciklerinizi kocaman opup kokluyorum:)
merhaba kizlar uzunca bir aradan sonra tekrar aranizdayim artik evimde tekrardan bilgisayar var :) nasiliniz kizlar nasil gidiyor annelik bizde hersey yolunda cok sukur bebegim saglikla buyuyor anne sutu veriyorum sadece ilk 16 gun hastanede kaldigi icin sagarak verdik biberonle memeye alistirmam cok zor oldu biraz agladi ama basardim cok sukur simdui hersey yolunda ayda bir kilo alarak devam ediyoruz ben bebegimi birgun yikayip birgun yikamiyorum farnsada hava sogul oluyor genelde hemde yikamadim gunler diasari cikariyorum biraz uyku duzenimiz cok iyi baya uslu bir bebek isteeeee kizlar bizden bukadar valla okadar cok sayfa olmusuzki bunlari okumam mumkun degil ins hepimiz icin hersey yolundadir hepinizi optummm
aramıza hoşgeldinnnn
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
kaymaklım hoşgeldin canım özlemiştik seni
bebişinin iyi olmasına çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah
huu huu artık niye kimse buraya gelmiyor
Bizde haberle aynı Lina hanım büyüyor
3,5 aylığı birazcık geçtik 4 aylığa yaklaştık
Artık ayağa kalkmaya çalışıyoruz anlamlı anlamlı gülüyoruz
Zaman çabucak geçiyor yakında bu topik bir yılını doluracak
sagol angelcim bebisini yerim oncelikle Masallahona Rabbim bize de gostersin o guzel gunleri.
ben de 38+4 gb alir misiniz diye sormayi dusunuyorum niye derseniz ben de son donem stresi cok fazla olmaya basladi, son anda bir sey olur mu yok hareketi azaldi mi yok bu kasilma mi derken asiri stres altina girdim( iki gun once dese raziyim iki gun iki gundur die.cuma gunu kilousu 3020 cikti oglusun ya bilmiyorum aslinda ne kadar kalsa o kadar iyi tabii ama niye boyle oldumki ( gerci belli mi olur belki bebisim kendi gelir onceden annesinin bu stresine dayanamayip.
sagol angelcim bebisini yerim oncelikle Masallahona Rabbim bize de gostersin o guzel gunleri.
ben de 38+4 gb alir misiniz diye sormayi dusunuyorum niye derseniz ben de son donem stresi cok fazla olmaya basladi, son anda bir sey olur mu yok hareketi azaldi mi yok bu kasilma mi derken asiri stres altina girdim( iki gun once dese raziyim iki gun iki gundur die.cuma gunu kilousu 3020 cikti oglusun ya bilmiyorum aslinda ne kadar kalsa o kadar iyi tabii ama niye boyle oldumki ( gerci belli mi olur belki bebisim kendi gelir onceden annesinin bu stresine dayanamayip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?