Mervem benim oglumun da basi terliyor, yegenimin de oyleydi, doktor normal demisti. Emerken cok terlerdi, biberonla beslenirken de emdigi kadar olmasa da yine de terliyor. Uyurken de cogunlukla terliyor.
Ben kadife tulum giydirmiyorum, disari cikacagimiz zaman -ki hastaneden ciktigimizdan beri sadece bir kez kontrole gittik, Eskisehir acaip soguk cunku, babamiz da gidince muhtesem soforlugume guvenip arabayla cikamiyorum zaten- kadife degil ama o kadar kalin olabilen kumaslardan ya da orgu tulumlardan giydiriyorum. Kadife bana ne olursa olsun saglikli birseymis gibi gelmiyor. Evde kisa kollu citcitli body ve kisa corap ustune ince penye tulumlardan giydiriyorum, hani su mothercare C&A ve LCW de posetle ucer beser satilanlardan. Tulumun uzerine de banyo yapana kadar yelek, banyodan sonra hirka giydiriyorum. O da annemlerin evi benimkinden biraz daha buyuk ve cereyanli oldugu icin. Gunduz yatarken uzerine ince bir penye battaniye onun uzerine de polarimsi bir baska battaniye ortuyorum. Penye battaniyeyi polarimsi battaniye terletir diye arada yalitim malzemesi olarak kullaniyorum. Geceleri de penye battaniyenin uzerine biraz daha kalin bambu lifinden yorganimsi bir battaniyem var, onu ortuyorum.